Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cok tsk ederim canim benim aralik 24 ameliyat tarihim ameliyattan degil sonraki donemden korkuyorum verdigin bilgi icin tsk ederim
Allah yardimcin olsun canim umarim diledigin buruna kavusursun.ameliyat tan korkma cidden korkulacak bisey degil uyuyup uyanacaksin.ilk 3 gun sislik morluk oluyor tabi oda cilde bagli.3 gun zorluk cekersin ama dayanilmayacak bisey degil.Hocanin eli hafif ve özenli kisa zamanda umarim atlatir buradan bize guzel haberlerini verirsin.aklina takilan bi soru olursa sor cevaplarim .burada birbirimize destek olmak icin variz degilmi:)

Cok sagol

Ameliyat öncesi hazirlik : öncelikle tirnaklarda oje varsa silin, dusunuzu alin cünki bi kac gün dus alamayacaksiniz,kucuk bir canta hazirlayin önden dügmeli pijama,terlik,kalin corap mutlaka koyun narkozun etkisiyle üsume oluyor.makyaj yapmayin :))) saclarinizi baglayin.ayakkabi olarak spor tercih edin rahatca egilmeden giymek kolay olmasi acisindan. Rahat kiyafet tercih edin esofman olsa daha rahat olur sizin icin.aklima gelenler bunlar kizlar. Ben birde bu yastigi aldim hem hastanede hem sonrasinda cok faydali otururken uyurken boynumu sariyor.gece uyurken istem disi burnumu carpma ihtimali sifir.ben bide sirt ustu asla uyuyamam sag veya sol uyuyabilirim bu yastik sayesinde istedigim gibi uyuyorum.belki sizede faydasi olur die paylasayim dedim.umarim birilerine faydam dokunur sevgiler.

Eklentiler

• 20141122_112309.webp
    298,2 KB · Görüntüleme: 119
Verdigin bilgiler icin tsk arkadasim senin profilinde almanya yaziyo almanyadami kaliyosun

Cnm benimde burnum ince derili ilk ameliyatimda doktorum demisdi.. Bende revizyon olmayi düsünüyorum cünkü burnumu cok kavisli kisa ve kalkik yapmis puskolojim acayip bozuk, senindemi nedenin büydü?

Buda 12 günlük halim kizlar:) cokkkk sis ama böyle bile sewiyorum

Eklentiler

• 20141122_141441.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 265
Cnm benimde burnum ince derili ilk ameliyatimda doktorum demisdi.. Bende revizyon olmayi düsünüyorum cünkü burnumu cok kavisli kisa ve kalkik yapmis puskolojim acayip bozuk, senindemi nedenin büydü?
Canim inan durumuna cok üzüldum.benim ilk ameliyatim bende ince deriliyim fakat saglik sorunum yoktu benim.tamamen dis görünüm yüzünden oldum.umarim en yakin zamanda mutlu sona ulasirsin sende.Muahmmet hocayla bir gorus derim tabi isterrsen.

Rica ederim canim ins.birilerine faydam dokunur.ewed canim ben Almanyada yasiyorum.
Bende yurt disindayim hollanda kacinci gun siz tekrar ucdunuz bu resminiz 12 gunluk halinizmi birde pasaport kontrolunde ameliyatolduktan sonra problem oldumu cok soru sordum bunlari bilmek istiyorum cok tsk ederim

Bende yurt disindayim hollanda kacinci gun siz tekrar ucdunuz bu resminiz 12 gunluk halinizmi birde pasaport kontrolunde ameliyatolduktan sonra problem oldumu cok soru sordum bunlari bilmek istiyorum
Bende yurt disindayim hollanda kacinci gun siz tekrar ucdunuz bu resminiz 12 gunluk halinizmi birde pasaport kontrolunde ameliyatolduktan sonra problem oldumu cok soru sordum bunlari bilmek istiyorum cok tsk ederim
10.gün rahatlikla dönebilirsin ayrica doktor bey rapor veriyor ucaga binmenizde sakinca yoktur die. Bu fotoda 12 günlük burnum:)

arkadaslar randevuyu nasil aldiniz ankarada olacaklar??
Arkadasim biz iki kisi bu yola ciktik yaklasik 3 ay oncesinde muhammet beyle gorustuk ank gelip gelemiyecegini ogrendik oda sayi 5 okursa gelirim dedi bu sitenin sayesinde gun gectikce sayimiz artti ve guzel bi arkadaslik kurduk ank ameliyat olmak isteyenlerle aramizda wat sap yapmaya basladik su anda sayimiz 8 tabi bunda kararsiz olan fiyati yuksek bulan arkadaslarda aramizda onlarda gorusmeden sonra kesin kararlarini verecekler sayimiz artinca bizler resim gonderdik muhammet beye oda sagolsun tek tek bizlere dondu ve konustu daha sonra asistani bizleri arayip 23 aralik randevu tarihini verdi ben 23 aralik gorusmemi yapacagim ve 24 aralik allah nasip ederse ameliyatim var durum bu ank olup muhammet beyle gorusmek isteyen arkadaslar muayenesini arayip randevu alabilirler muhammet bey 1 hafta kalacak ank

merhaba kizlar . benimde ameliyat tarihim 23. aralik simdi biraz kafam karisti . bu adam ne zaman beni ameliyat edicek ne zaman ankaraya varip sizinle konusma yapicak. hayret icindeyim suan . acaba tarih de bir yanlislikmi oldu diye korkuyorum inanin. cünkü ben istanbula gidecegim almanyadan . Allah verede de gider ayak aceleye gelip kötü olmaz burnum

Arkadasim korkma soyledi bize ameliyatim var diye 23 aralik aksami bizim gorusmemiz hatta saat bile vermedi ameliyatim var ne zaman biterse o zaman ank ucacagini soyledi

anladimmm. cok heycanliyim. ya hic haddi hesabi yok vallaha. sizde nasil durumlar . nasil hauirliorsunuz kendinizi. aklinizda istediginiz bir burun sekli varmi yada doktorla berabermi karar vereceksiniz ? simdiden cümlemize hayirli. muhtesem sonuclar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…