kızlar meraba ben ankarada yasıyorum. benım burnum hafıf dusuk kemerı yok ama burun delıkklerım esıt degıl alttan bakınca egrı duruyo sanırım kemık egrılıgı var. bunu duzeltmek ıstıyorum plastıge gıdersem burnumu bozarlar dogal durmaz zaten paramda yok verıcek malesef. ama bunu kbb cı duzeltebılırmı eger kemık egrılıgı saglık sorununa gırerse ucret alınmazmı yanı ssk karsılarmı bana yardımcı olucak bırı varsa lutfen yazsın :)
günaydın kızlar.. Muhammet dilber hangi hastanelerde ameliyat yapıyor. benm nefes problemimde var fiyat farkı oluyor mu?
Merhaba kızlar.. Uzun zamandır bakmıyordum foruma. 8 aylık burnumun resmini yükledim.. Bakabilirsiniz
Böyle olcaktı :) evet Avusturya'da yasıyorumsende mi avusturyada yaşıyosun kız? daha yeni gördüm :)
Böyle olcaktı :) evet Avusturya'da yasıyorum
Bende daha önce hic karşılaşmadım :) ne zaman ameliyat oldun?sevindim :) kimse yok sanıyodum :)
Benim bildigim değişmiyorfiyat değişiyor mu peki nefes probleminde
Muayeneye gitmeden önce nasıl bi burun istedigini ve daha önemli nasıl bi burun istemediğini düşüncelisin.. Beğendiğin burunların resimlerini kaydedip muayene de doktora gösterebilirsin..tşk ederim. bana tavsiyeniz ne olur muayeneye gittiğimde aklım durmuş durumda
Bende daha önce hic karşılaşmadım :) ne zaman ameliyat oldun?
Daha yeni :) ben 4 Şubat'ta olmuştum bi sene olcak az kaldı :) memnunmusun peki?16.10. sen? :)
Daha yeni :) ben 4 Şubat'ta olmuştum bi sene olcak az kaldı :) memnunmusun peki?
Cümleden selamlar...
BanuSeker ve seraparis bende yurtdisindan insallah23 aralik ta amaleyit olacagim..kiz kardesimle otelde kalacagiz..ayin 21. Istanbula check in yapacagiz 22.ön görüsme olacak..sonrasi hayirli olur insallah..benim derim kalin ve burnum büyük vu ucu top gibi..telef.görüsmede dr.bey pek ümit vermedi...resimlerden pek bisey diyemem dedi..gelme mümkünün varsa yakindan bakmam gerek dedi..bende bu karari verdim haydi allah dedim bakim ve yola ciktim...insallah olur..allah hepimizin yolunu acik etsin ve insallah hickimse pisman olmaz...hanimlar mümkünse veya isterseniz görüselim veya orda bulusalim...)..saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?