canım fotografını gördum çook geçmiş olsun çok guzel olmuş. şişliklerin de 10 gune gore oldukça azz :) demek daha çabuk inebilir :)Hatta size fotograf koyayim :)
Hatta size fotograf koyayim :)
Seni ekledik arkadasim
Ben de çok merak ettiim fotoğrafınızı naasıl görebilirimHatta size fotograf koyayim :)
Ben de eskişehirdeyim ankara daha avantajlı benim için de ben de kararsızım ama pimpirikliyimdir ankara olayı emin olamıyorumAnkaradayım.muhammet dilbere burun ameliyatı olmak istiyorum.26 aralık 2014 de ankaraya gelecekmiş.2 gün falan kalacakmış.korkuyorum ama.doktor olarak içime sindi fakat ameliyatdan sonra istanbula dönecek.tampon,alcı vs çıkarma işlemlerini burda koru hastanesinde kendisiyle aynı branştan arkadaşına yapması için yönlendircekmiş sonrasında gelip kontrol ediyomuş ama ne kadar sonra?ya gereken ilgiyi görmesssem diye huzursuz oldum.burda ameliyat olanlar lütfen yazsın bişeyler.ha bide fiyat ne hiç bilmiyorum.bilen söylesin
Arkadasim resmini niye goremiyorum merak ettimDaha fotograf ekliycem kizlar eski yeni. Ben acibademde oldum 7.500 tl
Arkadasim hangi hastane acibadem hangisi ve nerdeki hastane bilgi verebilirsen sevinirimArkadasim resmini niye goremiyorum merak ettim
Ben de eskişehirdeyim ankara daha avantajlı benim için de ben de kararsızım ama pimpirikliyimdir ankara olayı emin olamıyorum
Zaman olarak da uymuyo galiba aralık sonu imkansız çalışıyorum yüksek lisansa da başladım sınavlar ve sunumlar var napsam acabaCanım eğer karar verirsen bana ulaş
Canım zamanlama önemli tabii.. En az 1 hafta ewden çıkmaman lazım.. Ama 1 hafta sonunda işe vs gidileliyorZaman olarak da uymuyo galiba aralık sonu imkansız çalışıyorum yüksek lisansa da başladım sınavlar ve sunumlar var napsam acaba
bende revizyon düşünüyorum siz oldunuz muRevizyon olanlar acaba ne kadara oldu bilgi verir misiniz
Tamam canim ozelime numarani birak ekleyelim arkadas grubunamerhabalar bende muhammet dilberle ankarada görüşmek istiyorum kızlar tanışalım mı benide ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?