arkadşlar muhammet dilbere ameliyat olup sonradan sorun yaşayanlarınız varmıı paylaşımlarınızı bekliyorum
canım ben de ekledim seni ben de muhammet beye ameliyat olucam mayısta inşallah ekleyebilir misin beni deee:)
mrb cnm muhammet bey ameliyat tarihini çok erteliyormu hemen verebiliyormu,fiyat aralığını biliyormusun?
kızlar fotolarımı koydum.15 günlük ve 20 günlük halleri var.
iki hafta sonrasına falan verebilio heralde en erken ben de tam bilmiorum canım ben ankaradayım bu ay istanbula görüşmeye gidicem sadece telefonda görüştüm ben muhammet beyle mayısta da olucam inşallah fiyat aralığı hastaneye göre fark ediyor 5-6-7 bin gibi..
cnm sen normalde ankaradamı yaşıyorsun formda okudum ankaradada ameliyat yapıyormuş bende ankaraya yakınım ankarada olmamız daha mantıklı istanbulda konaklama sıkıntı ama enaz 2 hastası olması gerekiyormuş,bende nisanın sonunda düşünüyorum mayısta sınavlarım var gel beraber olalım hem destek çıkarız birbirimizeçünkü hala korkuyorum ve kararsızım =((
bende nisanda olabilirimm....karar verirsen haberleşelimm...
muhammet bey ameliyatlarını ankarada mı istanbulda mı yapıyo acaba ?
Muhammet Bey Ameliyatlarını ankarada mı istanbulda mı yapıyo acaba ?
kendisi istanbulda ama ankaradada yapabiliyorrr anlaşmalı hastanelerde...
eet bende öle duydum naptın sen kararını verdin mi ??
en bliyorum rica eden beni MUhammet beye ankarada yapılabilirmi diyee....yapabilirim demişi benim bazı prommlemler vardı onlar yüzündne ertelemiştimm....şimdi herşey tamam bir çocuklara bakabilecek biri lazımm...onu ayarlamaya çalışıyorumm...nisan çıkmadna olcam çok büyük ihtimal....çocukları ayarlayıp Muhammet beyi arıycam randevu talep edicemm.....olacak varsa ayarlasınn daha uyguna oluyor birkaç kişi olursa....daha mantıklı haberleşelimm..
cnm sen normalde ankaradamı yaşıyorsun formda okudum ankaradada ameliyat yapıyormuş bende ankaraya yakınım ankarada olmamız daha mantıklı istanbulda konaklama sıkıntı ama enaz 2 hastası olması gerekiyormuş,bende nisanın sonunda düşünüyorum mayısta sınavlarım var gel beraber olalım hem destek çıkarız birbirimizeçünkü hala korkuyorum ve kararsızım =((
muhammet dilbere ameliyat olmayı coook istiyorum ama sadece törpü olcak bende kapalı teknikle yapıo muu bilen var mı
Merhaba britney ben geçen hafta kendisiyle görüşmeye gittim. açık ameliyat yapıyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?