Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucam

Merhaba,
ben Muhammet Bey'e ameliyat olmadım öncelikle onu belirteyim :) benim burnumda eğrilik vardı , ve ucu büyük bir top gibi ve sanki ikiye ayrılmış gibi ortasında çizgi vardı,
ameliyat sonrasına gelicek olursam , ameliyatın ertesi gün doktor burnumun altındaki mandajı çıkardı, hemen aynaya koştum tabii ki, ama ne göreyim, afedersiniz resmen domuz burnu gibi kalkık ve kocaman bir burun ve yamuk simetrisi olmayan burun delikleri, resmen dünyam başıma yıkıldı o anda,
Mrb ameliyat sonrası Süreci biraz anlatırmısın bende Muhammet beye 18 Aralık'ta olucam

merhaba, öncelikle ben Muhammet Bey'e ameliyat olmatik olmamıştım , ben İzmir'deyim çünkü.
Ameliyat olduktan sonra bir gece hastanede yattım, ertesi gün doktorum geldi ve burnumun ucundaki bandajı çıkardı, ben hemen aynaya koştum tabii ki, ama gördüklerim karşısında şok oldum :) afedersiniz resmen domuz burnu gibi inanılmaz kalkık, kocaman burun delikleri ve aynı zamanda yamuk olan burun delikleri! resmen dünyan başıma yıkılmıştı, tekrar doktorumu çağırdım ben böyle kalkık istememiştim diye :) korkma inicek onlar dedi ama mümkün mü,
sonrasında gözlerimin etrafı morardı yüzüm şekilsiz bir biçimde şişti, bu arada benim burnumda eğrilik vardı onu düzeltmek için bayağı uğraştığını söylemişti doktorum, sonrasında tabi bunalım dolu günler, nerdeyse hergün ağlıyordum ne biçim burun oldu diye, güzel olmasını bırakın normal bir insanın burnuna benzesin diye dua ediyordum resmen, bir hafta sonra alçı ve tamponlar çıkınca inanılmaz şekilde değişti ve düzeldi ,şuan hala şiş ama iyi :) ama beni görseniz burnumun estetik olduğumu anlamazsınız :) ama keşke daha farklı bir burun isteseydim, biraz anlaşılmasında bir sakınca yokmuş aslında :)

kızlar ben muhammet beye pazartesi günü görüşmeye gitcem oldukça tedirginliyim kötü geçmesinden korkuyorumtek isteğim doğal burun olması

Son düzenleme:
Merhabalar tamponlarım dün alındı bugün akşama kadar nispeten nefes alabiliyordum ama son bir kaç saattir burnum tıkalı. Genzimden akıntı var. Akmayanlar da var burnumu nefes almaya çalışırken zorluyor. Grip gibi burnum dolu. Sorun olabilir mi yarın da pazar doktoru aramak istemiyorum. Bilgi rica ediyorum. Teşekkürler

Kizlar ben ameliyat olali bun tam 1 ay 1 hafta oldu. Burnum önden hala sis yani sag tarafta kemikte ufak bi sislik var elimede gelio anlamadim hala buyuk burnum.. yani istedgm gibi inmedi saniirim. Doktor normal dedi degisecek daha dedi ama önden ozellikle sekli sis gibi... birde ameliyat sonrasi cildimde olusan yaglanma asiri derecede fazla. Sivilcede yapiyo haliyle..napmalaiyim bilemedim ve sislikler inermi gercekten????

İstanbul'da değilim. Facebookt'an mesaj attım ..resim istedi gönderdim. Fakat cevap gelmedi. Zor durumda olduğumu ve yüzüme ne yapılabileceğini sordum ama cevap bile gelmedi. Fotoğrafımı beğenmedi herhalde. Ne biçim doktor bunlar sadece sosyeteye mi bakıyorlar. Benim sağlık sorunlarım nedeniyle yüzüm ne hale geldi ..en azından yardımcı olabilirdi Olumsuz bir cevap bile vermeye tenezzül etmedi.

Gayet normal benim 4gun snra 3ay olck hala rahat nefs alamyrm burun alerjimde var deniz suyu alerji spreyi kulanyrm

Ilk uc ayda burun koku 6ayda burun sirti 9ve 1yil arasi burun ucu iniyor sakin olun iniyor merak etmeyn

Arkadasim oyle bir insan degil muhammet hoca yogun oldugundan size geri donmemistir siz tekrar mesaj atarak sorabilirsin

Bi

peki hangi sıklıkta gelıyor ben farkli bi sehirde çalısıyorum çünkü
Kendisini getirtmek icin en az 5 kisiden fazla kisinin olmasi lazim biz burdan bir duyuru yapdik su anda ankara grubunda 8 kisiyiz arkadasim eger sizde bu gruba katilmak istiyosaniz muhammet beyden randevu almaniz gerekiyo

kaçirdim mi yani ( çalıstığım için gelemıyorum malesef haziran ayı gibi düsünüyordum bende

kızlar izmir için 5 kişi olamayacak mıyız??lütfen olmak isteyenler biraraya gelelim ve istediğimiz buruna kavuşalım lütfen...

bu arada elbola ve ben hazırda bekleyen iki kişiyiz...3 arkadaş daha olursak ameliyat dışı sıkıntılardan kurtulmuşolucaz (traik,kalmak için yer v.b.)izmirde olmak hepimiz için daha avanajlı..hadi bayanlar...

Kendisini getirtmek icin en az 5 kisiden fazla kisinin olmasi lazim biz burdan bir duyuru yapdik su anda ankara grubunda 8 kisiyiz arkadasim eger sizde bu gruba katilmak istiyosaniz muhammet beyden randevu almaniz gerekiyo
peki hangi hastaneye gelecek? ve ne kadar kalacak? belli mi bunlar?
muayeneye geliyor değil mi? bir de Muhammet Bey muayaneden ücret alıyor mu acaba? Fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…