- 17 Ağustos 2011
- 24
- 3
- 53
çok tşk ederim böle sizin gibi arkadaşlar çok moral veriyor bana inan burdaki destek çok güzel çünkü çevrende herşeyi paylaşamıyorsun senin kaç gün oldu sonrası neler yaşadın anlatırmısın birazCanim benim hiç korkma narkoz bende okadar korkuyorum ve öleceğini saniyordumki aileme mektup bile yazmıştım benimde tek korkum narkozdu ama muhammet bey narkoz konusunda hata yapabilecek hastanelerle calismiyor zaten hepsi iyi hastaneler ki ztn narkoz öncesi bir dünya test yapılıp uygün olup olmaman tespit ediliyor değilsen zaten ameliyat olmuyor ben bir gün kaldim ben herkese de kalmayi tavsiye ederim çünkü ilk gün narkoz etkisi üzerinizde epey bi fazla oluyor benim inanılmaz midem bulanmisti aninda müdahaleyle iğne yapılmasıyla geçti ve gece boyunca hemsireler buz tuttu yuzume 10 dakka durup 10 dakka dinlendirerek bunu evde yapmak zor bence
Seni çok merak ettim hala ameliyatta olabilirsin inş herşey yolunda giderMerhaba kızlar. . Bu kez Almanyadan degil İstanbul dan yaziyorum.bu gun geldim ve doktor Muhammet bey ile görüstüm.görüsme gayet güzel gecti gerci heyecandan sormam gereken bazi seyleri sormayi unuttum ama yarin sabah sorcam.sabah 9 da ameliyata alcak hersey umarim guzel olacak.Muhammet bey okadar mütevazi ve cana yakinki ayrica kesinlikle paragoz doktorlardan degil.bugun yasadigim bir olay sonrasi doktor secimimde ne kadar dogru karar vermiş oldugumu bir kez daha anladim..Muhammet bey insana acaip bi güven veriyor iyi yada kötü herseyi uzuñ uzun anlatti..vee bisuru foto gosterdi hepside birbirinden güzel di.ben istemediklerimi begenmediklerimi anlattim soyle boyle olsun demedim. Olmamasini istedigim burunlari soyledim sadece.tabiki tekrar sordu bana nasil bi burun istersin yoksa banami birakirsin dedi.cevabim size guvenim tam bana yakisan saglikli guzel bir burun yapicaginizdan eminim oldu.ztn Muhammet bey kalkik delikleri onden gozuken ince sivri uclu vs vs burunlar kesinlikle yapmiyor.kendiside soledi ztn..neyse biraz fazla uzun oldu mesajim heyecandan kizlar anlayisiniza siginiyorum.. dualarinizi eksik etmeyin lütfennnnn. Ameliyat olacak butun arkadaslara simdiden gecmis olsun diliyorum Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Ço
çok tşk ederim böle sizin gibi arkadaşlar çok moral veriyor bana inan burdaki destek çok güzel çünkü çevrende herşeyi paylaşamıyorsun senin kaç gün oldu sonrası neler yaşadın anlatırmısın biraz
ameliyat fiyatıyla ilgili bi bilgi alabildiniz mi peki? revizyon ameliyatlarını kaça yapıyormuş. genel olarak fiyatları hakkında bi bilgi veren pek çıkmadı. normalse 7500 ama revizyon ya da burun ucu ameliyatları kaç tl acaba?
Her burun için farklı :)
benimkinde ilk ameliyatta burun içinde delik oluşmuş. o deliğin kapanması lazım iyi nefes alabilmeniz için dedi. ameliyatla kapanma olasılığı %30 ve sadece deliği kapatma için uğraşma parası 5.000 TL. dedi.
revisyon ameliyatı + deliği kapatmaya uğraşma + amerikan hastanesi 19.000 TL. dendi.
ameliyat fiyatıyla ilgili bi bilgi alabildiniz mi peki? revizyon ameliyatlarını kaça yapıyormuş. genel olarak fiyatları hakkında bi bilgi veren pek çıkmadı. normalse 7500 ama revizyon ya da burun ucu ameliyatları kaç tl acaba?
