Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ücreti önemli değil, sadece bilgi edinmek için soruyorum ben. Muayene ücreti alıyor mu alıyorsa ne kadar?

uzun süre bekledim üst üste mesaj attım zaten ama dönmedi. Resimleri beğenmedi hehalde başka doktorlara bakıcaz artık

Muhammet beye telefonla ulaşmayı deneyin arkadaşlar yoğunluktan fırsat bulamaz burdan yazmaya bu şekilde daha kolay iletişim Sağlarsınız

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak ben uzun araştırmalar sonucu muhammet beye ameliyat olmaya karar verdim ancak kilolu bi insanım ameliyat olmam doğru olur mu şuanda diyet yapıyorum 12 kg verdm daha da vermem gerekiyor ankaradayım aslında 23 aralık grubuna katılmayı çok istiyorum ancak bu problmden dolayı ameliyat olmam yanlış mı olur emin olamıyorum zaten doktorda istemez galina şuan için.. aslında ameliyatı biran önce olup iki problemi de aynı anda aşmak istiyorum fikri olan var mı ?

İlk önce umarım biran önce fazla kilolarından kurtulman dileğimle.Bende son dönemde 10 kilo falan aldım ve tasarlarken doktorun bunuda göz önünde bulundurması gerektiğini Muhammet beye iletim.Oda bana fazla kilodan sonra zayıflayınca burnun daha iyi ortaya çıkabileceğini ama zayıfken kilo alınırsen belki olumsuz etkileyeceğine benzer şeyler söyledi.Yani kısacası fazla kilolar burnu etkilemiyor ancak çok aşırı fazlaysa ameliyat sorun olabilir.

İkimizde benzer durumdayız benimde 18 gün oldu ameliyat olalı.Benim yağlı bir cildim vardı ve sivilce problemim vardı.Birçok şey denedim bugüne kadar ve hiç tahmin etmediğim bir ürün sivilcelerimden kurtardı ve ciltteki yağ dengemi düzeltti.Hatta birdaha doktora gittiğimde hastalarına söylemesi için kendisinede ileticem.Bitki Dermanın akne seti mutlaka deneyin.Sonucu bana bildirirsiniz.

Kusura bakmayın biraz iğrençleşicem ama bunlar hepimizin yaşadığı gerçekler.Bende benzer şeyleri yaşadım ve sorunun burundaki sümüksü yapının fazla yoğun bir kıvamda olmasından dolayı kolayca atamayışım nedeniyle olduğunu farkettim.18 gün oldu ve uzun süreli duşlar sayesinde o akıntıdan duştayken kurtulmaya hala devam ediyorum.

Kızlar İzmir için son 1 kişiii yok mu kimse :)
Sanirim ben varim.Uzun zamandir arastirma yapiyorum ama tedirginim cunku benim ikinci ameliyatim olacak. Muhammmet Bey tarih verdi mi ne zaman gelebilecegi hakkinda? Bir de fiyat bilginiz var mi ne kadara yapiyor?

Kızlar merhaba. Ameliyat olduktan 2-3 ay sonra burun tıkanıklığı, nefes alamama şikayeti olan oldumu hic ???

Kızlar merhaba. Ameliyat olduktan 2-3 ay sonra burun tıkanıklığı, nefes alamama şikayeti olan oldumu hic ???
Gelip geçici oluyor ama şu bir süredir mevsiminde etkisi var diye düşünüyorum.Ameliyat öncesindede geniz akıntısı olduğu için bunun önemli sebebi uyurken başınıza soğuk gelmesi.İmkansız gibi gelsede bazen yatağınızın konumu bile etkileyebiliyor.

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak muhammet beye ameliyat olmus arkadaslardan tampon kac gun sonra aliniyo bide nefesi sadece agizdanmi aliyosunuz cevaplarsaniz sevinirim simdiden tsk ederim

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak muhammet beye ameliyat olmus arkadaslardan tampon kac gun sonra aliniyo bide nefesi sadece agizdanmi aliyosunuz cevaplarsaniz sevinirim simdiden tsk ederim
5 gün sonra tampon aliniyor canim sonra flaster takılıyor.ince bir bant. Ilk gün burnundan nefes alabilirsin ama ertesi gun grip gibi oluyosun mecburen agizdan nefes alicaksin ama benim ara ara acilmisti burnumdanda almıştım

5 gün sonra tampon aliniyor canim sonra flaster takılıyor.ince bir bant. Ilk gün burnundan nefes alabilirsin ama ertesi gun grip gibi oluyosun mecburen agizdan nefes alicaksin ama benim ara ara acilmisti burnumdanda almıştım
Cok tsk ederim canim benim aralik 24 ameliyat tarihim ameliyattan degil sonraki donemden korkuyorum verdigin bilgi icin tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…