Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadşlar muhammet dilbere ameliyat olup sonradan sorun yaşayanlarınız varmıı paylaşımlarınızı bekliyorum

eet özllikle sorunları olanlar yazarsa bizimde tereddütlerimiz ortadan kalkar =( buarada muhammet bey ücreti ssk ile anlaşmalı yapabiliyormu ssk hiçmi karşılamıyor sorunlu olsa bile=(

mrb cnm muhammet bey ameliyat tarihini çok erteliyormu hemen verebiliyormu,fiyat aralığını biliyormusun?

iki hafta sonrasına falan verebilio heralde en erken ben de tam bilmiorum canım ben ankaradayım bu ay istanbula görüşmeye gidicem sadece telefonda görüştüm ben muhammet beyle mayısta da olucam inşallah fiyat aralığı hastaneye göre fark ediyor 5-6-7 bin gibi..

cnm sen normalde ankaradamı yaşıyorsun formda okudum ankaradada ameliyat yapıyormuş bende ankaraya yakınım ankarada olmamız daha mantıklı istanbulda konaklama sıkıntı ama enaz 2 hastası olması gerekiyormuş,bende nisanın sonunda düşünüyorum mayısta sınavlarım var gel beraber olalım hem destek çıkarız birbirimize çünkü hala korkuyorum ve kararsızım =((

bende nisanda olabilirimm....karar verirsen haberleşelimm...

bende nisanda olabilirimm....karar verirsen haberleşelimm...

yuppi kader arkadaşlarım benim bitane daha arkadaş var burdan konuştugum ankarada olmak isteyenlerden oda muhammet beyi arıcak soracak mailimi verdim ona sende burdaysan eger hemen vereyim ekle ordan daha rahat konuşuruz cnm

eet bende öle duydum naptın sen kararını verdin mi ??

en bliyorum rica eden beni MUhammet beye ankarada yapılabilirmi diyee....yapabilirim demişi benim bazı prommlemler vardı onlar yüzündne ertelemiştimm....şimdi herşey tamam bir çocuklara bakabilecek biri lazımm...onu ayarlamaya çalışıyorumm...nisan çıkmadna olcam çok büyük ihtimal....çocukları ayarlayıp Muhammet beyi arıycam randevu talep edicemm.....olacak varsa ayarlasınn daha uyguna oluyor birkaç kişi olursa....daha mantıklı haberleşelimm..

Teknolog ben Muhammet bey le görüştüm Ankara'da medicana veya koru hastanesinde yapıyo ama fiyat biraz artıyo buraya geldigi icin mrvdgn la zaten biz burda tanıştık olursak burda beraber ameliyat olalım dedik doktoru ara istersen kendisi detayli bilgi veriyo

muhammet dilbere ameliyat olmayı coook istiyorum ama sadece törpü olcak bende kapalı teknikle yapıo muu bilen var mı

resimlerimi aldım ve ekledim bakabilirsiniz arkadaşlar şişliklerim inmedi daha ama bir fikir verir umarım 1. ayım.

canım ben de bi an önce olmak istiyorum ama mayısta maddi durumumu ayarlayabileceğim ve iş durumumu da öyle ayarladım yani nisanda olmam imkansız gibi bişey keşke mayısta olacak biri olsaydı ankaraya gelirdi doktor bey..benm için de cok iyi olurdu..arkadaslar mayıs ayında muhammet beye ankaradan ameliyat olacak olanlar varsa irtibata geçelim lütfen..istanbula gitmekten kurtuluruz en azından...

Arkadaşlar merhaba ben de revizyon için sayısız dr gezdikten sonra , Barış Çakır ve Muhammet Dilber arasında kararsız kaldım..
O kadar dr'dan sonra bu 2 dr arasında kararsız kaldım. Fakat ciddi bir nefes sorumda olduğu için muhammet bey daha yakın geliyor. Fakat tasarım yapmıyor. Muhammet Bey'e ameliyat olupta
burnunun görüntüsünden memnun olmayan var mı aranızda ? Yardımlarınızı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…