aminn canim darisi senin ve bütün olmak isteyen bayanlarin basinaTamam cnm merakla bekliyorum sen kurtuldun darısı benim başıma
Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucam
Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucam
Yok görünmüyoraminn canim darisi senin ve bütün olmak isteyen bayanlarin basinaekledim foto 4.gün die gördünmü?
Arkadaşmı olmamız gerekiyor acabaYok görünmüyor
Ilk uc ayda burun koku 6ayda burun sirti 9ve 1yil arasi burun ucu iniyor sakin olun iniyor merak etmeynKizlar ben ameliyat olali bun tam 1 ay 1 hafta oldu. Burnum önden hala sis yani sag tarafta kemikte ufak bi sislik var elimede gelio anlamadim hala buyuk burnum.. yani istedgm gibi inmedi saniirim. Doktor normal dedi degisecek daha dedi ama önden ozellikle sekli sis gibi... birde ameliyat sonrasi cildimde olusan yaglanma asiri derecede fazla. Sivilcede yapiyo haliyle..napmalaiyim bilemedim ve sislikler inermi gercekten????
Evet 23 aralik ankaradamerhaba Muhammet hoca Ankara'ya geliyor mu?
Arkadasim oyle bir insan degil muhammet hoca yogun oldugundan size geri donmemistir siz tekrar mesaj atarak sorabilirsinİstanbul'da değilim. Facebookt'an mesaj attım ..resim istedi gönderdim. Fakat cevap gelmedi. Zor durumda olduğumu ve yüzüme ne yapılabileceğini sordum ama cevap bile gelmedi. Fotoğrafımı beğenmedi herhalde. Ne biçim doktor bunlar sadece sosyeteye mi bakıyorlar. Benim sağlık sorunlarım nedeniyle yüzüm ne hale geldi ..en azından yardımcı olabilirdiOlumsuz bir cevap bile vermeye tenezzül etmedi.
BiMerhabalar tamponlarım dün alındı bugün akşama kadar nispeten nefes alabiliyordum ama son bir kaç saattir burnum tıkalı. Genzimden akıntı var. Akmayanlar da var burnumu nefes almaya çalışırken zorluyor. Grip gibi burnum dolu. Sorun olabilir mi yarın da pazar doktoru aramak istemiyorum. Bilgi rica ediyorum. Teşekkürler
peki hangi sıklıkta gelıyor ben farkli bi sehirde çalısıyorum çünküEvet 23 aralik ankarada
Kendisini getirtmek icin en az 5 kisiden fazla kisinin olmasi lazim biz burdan bir duyuru yapdik su anda ankara grubunda 8 kisiyiz arkadasim eger sizde bu gruba katilmak istiyosaniz muhammet beyden randevu almaniz gerekiyopeki hangi sıklıkta gelıyor ben farkli bi sehirde çalısıyorum çünkü
peki hangi hastaneye gelecek? ve ne kadar kalacak? belli mi bunlar?Kendisini getirtmek icin en az 5 kisiden fazla kisinin olmasi lazim biz burdan bir duyuru yapdik su anda ankara grubunda 8 kisiyiz arkadasim eger sizde bu gruba katilmak istiyosaniz muhammet beyden randevu almaniz gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?