Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim planladigim bi burun yok sonra hayal kirikligi yasamamak icin gorusmede ne derse bende ona gore belki bi seyler katarim heyecaninizi anliyorum bende oyle cok heyecanliyim hakkimizda insallah hayirlisi olur

Hepinize bol sanslar kizlar.Allah yardımcınız olsun umarim dilediginiz burunlara kavusur buradan bizimle mutlulugunuzu paylasirsiniz. Size kücük bi tavsiyem olacak burnunuzun sekli ile alakali israrci olmayin .cünki bir baskasinda guzel olan sizde olmayabilir doktorun tavsiyelerine uyun derim.mutlu haberlerinizi bekliyorum

ya kizlar birde muhammet beyin hangi hastanede ameliyatt ettigini bilen varmidir aranizda ?? istanbulda

tesekkurler canim. yarin ben de arayacagim muhammet beyi. kendisiyle mi gorusmem gerekiyor?

peki . nerde olmak istedigini doktorun kendisi mi karar verior yada bizmi. ben almanyadan gidecegim ve kendisine hic sormadim hangi hastanede olacagini ama kendi muayenesine yakindir diye düsünmüstüm. burda yurtdisindan gidenler varmi ? bana ya burdan ya özelden bi yardimci olabilecek . bilmem yapmam gereken seyler vs vs . ve benim burnumu resimlerde gördügünde aslinda cok problemsiz bir burnun var super olucak inan dedi. cok sevindim . umarimda öyle olur . ince derim oldugu icin tamponlari sizce ne zaman cikartirlar . cok sordum aff eddin ama bu bilgilere ihtiyacim var siz bilmessinizde kim bilir baska :)

İnanamıyorum gerçekten bu kdar yorum olduğuna inanılmaz iyi geldi bilgiler.Herkese teşekkürler bilgi için canlar :)

merhaba canım, ben de avusturyadan gittim ameliyatımı oldum geldim 5 hafta önce.. sormak istediğin ne varsa sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum :)

Merhaba. Sizin demi ince derili idi. Size Muhammmet hoca ameliyat yapmış. Bana ise olma daha iyi dedi. Sağlık sorunum olmasına rağmen hemde. İlginç.

Cnm benimde burnum ince derili ilk ameliyatimda doktorum demisdi.. Bende revizyon olmayi düsünüyorum cünkü burnumu cok kavisli kisa ve kalkik yapmis puskolojim acayip bozuk, senindemi nedenin büydü?
Merhaba. Benim burnumun içi berbat durumda. sol taraftan nefes alamıyorum. Dış ta çok sıkıntım yok. Sağlık porblemleri hallolurken burnum da güzelleşsin istedim ama benim burun içinde delik oluşmuş ilk ameliyatta. o düzelmez, dış görünüşünde ince derili olduğundan bu halinden iyi olmaz olmanı tavsiye etmem parana yazık dedi bana :)

Hangi doktorla görüsdün öyke dedi cnm?

Canim ayni tarihte turkiyede olacagiz :)) sen nerde kalacaksin oteldemi?

Canim ayni tarihte turkiyede olacagiz :)) sen nerde kalacaksin oteldemi?

hepinize yardim cabalariniz ve ilginiz icin cok ama cok tesekürr ederim . ilk bunu bir söyleyeyim. seraparis eger beni kast ediorsan. evet olabilir ben ama ameliyattan sonra teyzemgilde kalacagim . kendisi istanbula bir birbucuk saatlik uzakta yasior ama oraya ilk tamponlar ciktiktan sonra gidecegim sanirim .ben ilk kimseye soylemek istemedim ailemden. cünki hem anlamazar. kizarlar . ne geregi var vs vs . bunlari ilk cekmek istemedi . otelde kalmak istiordum ilk hata ayarlayip baktigim bir yer bile vardi ama kiz basina yol bilmem iz bilmem koskoca istanbulda almanyada biyerden biyere gitmeye benzemez gezmek icin dendi. dünyanin bin türlu hali var kiz basina bu ne cesaret dedi arkadasim bende o öyle diyince tamamen tirstim mecbur kaldim söylemeye artik napiyim. istanbulda ilk günler kalacagim o yüzdende baska bir akrabayi aramam gerek ama 5 senedir hic konusmuyorum . aslinda hic istemiorum. isi düstüde arior diyecekler simdi. ama elim mahkum napiyimmm umarim yardimci olurlar

Ayni bende ayni durumu yasiyorum istanbulda halam var ama kimseye haber vermedigim icin ve hic gorusmedigim icin onun yanina gitmiyecegim o kesin bende otelde kalacagim tek basima evet istanbul da tek olmak korkutuyor insani ama guvenilir yerlere gidip kalmak lazim
Insallah bir sorun yasamam
Eger kararini degisirsen benimlede kalabilirsin canim kafani takma ben istanbulda cookk tek gezdigim oldu ama geceleri hic cikmadim tek basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…