- 23 Haziran 2009
- 30
- 3
- 98
yaparim deyip yapamasaydi daha cok üzülürdün en azindan dürüst bir doktorMuhammet Dilber le görüştüm
Arkadaslar cenesi geride olupda muhammet beye ameliyat olan arkadaslar varmi aranizda hoca konusmaya gittinizde bu konuda ne diyo yada ameliyattan sonra nasil oluyo bu konuda bana bi yardimci olsaniz
Verdigin bilgiler icin cok tsk ederim ayrica burnun cok guzel olmus omurluk olsun arkadasimBenim çenem geride ve ameliyatımı oldum. Muayenede Muhammet Bey ameliyat sirasinda isyetsem cene ile ilgilide operasyon yapabilceklerini söylemişti fakat ben istemedim. Çenem geride olduğu için burnum biraz daha çıkık duruyor. Son kontrolümdede istersem olabileceğimi söyledi ( çene dolgusu) albümde fotograflarım var bakabilirsin çene dolgusu ile ilgili Muhammet bey detaylı bilgi verir size
kızlar muhammet beyin yoğunluk durumu ne alemde,emre ilhan gibi çoook ileri tarihlere mi randevu veriyor bir de ücretler ne durumda en son 7 bin olmuştu galiba ?
Evet hollanda aralik 19 allah nasip ederse ankaradayimhastanesine gore degisiyormus. en az 7500 tl... 23 aralik aksam uzeri ankaraya gelecek. 1 hafta kalip operasyonlar yapacak.. burkim sen yurtdisindan mi geleceksin ankaraya?
Evet hollanda aralik 19 allah nasip ederse ankaradayim
Sizdemi 24 ameliyat olacaksiniz?hadi bakalim..24 une karsilasiriz sanirim
24 une gorusme yapicaz . ben 25 ya da 26 sini isticemSizdemi 24 ameliyat olacaksiniz?
Canım Mrb doktor banada çenen geride dedi ama bende senin gibi istemedim sadece burnumu yaptırcam 18 Aralık ameliyat günüm şuan nasılsın son halin varmı ben ameliyattan çok korkuyorum biraz süreçlerden bahsedermisin ve çenenin geride olması burnun konusunda şuan seni rahatsız ediyormu bence güzel ama yeni foton varmıBenim çenem geride ve ameliyatımı oldum. Muayenede Muhammet Bey ameliyat sirasinda isyetsem cene ile ilgilide operasyon yapabilceklerini söylemişti fakat ben istemedim. Çenem geride olduğu için burnum biraz daha çıkık duruyor. Son kontrolümdede istersem olabileceğimi söyledi ( çene dolgusu) albümde fotograflarım var bakabilirsin çene dolgusu ile ilgili Muhammet bey detaylı bilgi verir size
Muhammet beye cene dolgusu yapdiran arkadaslar varmi rica etsem bi yardimci olabilirlermiKızlar bu nasıl bir sitres hepimiz yaşıyoruz eminim bunu ben sanki ameliyattan kaçmak için bahaneler uyduruyorum kendime çenemin geride olması burun eğrilmesinin yüzde onda olsa tekrarlayabilrcek olması en önemlisi ameliyat korkusu ama bi tarafımda çok istiyor delircem bu gidişle Kaçış yok o ameliyatı olucam ama o güne kadar Aklımı yitirmezsem tabi ameliyat tecrübesi olanlar lütfen bizimle bişiler paylaşın
kaç kişisiniz ?bu arada elbola ve ben hazırda bekleyen iki kişiyiz...3 arkadaş daha olursak ameliyat dışı sıkıntılardan kurtulmuşolucaz (traik,kalmak için yer v.b.)izmirde olmak hepimiz için daha avanajlı..hadi bayanlar...
3 kişiyiz..kaç kişisiniz ?
Gerçekten kötü bir burnun yoksa yaptırma derim benim burnumda çok deviasyon sorunu var görüntüsüde bayağı bozuk ben bi çok doktorla görüştüm görüntüm bozuk olduğu için istiyorum :/Arkadaslar doktora karar vermeden once buralardaki referanslara gore mi karar veriyorsunuz yoksa bi kac doktora gidiyor musunuz? Ben daha yaptirip yaptirmamaya karar da verebilmis degilim. Goruntumden yillardir memnun degilim ama icime atiyordum sanirim. Simdi de yaptirsam mi diye dusunuyorum ama ne bileyim insanlR ne diyecek diye de dusunmeden edemiyorum( sizler nasil karar verdiniz. Suan Muhammet bey forumda baya revacta gorunuyor. Ilk muayene estetik cerrahlarda ucretli mi nasil oluyor? Fikir almak icin en az bir doktorla gorussem guzel olur ama iste ameliyat olacagimdan emin degilim o yuzden ucretsiz mi danisma merak ettim.
Ya 18 yasindayken burnumda deviasyon var dediler o zaman ameliyat yapalim dediler bn estetik fln da degisecek diye istemedim. o zamanlar daha idealisttim yada kompleksim oldugunu kabullenmemistim diyeyim. Trabzonlu degilim ama gorenlerin benim icin kesinlikle trabzonlusun diye dusundukleri bi burnum var ; ( alerjik bunyem var ve acaba deviasyonun ona etkisi oluyor mu diye dusunuyorum. Burnum kemerli ama bn kemerinden cok burun ucumun dusuk olmasindan rahatsizim profilden cok kotu duruyorGerçekten kötü bir burnun yoksa yaptırma derim benim burnumda çok deviasyon sorunu var görüntüsüde bayağı bozuk ben bi çok doktorla görüştüm görüntüm bozuk olduğu için istiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?