bugün alçı ve tamponlarım çıktı, hiç acımayacağını düşünürken baya bi acıdı canım :) ama sonuç HARİKA!
acıdan şıpır şıpır ağladıktan sonra doktorum, sevgili Muhammet bey aynada kendime bakmamı söyleyince, burnumun güzelliği acımı bıçak gibi kesti :)
nefes sorunum yoktu, ve halen yok, iyi ki Muhammet Dilber'i seçmişim.
merhaba artık bu adresi kullanmıyo musunuzarkadaslar burun revizyonu ve drlar hakkında bilgi almak ( deneyimlerimden yola çıkarak) ve bilgi vermek sohbet etmek isteyenler için msn adresimi veriyorum eklerseniz gun içinde online olucam
deemontt@hotmail.com
ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
yukledım fotograflarımı :)
fotograflarınızı gorebilir miyiz acaba?bugün alçı ve tamponlarım çıktı, hiç acımayacağını düşünürken baya bi acıdı canım :) ama sonuç HARİKA!
acıdan şıpır şıpır ağladıktan sonra doktorum, sevgili Muhammet bey aynada kendime bakmamı söyleyince, burnumun güzelliği acımı bıçak gibi kesti :)
nefes sorunum yoktu, ve halen yok, iyi ki Muhammet Dilber'i seçmişim.
fotograflarınızı gorebilir miyiz acaba?
merhaba arkadaşlar bende muhammet beyden ameliyat gunumu aldım. Ben buradaki paylaşımlarınız sayesınde kararımı verebildim hepinize çok teşekkur ederim. Bende bu deneyimi yaşadıktan sonra olmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim :)
mobilden nedense hic bisi yukleyemiyorum, gelecek hafta eve donuyorum, ameliyat sonrasi nerdeyse hergun fotografimi cektim, hepsini eve gidince yukleyecegim :)
muhammet bey e ameliyat olali 2 sene oldu ve hiçbir sorun yaşamadım burnumun seklinden de saglıksal olarak da cok memnunum ameliyat olmayı düsünen arkadaslar fikir edinmek isteyenler olursa mesajlarına seve seve cvp veririm aynı süreclerden ben de geçtim ne kadar zor bir dönem oldugunu cok iyi biliyorum =)
Fotograflarimi albumumden gorebilirsin orada hem oncesi hem sonrasi fotograflarim var. Burnumda hic bir sorun, degisme olmadi. Gayet memnunumMerhaba ..
Bende merak ettim acikcasi. Gorme sansim var mi ? 2011 de olmussun galiba bu ameliyati.. Suanki durumun nasil? bazi burunlar zamanla degisti icin.. Suan nasil gorundugunu merak ettim. ben kendim malesef zamaninda basarisiz bir ameliyat gecirdigim icin soyliyorum...
nefes almakta sikinti yasiyomusun canim ..
muhammet bey e ameliyat olali 2 sene oldu ve hiçbir sorun yaşamadım burnumun seklinden de saglıksal olarak da cok memnunum ameliyat olmayı düsünen arkadaslar fikir edinmek isteyenler olursa mesajlarına seve seve cvp veririm aynı süreclerden ben de geçtim ne kadar zor bir dönem oldugunu cok iyi biliyorum =)
birebir yaşamış gibi ayrıntılı yazmış ama yazan ya gerçekten sonradan çökme olduysa leke olduysa ve arkasında durulmadıysa diğer yaptıracak arkadaşlar için örnek teşkil ediyo hem tabi fotoğrafla belgelemesi daha inandırıcı olur
moskov sen kime ameliyat olmyştunFotoğraflarını görme şandım varmı aynı sorunu bende yaşıyorum ve doktor arıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben 25 ekimde dr Muhammed Beyden ameliyat günü almıştım.Ankaraya geleceğini duyunca ameliyat günümü aralık ayına aldırdım Mersinde oturuyorum İstanbula gitmek benim için çok zor olacaktı ameliyatı ankaraya aldıran arkadaşlara her gün dua ediyorum inanın çok sevindim. sekreter benimle birlikte 5 kişi olduğunu söylemişti.dr beyle de görüştüm ya koru hastanesinde ya da acıbademde olacak dedi fiyat 7.500.Hastaneler ankaranın en iyi hastaneleri.İnşallah her şey iyi olur.Dr beye çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?