Ayin 25 gorusmeye gittigimizde soyleye bilirizben 2 ay önce Muhammet beyle görüşmüştüm ve ameliyat ücreti için herşey dahil 7000 tl demişti. Az önce görüştüğümde ise Ankarada 7500 tl alacaklarını öğrendim ve moralim çok bozuldu. Aceba hepimiz birlik olup indirim yapmasıyla ilgili bir konuşsakmı sonuçta Ankaradaki hastane ücretleride İstanbul'a göre çok daha uygun. Ben 7000 i bile daha tamamlayamamışken bu extra 500 tl beni mahvetti.
Biz ankara grubu olarak toplu wat sap yapiyoruz su anda 4 kisi var eger istersen sende katilabilirsin ordan rahat gorusuruzAyin 25 gorusmeye gittigimizde soyleye biliriz
Canım bol şans diliyorum.Tüm kalbimle çok güzel bir sonuca ulaşacağına inanıyorum.Lütfen tüm gücünü pozitif olmaya ada ameliyattan önce!!!dün muhammet bey ile görüşmem vardı, bugün ameliyat olucam inşallah, inanılmaz heyecanlıyım
Canım bol şans diliyorum.Tüm kalbimle çok güzel bir sonuca ulaşacağına inanıyorum.Lütfen tüm gücünü pozitif olmaya ada ameliyattan önce!!!
Arkadaslar muhammet bey 25 aralikta ankarada bizde bu ankarada ameliyat olacak grubun icindeyiz su anda sayimiz 5 eger sizde istiyosaniz muhammet beyin muayenesini arayip ankara grubu olarak isminizi yazdirabilirsiniz bizler aldik randevuyu birde yazilanlara gore muhammet bey o kadar ilgisiz bi doktor degil yapdigi isin sonuna kadar arkasinda duran bi insan bundan once temmuz ayinda yine bir cok arkadasimizi ameliyat etti simdiye kadar ben hic bir sikayet duymadimKızlar bende ankaradayım.muhammet dilberi düşünyorum ama ücreti biraz pahalıymıs galiba .bilgisi olan varmı?26 aralıktada geliuomuş ankaraya
Ankaradayım.muhammet dilbere burun ameliyatı olmak istiyorum.26 aralık 2014 de ankaraya gelecekmiş.2 gün falan kalacakmış.korkuyorum ama.doktor olarak içime sindi fakat ameliyatdan sonra istanbula dönecek.tampon,alcı vs çıkarma işlemlerini burda koru hastanesinde kendisiyle aynı branştan arkadaşına yapması için yönlendircekmiş sonrasında gelip kontrol ediyomuş ama ne kadar sonra?ya gereken ilgiyi görmesssem diye huzursuz oldum.burda ameliyat olanlar lütfen yazsın bişeyler.ha bide fiyat ne hiç bilmiyorum.bilen söylesin
Telofon numarani benim ozelime yaz senide ekleyelimCanim benim telofon numarani verirsen senide aramiza aliriz
TamamdırTelofon numarani benim ozelime yaz senide ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?