Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

senin burnuna da bayılıyorum! 1 esmerbomb 2 senin burnunu gordukten sonra baska bi doktora ameliyat olmucam diye sartlandirdim kendimi :)
allah nazarlardan saklasin cok guzel yakismis :)

Kızlar 11.ayda ameliyatim olacak sicaklar kadar soguklarda sorun galiba ameliyattan sonra mesela 2 gun sonra sokaga cikip istanbulda gitmek istedigim yerler var sorun olurmu? Birde tecrubeli arkadaslar saclarimda boncuk kaynak var cikarttirmaliyim???

Canım kaynakların sorun olabileceğini düşünmüyorum neticede onla yatıp kalkan sensin normal şartlarda ağrı yapmıyorsa dr.'un içinde sorun olmayacaktır. Ameliyat sonrası kendini çok iyi hissedeceksin fakat gezmeceli işler yasak bu gibi aktiviteler ödem ve morlukların artmasına neden olacaktır , o nedenle bol istirahat Unutma ,sen oraya ameliyat için gidiyorsun sürecin rahat geçecek fakat işleri zorlaştırmamalısın.Şöyle bişey yapabilirsin , dikişlerin alınacağı güne kadar kalacaksan şayet 10 gün sonrasında görmek istediğin yerleri en son güne bırakarak gezebilirsin..

hastanede kalniyor mu?

Hastanın durumuna göre karar veriyor dr . Kendini iyi hissedipte gitmek isteyenleri gönderiyor iyi hissetmeyenlerde zaten gitmek istemez:) Ben tercihen kalmıştım fakat gitmek isteyenede rastladım. Önerim de kalmanızdan yana..Baş yada burun ağrısı çekmemiştim fakat üst damağım ve koldaki girilen damar yolu nedeni ile ara ara ağrılarım olmuştu sonuçta bilinçli yapılan bir travma var, ameliyat oluyorsunuz.o nedenle her tür duruma karşı erken müdahale için kalın derim...Acıbadem hastanesinde işinin ehli birde hemşire ali bey var :) .o hastanedeki tüm bayan hemşireleri geride bırakır tek başına, tanışın mutlaka. Öyle bir hemşire yok , süper hemşire:)

Tesk ederim canim cevabin icin.ben istanbulda 6gun kalicam kac gun kalmaliyim die sormayida unuttum:) ona gorede dönüş biletimi aldim ins.sorun cikmaz

Arkadaşlar Muhammet Dilber' in yaptığı burunlara baktım bu gün uzun uzun..
evet gerçekten başarılı ve göze hoş geliyor..
ama rektefiyeden çıkmış gibi 10 kişiden 9 unun burnu aynı :!:::(
bence biraz daha kişiye özgü burun yapmalı...
ve de doğal yapmalı çok kalkık, estetik olduğu 10 km den anlaşılan burun yapmanın bir anlamı yok..
doğal olun kardeşim.........

Tesk ederim canim cevabin icin.ben istanbulda 6gun kalicam kac gun kalmaliyim die sormayida unuttum:) ona gorede dönüş biletimi aldim ins.sorun cikmaz

3 yada 4.gün atel ve tamponlar çıkartılıyor
fakat dikişler 10.gün alınıyor.dr un biraz daha
kalmanı isyebilir cnm yada farklı bir çözüm yolu bulunabilir kendisiyle konuşman daha doğru olacaktır.

sonunda evime geldim ve resimlerimi de ekledim :) isteyenler albümden bakabilir..

"cr3mah, post: 37519734, member: 286705"]sonunda evime geldim ve resimlerimi de ekledim :) istdoktora albümden bakabilir..[/QUOTE]
Gülerek kullanın cok hoş olmuş :) Doktora siz mi tarif ettiniz boyle yapmasını,yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?

