Yok canim sıkmıyorum kendimi ama yinede insan korkuyor.sen ne zaman oldun ameliyati cnm.Tampondan dolayi kendini sıkma sakin hapsirirken
fiyat verebilirmisin bende ilgileniyorum a ma fiyatta onemli benim icinMuhammet Dilber'e 30 Ekim'de ameliyat oldum.Çok ufak hataları olan düzgün bir burnum vardı ama hokka gibi burun istediğim ve Muhammet Bey'in verdiği müthiş enerji ve güven sayesinde hiç sorgusuz ameliyat kararı aldım.Bugüne kadar güzellik merkezlerinde çok zaman geçirmiş biri olarak sadece Muhammet bey hastasına sanki bir yakını ameliyat olacakmış gibi yaklaşıyor diyebilirim.Ameliyat öncesi sonrası beklediğimden çok çok çok daha rahat geçti.Yüzümüzde ifademizi en çok etkileyen,en hassas ve riskli olan burnumdan ameliyat olup bu kadar hızlı iyileşip bu kadar hızlı sonuç görebilmem Ailemi çok şaşırttı.(Ameliyat öncesi sürülmesi gereken kremi sürmedim ve sigara içiyorum)Ablam ve 3 arkadaşım daha Muhammet Bey'e ameliyat olmaya karar verdi.
Hayalimdeki buruna kavuştum canım birtanecik doktoruma herşey herşey herşey için minnettarım.
Ve herşey kat kat kat Helal Olsun!
nasılsın cnm biraz anlatırmısın ameliyat öncesi sonrası tampon artık daha iyisindir anlatmak istersen tabikizlarrr tamponlar ve alci vs.bugun cikti ohhhh be nefes almak ne guzel bişey.
Selam arkadaslar bende 10. ayda istanbula izine gidiyorum dr muhammet dilberde randevu aldim nefes alma sorunum var ve cok az kemerim var hic rahstsiz etmicek bir sekilde ama yapmisken onuda yaptirmak istixorum ama cok korkuyorum ya tam bozulursa ya cok kavisli veya sivri ve kalkik olursa(( bana hic yakismaz depresyonlara girerim bana yardimci olun napim olimmi olmiyimmi ön profilimi begeniyorum tek sorun yandan
Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucamMerhaba, ben de aynı düşüncelerle ameliyat oldum, aslında öyle burunları çok beğenirim ama yüzüme yakışmayacağı için doktorumdan doğal, çok kalkıl olmayan ve küçük olmayan bir burun istedim, saolsun o da aynısını yaptı :) si ne istediğinizi tam olarak ifade ederseniz sorun olmaz diye düşünüyorum
naz70 çok teşekkürler cevabın için. geçmiş olsun diyorum sana.Amerikan hastanesini ben istedim. fiyatı ona göre verdi. ethica mı ne orada olursa sanırım 3.000 TL. ucuz.
Benim ameliyatla nefes olayımın düzelme ihtimali çok azmış. ince derili olduğum içinde burnumun estetik ameliyat sonrası şimdiki halimden iyi olma olasılığı da azmış. Burnunuzun şekli şu an iyi hiç bu işe girişmeyin dedi
Nasılsın neler yapıyorsun anlatsana biraz burnun nasılkizlarrr tamponlar ve alci vs.bugun cikti ohhhh be nefes almak ne guzel bişey.
Iyiyim canim tesk ederim agri sizi hepsi gecti gitti sukurler olsun tamponda cikti.rahatladim koca koca nefesler alip veriyorum:) sislik ve morluklarim gecsin hemennnn fotolar paylasicamNasılsın neler yapıyorsun anlatsana biraz burnun nasıl
Tamam cnm merakla bekliyorum sen kurtuldun darısı benim başımaIyiyim canim tesk ederim agri sizi hepsi gecti gitti sukurler olsun tamponda cikti.rahatladim koca koca nefesler alip veriyorum:) sislik ve morluklarim gecsin hemennnn fotolar paylasicam
kızlar selam muayne ucretlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?