Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar bu arada fotograf yükledim Bandajlarim daha çıkmadı ama benim gibi doğal bir bürün talep edenlerin 6.günü muhtemelen nasıl olur gorebilirsınız

Ço
çok tşk ederim böle sizin gibi arkadaşlar çok moral veriyor bana inan burdaki destek çok güzel çünkü çevrende herşeyi paylaşamıyorsun senin kaç gün oldu sonrası neler yaşadın anlatırmısın biraz

Seni çok merak ettim hala ameliyatta olabilirsin inş herşey yolunda gider

bugün 7.günüm ameliyattan çıktığım gün hiç bir morluk şişlik olmuyor ikinci gün başlıyor şişmeye morarmaya 3.gun max dereceye çıkıyor sonraki günler inmeye başlıyor.Bu sürecte hiç ağrı sızı olmuyor ilik iki gün dik yatmanız gerekiyor şişlik asgari seviyeye düşsün diye.Sonra normal yatılabiliyor ancak ağır grip geçiriyor gibi hissediyorsunuz. burun tıkalı olduğu iiçn hasta psikolojisi oluyor.Dün tamponlar çıkınca enerjim yerine geldi çok şükür. yeme içmede herhangi bir sınırlama koymuyor herşeyi yiyip içebilirsin burnun açısından bir sıkıntı yok ancak ilk üç gün dikkat edilmesini tavsiye ederim çok ağır yemek yemekten.çünkü narkoz mide bulantısı yapabiliyor.

Her burun için farklı :)
benimkinde ilk ameliyatta burun içinde delik oluşmuş. o deliğin kapanması lazım iyi nefes alabilmeniz için dedi. ameliyatla kapanma olasılığı %30 ve sadece deliği kapatma için uğraşma parası 5.000 TL. dedi.
revisyon ameliyatı + deliği kapatmaya uğraşma + amerikan hastanesi 19.000 TL. dendi.

Amerikan hastanesini ben istedim. fiyatı ona göre verdi. ethica mı ne orada olursa sanırım 3.000 TL. ucuz.
Benim ameliyatla nefes olayımın düzelme ihtimali çok azmış. ince derili olduğum içinde burnumun estetik ameliyat sonrası şimdiki halimden iyi olma olasılığı da azmış. Burnunuzun şekli şu an iyi hiç bu işe girişmeyin dedi

Kızlar İzmir için son 1 kişiii yok mu kimse :)
O bi kişi ben miyim bilmiyorum çok istemekle beraber..konuyla ilgili detayları bilmediğim için karar veremiyorum.ne zaman izmire gelecek,ne kadar kalıcak..benim haftasonu ameliyat olmam lazım haftaiçi çalıştığım için..sonrasında mutlaka rapor vermesi lazım doktorumuzun ve bu özel bi estetik olduğu için devlet kurumlarında raporun geçerliliği var mı..bu konularda beni aydınlatabilirseniz ben de varıııııımmmm bütün korkaklığıma rağmen...

Kızlar görüşme güzel geçti 18 Aralık ameliyat günüm çok heycanlıyım ama doktor çok iyi biri herşeyi olumlu olumsuz Anlattı burun köküm düz ve burnum yamuk bundan dolayı mükemmel bi burun bekleme dedi ama ben zaten biliyordum sorun etmedim küçücük dik Fındık gibi bir burun istemiyorum zaten tek korkum ameliyat sonrası böyle yamuk burunlarda yüzde on tekrar yamulma ihtimali varmış ama yamulsada şimdiki kadar yamulmaz dedi

Seni çok merak ettim hala ameliyatta olabilirsin inş herşey yolunda gider
Niceee canimm ameliyatim öglen bitti ama ancak kendimi iyi hissetmeye basladim ve mesajini cvpsiz birakmayim istedim.ilac veriyolar agrilarim baya cok.ve inanilmaz sisiyorum ilk günden morarmalar basladi.( bu gece zor gececek sanirim

Hersey gönlunce olsun olsun arkadasim.umarim diledigin buruna kavusursun.

Niceee canimm ameliyatim öglen bitti ama ancak kendimi iyi hissetmeye basladim ve mesajini cvpsiz birakmayim istedim.ilac veriyolar agrilarim baya cok.ve inanilmaz sisiyorum ilk günden morarmalar basladi.( bu gece zor gececek sanirim
Doktora seni sordum ve çok başarılı geçti onun yüzü daha uygun burun yapısı daha uygun olduğu için harika bir burnu oldu dedi umarım biran önce iyileştirsin 18 Aralık'ta bende oluyorum kendini iyi hissedince lütfen yaz bize ben biraz hassasım ve başkaları içinde endişelenirim senin içinde dua ettim çok şükür zor olanı atlattın

anadolu yakasinda ameliyat yapiyormu bilgin varmi

Merhaba arkadaşım. Bugun hastaneden çıktım cok sukur iyiyim.Muhammet bey bugunde yanima ugradi saolsun.hersey cokkkk güzel gecti burnunu cokkk sewceksin dedi..ama inanilmaz bi sekilde sisiyorum avatarmi desem baska bi yaratikmi bilmiom. Bunyem cok hassas oldugu icin cok zor geciyor. Tamponlar ve alci cuma gunu cikacak ozaman biraz daha rahatlicam ins. Grib gibiyim su an sirf agizdan nefes almak cidden zormus; (

Tekrar geçmiş olsun senin burnunla ilgili çok güzel Şeyler söyledi bana söylediği tek şey Korkutuyor beni ekran yamulma riski varmış yüzde onda olsa daha da iyi olacaksın zor olan bitiyor acaba ameliyat sonrası tekrar burnu yamulan oldumu hiç okudunmu sen

Canim hic tekrardan burnu yamulan birini okumadim.. burada ameliyat olunca memnun kalipta yazan cok az .memnunlar girmiyolar siteye sanirim.genelde ameliyat olmak isteyen yada sorunlari olanlar burda.sana bol sans diliyorum umarim istedigin buruna kavusursun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…