"cr3mah, post: 37519734, member: 286705"]sonunda evime geldim ve resimlerimi de ekledim :) istdoktora albümden bakabilir..
Gülerek kullanın cok hoş olmuş :) Doktora siz mi tarif ettiniz boyle yapmasını,yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?[/QUOTE]

ikisi de diyelim :)

3 yada 4.gün atel ve tamponlar çıkartılıyor
fakat dikişler 10.gün alınıyor.dr un biraz daha
kalmanı isyebilir cnm yada farklı bir çözüm yolu bulunabilir kendisiyle konuşman daha doğru olacaktır.
Hakliymissin cnm muhammed beyi aradim bilet tarihimi degismemi iste ucaga basinc sebebiyle binemeyecegimide soyledi en az 7 gun kalmalisin dedi.keske sorsaydim kafama göre aldim biletin dönusü degistik mecburen 8 gun kalicaz artik

üşenmedim 1400küsür sayfayı okudum muhammet beyin yaptıgı tüm burunları gördüm burda olanı da olmayanı da, ben birbirinin aynı diyebilecegim hiçbir burna rastlamadım. bir kere muhammet beyin tarzı değil kalkık burun! bir kere zaten bıçak değmiş bir burnun hiç anlaşılmayacak kadar doğal durmasını nasıl bekliyorsunuz? estetik burnu siz anlarsınız ben anlarım burdaki arkadaşlar anlar hepimiz bu prosedürü yaşadık ama öyle 10 kmden belli olan burunlar da yapmıyor adam. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence biraz abartmışsınız.

Herkese merhaba,

Bu forumda bu grubu bir şekilde bulmuş; yazılanları ciddi ciddi okuyor, okudukça da heyecanlanıyorsanız burun ameliyatı olma vaktiniz gelmiş kızlar. Yaklaşık 7 senedir bu ameliyatı olma isteği içerisindeydim; nihayet geçen hafta Perşembe günü bunu gerçekleştirdim. Oh be!

Şuanda bir yandan burnumu çekiyor, bir yandan da buraya yazıyorum :) Bu foruma da burun estetiği üzerine olan grupları okumak için üye olmuştum, çok çok yeniyim burda. Hatta 25 mesaj hakkı diye bir şey varmış, şuan ilk mesajımı atıyorum :)

İlk mesajımdaki temamda; Eğer burnun her fotoğraf da gözüne batıyorsa ol bu ameliyatı :) Kimsenin düşüncesi önemli değil, senin mutlu olman önemli. Etrafında aman ne gerek var diyenler olacak, dinleme sen onları

P.S : Sağlık problemi varsa zaten olun. Burada sadece estetik ameliyattan bahsediyorum.

Olmaya karar verdikten sonra, doktor araştırması çok önemli. Doktorun yaptığı burun tarzının sizinle uyuşması gerekiyor. Bunun için de sağlam referanslar şart. Sadece burada okuduklarınız dışında, olmuş arkadaşlarla da iletişime geçilmesi gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bilemiyorsun kim doğru söylüyor vs.
Bir de doktora güvenmemiz önemli. Ben bu 2 sini Muhammet bey de yakaladım. Görüşmeye gittim, 1 ay sonrasına da ameliyat tarihini aldık.
Şaka gibiydi, daha hiçbir şeyim hazır değilken ameliyat tarihini almıştım. O günün akşamı aileme anlattım, diğer gün de iş yerinde patronuma anlatıp iznimi almıştım :)

Bu arada ben kan aldırmaya ne zaman gitsem bayılırım, dayanamam. Doktor Bey' e de bunu söyledim. O da bana ameliyat günü erken gelirsen, ilk damar yolunu takarız, ordan kanın alınır. Kan değerlerine göre de ameliyata alınırsın dedi. Ben de kabul ettim, böylece 2 kez damarım delinmeyecekti :)

Bu arada bundan da bahsetmek istiyorum: Ameliyat gününden 1 gün önce iş yerinde sabah beni bir heyecan bastı, normalde ameliyattan bahsederken gülerdim, hakkında konuşurdum filan. O gün konu açıldığı zaman, bi gergin oluyorum, böyle değişik haller içindeydim.. Ciddi ciddi diğer gün ameliyat olacaktım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…