Benim planladigim bi burun yok sonra hayal kirikligi yasamamak icin gorusmede ne derse bende ona gore belki bi seyler katarim heyecaninizi anliyorum bende oyle cok heyecanliyim hakkimizda insallah hayirlisi oluranladimmm. cok heycanliyim. ya hic haddi hesabi yok vallaha. sizde nasil durumlar . nasil hauirliorsunuz kendinizi. aklinizda istediginiz bir burun sekli varmi yada doktorla berabermi karar vereceksiniz ? simdiden cümlemize hayirli. muhtesem sonuclar olsun
Ben ara ara alamiyrm alerji olmamdan dolayi genzme akiymşKızlar merhaba. Ameliyat olduktan 2-3 ay sonra burun tıkanıklığı, nefes alamama şikayeti olan oldumu hic ???
Canim Muhammet hoca benim bildigim Acibadem hastanesi ve Ethica hastanesi sanirim yanlis bilmiyorsam Ameliyatlarini yapiyor.ben Acibadem hastanesinde oldum..ya kizlar birde muhammet beyin hangi hastanede ameliyatt ettigini bilen varmidir aranizda ?? istanbulda
Arkadasim biz iki kisi bu yola ciktik yaklasik 3 ay oncesinde muhammet beyle gorustuk ank gelip gelemiyecegini ogrendik oda sayi 5 okursa gelirim dedi bu sitenin sayesinde gun gectikce sayimiz artti ve guzel bi arkadaslik kurduk ank ameliyat olmak isteyenlerle aramizda wat sap yapmaya basladik su anda sayimiz 8 tabi bunda kararsiz olan fiyati yuksek bulan arkadaslarda aramizda onlarda gorusmeden sonra kesin kararlarini verecekler sayimiz artinca bizler resim gonderdik muhammet beye oda sagolsun tek tek bizlere dondu ve konustu daha sonra asistani bizleri arayip 23 aralik randevu tarihini verdi ben 23 aralik gorusmemi yapacagim ve 24 aralik allah nasip ederse ameliyatim var durum bu ank olup muhammet beyle gorusmek isteyen arkadaslar muayenesini arayip randevu alabilirler muhammet bey 1 hafta kalacak ank
Muayenesini ararsan asistani yardimci olurtesekkurler canim. yarin ben de arayacagim muhammet beyi. kendisiyle mi gorusmem gerekiyor?
peki . nerde olmak istedigini doktorun kendisi mi karar verior yada bizmi. ben almanyadan gidecegim ve kendisine hic sormadim hangi hastanede olacagini ama kendi muayenesine yakindir diye düsünmüstüm. burda yurtdisindan gidenler varmi ? bana ya burdan ya özelden bi yardimci olabilecek . bilmem yapmam gereken seyler vs vs . ve benim burnumu resimlerde gördügünde aslinda cok problemsiz bir burnun var super olucak inan dedi. cok sevindim . umarimda öyle olur . ince derim oldugu icin tamponlari sizce ne zaman cikartirlar . cok sordum aff eddin ama bu bilgilere ihtiyacim var siz bilmessinizde kim bilir baska :)
Merhaba. Sizin demi ince derili idi. Size Muhammmet hoca ameliyat yapmış. Bana ise olma daha iyi dedi. Sağlık sorunum olmasına rağmen hemde. İlginç.Canim inan durumuna cok üzüldum.benim ilk ameliyatim bende ince deriliyim fakat saglik sorunum yoktu benim.tamamen dis görünüm yüzünden oldum.umarim en yakin zamanda mutlu sona ulasirsin sende.Muahmmet hocayla bir gorus derim tabi isterrsen.
