Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayin 25 gorusmeye gittigimizde soyleye biliriz

Bugün Muhammet bey ile tanıştım.Fotoğraflarda sert bir mizaç görmeme rağmen tanıdığımda müthiş enerjisine şahit oldum.Ben hiçbirşey söylemeden isteklerimi benden önce kendisinden duydum.Kaygılarımdan bahsettim ve beni çok rahatlattı.Ameliyat tarihimi aldım.Burun ameliyatı olmak isteyen herkese Muhammet Bey ile mutlaka 1 kez bile olsa görüşmelerini tavsiye ederim.Daha önce başka hekimlerlede görüştüğüm için bu garantiyi veriyorum.Hepimize bol şans çok çok çok güzellikler dilerim.

Canım bol şans diliyorum.Tüm kalbimle çok güzel bir sonuca ulaşacağına inanıyorum.Lütfen tüm gücünü pozitif olmaya ada ameliyattan önce!!!

bu güzel motivasyon dolu sözleriniz için çok teşekkür ederimmm :)

dün ameliyatımı oldum ve şunu söyleyebilirim ki - hiç de korktuğum kadar kötü değilmiş.
Muhammet bey gerçekten çok kibar ve bundan önce çok iyi ve ilgili bi doktor. şu an hala hastanedeyim (ethica) ve hizmet, hemşireler, muhammet bey ve asistanı çok ilgililer. burnuma gelince şu an çok şiş ama bu haliyle bile hoşuma gitti.. kendime aynada yandan bakınca daha bi güzel geldim kendime :)

kızlar kararsızsanız hiç kuşkunuz olmadan Muhammet beyi seçebilirsiniz derim. gerçekten denildiği gibi, işinin ehli bi doktor kendisi.

Ankaradayım.muhammet dilbere burun ameliyatı olmak istiyorum.26 aralık 2014 de ankaraya gelecekmiş.2 gün falan kalacakmış.korkuyorum ama.doktor olarak içime sindi fakat ameliyatdan sonra istanbula dönecek.tampon,alcı vs çıkarma işlemlerini burda koru hastanesinde kendisiyle aynı branştan arkadaşına yapması için yönlendircekmiş sonrasında gelip kontrol ediyomuş ama ne kadar sonra?ya gereken ilgiyi görmesssem diye huzursuz oldum.burda ameliyat olanlar lütfen yazsın bişeyler.ha bide fiyat ne hiç bilmiyorum.bilen söylesin

Kızlar bende varım iletişime gecelim aralık ayı için.ya ankara fiyatına biri 7500 yazmış bu dogrumu inanamıyorum bu kadar cokmu?bende 5000 falan sanmıstm maksimum.fiyatları sabitmi ben bu kadarına olamam

Kızlar bende ankaradayım.muhammet dilberi düşünyorum ama ücreti biraz pahalıymıs galiba .bilgisi olan varmı?26 aralıktada geliuomuş ankaraya

Kızlar bende ankaradayım.muhammet dilberi düşünyorum ama ücreti biraz pahalıymıs galiba .bilgisi olan varmı?26 aralıktada geliuomuş ankaraya
Arkadaslar muhammet bey 25 aralikta ankarada bizde bu ankarada ameliyat olacak grubun icindeyiz su anda sayimiz 5 eger sizde istiyosaniz muhammet beyin muayenesini arayip ankara grubu olarak isminizi yazdirabilirsiniz bizler aldik randevuyu birde yazilanlara gore muhammet bey o kadar ilgisiz bi doktor degil yapdigi isin sonuna kadar arkasinda duran bi insan bundan once temmuz ayinda yine bir cok arkadasimizi ameliyat etti simdiye kadar ben hic bir sikayet duymadim

uzun zamandir burun ameliyati dusunuyorum ancak cesaretim tikaniyo bi yerde..ben de ankaradayim..sikayetim burnumda yillar once olusan kirika hafif egrilik..cok dikkatli bakinca belli olurken ameliyat sonrasi kotu duruma gelmesinden cok korkuyorum..bir de esim zten sicak bakmiyo. kendini rezil ettin demesin 25 ine muayene mi edecek simdi? ameliyati ne zaman yapacak? muayene icin ucret alacak mi? ameliyat ucreti nedir? bir de hadtanede kaliniyor mu?

Korkulacak bişey yok cnm hem zaten tampon ve dikişleri muhammet beyin hemşiresi çıkartıyor, çok basit bir işlem..Kontrol içinde bir süreç bekleyeceksin burun bu hemen şekillenmiyor...Kotrol için İstanbul'ada gitsen 3 5 dakka burnunu inceleyip değerlendirme yapacak , her ay bir kaç açıdan fotonu atarsın genel değerlendirmeyi yapar zaten. Sen sadece burnunu darbelerden koruyup işi sürece bırak yeter..Fikrimce, fiyata gelince ve diğer doktorlarla karşılaştırınca yaptığı o muhteşem burunlara az bile alıyor bence...

Merhaba kizlar ben ameliyat olali tam 10 gun oldu. Suan diyebilirimki tamamen normal.hayatima geri dondum. Muhammet bey gercekten cok.basarili ve guven veren biri. Burnum cok dogal oldu yani ben bile.sanki yillardir boyleyim.gibi hissediyorum. Tek sknti sekli cok guzel ama buyuk sonucta 10 gunluk burun.illa sislikler vardr ne kadar surede iner ve kuculur????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…