Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlar bugun 2.gunum. veee surekli hapsuruyorum korkuyorum bisey olurmu die ltfn yardimci olurmusunuz.ilaclarimi duzenli olarak iciyorum. Yinede hapsurma hissine engel olamjyorum

Muhammet Dilber'e 30 Ekim'de ameliyat oldum.Çok ufak hataları olan düzgün bir burnum vardı ama hokka gibi burun istediğim ve Muhammet Bey'in verdiği müthiş enerji ve güven sayesinde hiç sorgusuz ameliyat kararı aldım.Bugüne kadar güzellik merkezlerinde çok zaman geçirmiş biri olarak sadece Muhammet bey hastasına sanki bir yakını ameliyat olacakmış gibi yaklaşıyor diyebilirim.Ameliyat öncesi sonrası beklediğimden çok çok çok daha rahat geçti.Yüzümüzde ifademizi en çok etkileyen,en hassas ve riskli olan burnumdan ameliyat olup bu kadar hızlı iyileşip bu kadar hızlı sonuç görebilmem Ailemi çok şaşırttı.(Ameliyat öncesi sürülmesi gereken kremi sürmedim ve sigara içiyorum)Ablam ve 3 arkadaşım daha Muhammet Bey'e ameliyat olmaya karar verdi.
Hayalimdeki buruna kavuştum canım birtanecik doktoruma herşey herşey herşey için minnettarım.
Ve herşey kat kat kat Helal Olsun!

fiyat verebilirmisin bende ilgileniyorum a ma fiyatta onemli benim icin

Merhaba, ben de aynı düşüncelerle ameliyat oldum, aslında öyle burunları çok beğenirim ama yüzüme yakışmayacağı için doktorumdan doğal, çok kalkıl olmayan ve küçük olmayan bir burun istedim, saolsun o da aynısını yaptı :) si ne istediğinizi tam olarak ifade ederseniz sorun olmaz diye düşünüyorum

Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucam

naz70 çok teşekkürler cevabın için. geçmiş olsun diyorum sana.

Mrb kızlar çok heycanlıyım 18 aralığa çok var bu heycan ve korku beni yordu sizlerdede aynı şey oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…