istedigin gibi olur insallah ciktiktan sonra fiyatla ilgili bilgi ver lutfen burdakiler gibi kivirma siki pazarlik yap :)Kızlar Muhammet beyin ordayım görüşme için bekliyorum bakalım nasıl olacak
O bi kişi ben miyim bilmiyorum çok istemekle beraber..konuyla ilgili detayları bilmediğim için karar veremiyorum.ne zaman izmire gelecek,ne kadar kalıcak..benim haftasonu ameliyat olmam lazım haftaiçi çalıştığım için..sonrasında mutlaka rapor vermesi lazım doktorumuzun ve bu özel bi estetik olduğu için devlet kurumlarında raporun geçerliliği var mı..bu konularda beni aydınlatabilirseniz ben de varıııııımmmm bütün korkaklığıma rağmen...Kızlar İzmir için son 1 kişiii yok mu kimse :)
7500 Acıbadem De olcam pazarlık yapmadım inş herşey yolunda gider hepimiz için:) c
istedigin gibi olur insallah ciktiktan sonra fiyatla ilgili bilgi ver lutfen burdakiler gibi kivirma siki pazarlik yap :)
Niceee canimm ameliyatim öglen bitti ama ancak kendimi iyi hissetmeye basladim ve mesajini cvpsiz birakmayim istedim.ilac veriyolar agrilarim baya cok.ve inanilmaz sisiyorum ilk günden morarmalar basladi.Seni çok merak ettim hala ameliyatta olabilirsin inş herşey yolunda gider
Hersey gönlunce olsun olsun arkadasim.umarim diledigin buruna kavusursun.Kızlar görüşme güzel geçti 18 Aralık ameliyat günüm çok heycanlıyım ama doktor çok iyi biri herşeyi olumlu olumsuz Anlattı burun köküm düz ve burnum yamuk bundan dolayı mükemmel bi burun bekleme dedi ama ben zaten biliyordum sorun etmedim küçücük dik Fındık gibi bir burun istemiyorum zaten tek korkum ameliyat sonrası böyle yamuk burunlarda yüzde on tekrar yamulma ihtimali varmış ama yamulsada şimdiki kadar yamulmaz dedi
İnş cnm tşk ederimHersey gönlunce olsun olsun arkadasim.umarim diledigin buruna kavusursun.
Doktora seni sordum ve çok başarılı geçti onun yüzü daha uygun burun yapısı daha uygun olduğu için harika bir burnu oldu dedi umarım biran önce iyileştirsin 18 Aralık'ta bende oluyorum kendini iyi hissedince lütfen yaz bize ben biraz hassasım ve başkaları içinde endişelenirim senin içinde dua ettim çok şükür zor olanı atlattınNiceee canimm ameliyatim öglen bitti ama ancak kendimi iyi hissetmeye basladim ve mesajini cvpsiz birakmayim istedim.ilac veriyolar agrilarim baya cok.ve inanilmaz sisiyorum ilk günden morarmalar basladi.( bu gece zor gececek sanirim
anadolu yakasinda ameliyat yapiyormu bilgin varmiDı
Doktora seni sordum ve çok başarılı geçti onun yüzü daha uygun burun yapısı daha uygun olduğu için harika bir burnu oldu dedi umarım biran önce iyileştirsin 18 Aralık'ta bende oluyorum kendini iyi hissedince lütfen yaz bize ben biraz hassasım ve başkaları içinde endişelenirim senin içinde dua ettim çok şükür zor olanı atlattın
Bilmiyorum ki sormadım ama kendi yerine uzak o yüzden yapmama ihtimali büyükanadolu yakasinda ameliyat yapiyormu bilgin varmi
Merhaba arkadaşım. Bugun hastaneden çıktım cok sukur iyiyim.Muhammet bey bugunde yanima ugradi saolsun.hersey cokkkk güzel gecti burnunu cokkk sewceksin dedi..ama inanilmaz bi sekilde sisiyorum avatarmi desem baska bi yaratikmi bilmiom. Bunyem cok hassas oldugu icin cok zor geciyor. Tamponlar ve alci cuma gunu cikacak ozaman biraz daha rahatlicam ins. Grib gibiyim su an sirf agizdan nefes almak cidden zormus; (Dı
Doktora seni sordum ve çok başarılı geçti onun yüzü daha uygun burun yapısı daha uygun olduğu için harika bir burnu oldu dedi umarım biran önce iyileştirsin 18 Aralık'ta bende oluyorum kendini iyi hissedince lütfen yaz bize ben biraz hassasım ve başkaları içinde endişelenirim senin içinde dua ettim çok şükür zor olanı atlattın
Tekrar geçmiş olsun senin burnunla ilgili çok güzel Şeyler söyledi bana söylediği tek şey Korkutuyor beni ekran yamulma riski varmış yüzde onda olsa daha da iyi olacaksın zor olan bitiyor acaba ameliyat sonrası tekrar burnu yamulan oldumu hiç okudunmu senMerhaba arkadaşım. Bugun hastaneden çıktım cok sukur iyiyim.Muhammet bey bugunde yanima ugradi saolsun.hersey cokkkk güzel gecti burnunu cokkk sewceksin dedi..ama inanilmaz bi sekilde sisiyorum avatarmi desem baska bi yaratikmi bilmiom. Bunyem cok hassas oldugu icin cok zor geciyor. Tamponlar ve alci cuma gunu cikacak ozaman biraz daha rahatlicam ins. Grib gibiyim su an sirf agizdan nefes almak cidden zormus; (
Canim hic tekrardan burnu yamulan birini okumadim.. burada ameliyat olunca memnun kalipta yazan cok az .memnunlar girmiyolar siteye sanirim.genelde ameliyat olmak isteyen yada sorunlari olanlar burda.sana bol sans diliyorum umarim istedigin buruna kavusursun canim.Tekrar geçmiş olsun senin burnunla ilgili çok güzel Şeyler söyledi bana söylediği tek şey Korkutuyor beni ekran yamulma riski varmış yüzde onda olsa daha da iyi olacaksın zor olan bitiyor acaba ameliyat sonrası tekrar burnu yamulan oldumu hiç okudunmu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?