Merhaba. Benim burnumun içi berbat durumda. sol taraftan nefes alamıyorum. Dış ta çok sıkıntım yok. Sağlık porblemleri hallolurken burnum da güzelleşsin istedim ama benim burun içinde delik oluşmuş ilk ameliyatta. o düzelmez, dış görünüşünde ince derili olduğundan bu halinden iyi olmaz olmanı tavsiye etmem parana yazık dedi bana :)Cnm benimde burnum ince derili ilk ameliyatimda doktorum demisdi.. Bende revizyon olmayi düsünüyorum cünkü burnumu cok kavisli kisa ve kalkik yapmis puskolojim acayip bozuk, senindemi nedenin büydü?
Hangi doktorla görüsdün öyke dedi cnm?Merhaba. Benim burnumun içi berbat durumda. sol taraftan nefes alamıyorum. Dış ta çok sıkıntım yok. Sağlık porblemleri hallolurken burnum da güzelleşsin istedim ama benim burun içinde delik oluşmuş ilk ameliyatta. o düzelmez, dış görünüşünde ince derili olduğundan bu halinden iyi olmaz olmanı tavsiye etmem parana yazık dedi bana :)
Arkadaslar cenesi geride olupda muhammet beye ameliyat olan arkadaslar varmi aranizda hoca konusmaya gittinizde bu konuda ne diyo yada ameliyattan sonra nasil oluyo bu konuda bana bi yardimci olsanizevet dr ye fotolarimin da oldugu maili attim..simdi beklemedeyim
Canim ayni tarihte turkiyede olacagiz :)) sen nerde kalacaksin oteldemi?peki . nerde olmak istedigini doktorun kendisi mi karar verior yada bizmi. ben almanyadan gidecegim ve kendisine hic sormadim hangi hastanede olacagini ama kendi muayenesine yakindir diye düsünmüstüm. burda yurtdisindan gidenler varmi ? bana ya burdan ya özelden bi yardimci olabilecek . bilmem yapmam gereken seyler vs vs . ve benim burnumu resimlerde gördügünde aslinda cok problemsiz bir burnun var super olucak inan dedi. cok sevindim . umarimda öyle olur . ince derim oldugu icin tamponlari sizce ne zaman cikartirlar . cok sordum aff eddin ama bu bilgilere ihtiyacim var siz bilmessinizde kim bilir baska :)
Yok evim varCanim ayni tarihte turkiyede olacagiz :)) sen nerde kalacaksin oteldemi?
Canim ayni tarihte turkiyede olacagiz :)) sen nerde kalacaksin oteldemi?
Ayni bende ayni durumu yasiyorum istanbulda halam var ama kimseye haber vermedigim icin ve hic gorusmedigim icin onun yanina gitmiyecegim o kesin bende otelde kalacagim tek basima evet istanbul da tek olmak korkutuyor insani ama guvenilir yerlere gidip kalmak lazimhepinize yardim cabalariniz ve ilginiz icin cok ama cok tesekürr ederim . ilk bunu bir söyleyeyim. seraparis eger beni kast ediorsan. evet olabilir ben ama ameliyattan sonra teyzemgilde kalacagim . kendisi istanbula bir birbucuk saatlik uzakta yasior ama oraya ilk tamponlar ciktiktan sonra gidecegim sanirim .ben ilk kimseye soylemek istemedim ailemden. cünki hem anlamazar. kizarlar . ne geregi var vs vs . bunlari ilk cekmek istemedi . otelde kalmak istiordum ilk hata ayarlayip baktigim bir yer bile vardi ama kiz basina yol bilmem iz bilmem koskoca istanbulda almanyada biyerden biyere gitmeye benzemez gezmek icin dendi. dünyanin bin türlu hali var kiz basina bu ne cesaret dedi arkadasim bende o öyle diyince tamamen tirstim mecbur kaldim söylemeye artik napiyim. istanbulda ilk günler kalacagim o yüzdende baska bir akrabayi aramam gerek ama 5 senedir hic konusmuyorum . aslinda hic istemiorum. isi düstüde arior diyecekler simdi. ama elim mahkum napiyimmmumarim yardimci olurlar
Muhammet Dilber le görüştümHangi doktorla görüsdün öyke dedi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?