muhammet bey e ameliyat olali 2 sene oldu ve hiçbir sorun yaşamadım burnumun seklinden de saglıksal olarak da cok memnunum ameliyat olmayı düsünen arkadaslar fikir edinmek isteyenler olursa mesajlarına seve seve cvp veririm aynı süreclerden ben de geçtim ne kadar zor bir dönem oldugunu cok iyi biliyorum =)
Kızlar 11.ayda ameliyatim olacak sicaklar kadar soguklarda sorun galiba ameliyattan sonra mesela 2 gun sonra sokaga cikip istanbulda gitmek istedigim yerler var sorun olurmu? Birde tecrubeli arkadaslar saclarimda boncuk kaynak var cikarttirmaliyim???
hastanede kalniyor mu?
Tesk ederim canim cevabin icin.ben istanbulda 6gun kalicam kac gun kalmaliyim die sormayida unuttum:) ona gorede dönüş biletimi aldim ins.sorun cikmazCanım kaynakların sorun olabileceğini düşünmüyorum neticede onla yatıp kalkan sensin normal şartlarda ağrı yapmıyorsa dr.'un içinde sorun olmayacaktır. Ameliyat sonrası kendini çok iyi hissedeceksin fakat gezmeceli işler yasak bu gibi aktiviteler ödem ve morlukların artmasına neden olacaktır , o nedenle bol istirahatUnutma ,sen oraya ameliyat için gidiyorsun sürecin rahat geçecek fakat işleri zorlaştırmamalısın.Şöyle bişey yapabilirsin , dikişlerin alınacağı güne kadar kalacaksan şayet 10 gün sonrasında görmek istediğin yerleri en son güne bırakarak gezebilirsin..
Tesk ederim canim cevabin icin.ben istanbulda 6gun kalicam kac gun kalmaliyim die sormayida unuttum:) ona gorede dönüş biletimi aldim ins.sorun cikmaz
Gülerek kullanın cok hoş olmuş :) Doktora siz mi tarif ettiniz boyle yapmasını,yoksa tamamen doktora mı bıraktınız ?[/QUOTE]"cr3mah, post: 37519734, member: 286705"]sonunda evime geldim ve resimlerimi de ekledim :) istdoktora albümden bakabilir..
Hakliymissin cnm muhammed beyi aradim bilet tarihimi degismemi iste ucaga basinc sebebiyle binemeyecegimide soyledi en az 7 gun kalmalisin dedi.keske sorsaydim kafama göre aldim biletin dönusü degistik mecburen 8 gun kalicaz artik3 yada 4.gün atel ve tamponlar çıkartılıyor
fakat dikişler 10.gün alınıyor.dr un biraz daha
kalmanı isyebilir cnm yada farklı bir çözüm yolu bulunabilir kendisiyle konuşman daha doğru olacaktır.
Cok gecmis ve daim olsun.henuz yeni olmasina ragmen cidden cok hoş olmuş. Darisi basimaa demeden edemedimsonunda evime geldim ve resimlerimi de ekledim :) isteyenler albümden bakabilir..
üşenmedim 1400küsür sayfayı okudum muhammet beyin yaptıgı tüm burunları gördüm burda olanı da olmayanı da, ben birbirinin aynı diyebilecegim hiçbir burna rastlamadım. bir kere muhammet beyin tarzı değil kalkık burun! bir kere zaten bıçak değmiş bir burnun hiç anlaşılmayacak kadar doğal durmasını nasıl bekliyorsunuz? estetik burnu siz anlarsınız ben anlarım burdaki arkadaşlar anlar hepimiz bu prosedürü yaşadık ama öyle 10 kmden belli olan burunlar da yapmıyor adam. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler bence biraz abartmışsınız.Arkadaşlar Muhammet Dilber' in yaptığı burunlara baktım bu gün uzun uzun..
evet gerçekten başarılı ve göze hoş geliyor..
ama rektefiyeden çıkmış gibi 10 kişiden 9 unun burnu aynı :!:::(
bence biraz daha kişiye özgü burun yapmalı...
ve de doğal yapmalı çok kalkık, estetik olduğu 10 km den anlaşılan burun yapmanın bir anlamı yok..
doğal olun kardeşim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?