Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

allaha şükür çok memnunum :) ya sen? ilk aylara göre büyük değişiklikler var mı gerçekten? ben sabırsızlıkla biraz daha küçülmesini bekliyorum da ... :)
Ben bu foruma bi türlü alışamadım yazdığım bitmeden yolladım :)

Kesinlikle küçülüyor burun ve dha zarif duruyor.. Zaman geçtikçe şişlikler gidiyor işte.. Benim galiba cok azcık ucunda ödem var daha ama diğer şişlikler gitti :)

hala var mı :) gerçekten büyük sabır işiymiş beklemesii.. benim ucu henüz beton.. bazen minicik geliyo bazen patates gibi :))

Çok teşekkür ederim zaten bugün 1 ay oldu nefes problem im yarı yarıya çözüldü sayılır ama ciddi geniz akıntım var

kuzucum gunaydınn neyaptın gıttınmı doktora nededı Muhammet dlber yada ne zaman gıdıceksın donsuunde bızıde bılgılendırırsen sevınırım:)
selam dranaz...yok daha dr.beyle görüsmedim..randevum 22.12. insallah...bakalim nediyecek..ve tamam sana biligilerimi iletirim ;-)..

Mrb kizlar,

Bende burnumdan estetik olmak istiyorum..
Almanyada yasiorum..
Cok arastirdim hangi doktor olsun diye ve evet bende muhammed dilber de estetik olmak istedigimi düsündüm..
Ama burda yorumlari okuyorumda yil 2014 hala estetik amelyatindan sonra aci cekenler var, tampon gibi seyler olmasi normalmi??

Bu yüzden muhammed dilberle emre ilhan arasinda kaldim.. Cünkü emre ilhan en yeni tekniklerle estetik ediyo ve morarma olmicagni belirtiodu yazilarinda..

Tabi kesin olarak konusmuyorum sadece tereddütlerim var .. iki doktorlada konusmadim hic..

Muhammetdilber canım doktorum çok seviyorum bende 4 eylülde kendisine ameliyt oldum kızlar soruları olanlara mesajla yardımcı olabilirim burası biraz karışık geliyor:)

kızlar cumartesi günü ameliyat olucam, biraz önce muhammet dilberle telefonda görüştüm c ile başlayan bi ilaca başlamamı söyledi ameliyat gününe kadar. daha önceden ameliyat olmadan önce byu ilacı kullanan birileri var mı aranızda tam ismi nedir?

Merhaba bende yurt dışında yasıyorum. Şubat'ta ameliyat oldum.
Tampon kullanmayan doktorlar da var sanırm bilmiyorm tam olarak ama katlanilmicak bişey degil yani silikon tampon ztn cok hissetmiyorsun, cıkarkende acımıyor hic kaygan bişey yani.
Muhammet dilbere ameliyat olup acı çekenler oldugunu hic okumadm gercekten kaçırmış olabilirim ama sanmıyorum.. Ben cok şükür hic bi gün agrı yada acı çekmedim ameliyattan sonra.
Hı bide morarma konusuna gelince evet morarma oluyor, yapılan işleme göre degisiyor galiba çokluğu.. Ama oda bi kac gün sonra geciyor yani acı olmadıgı sürece sorun degil bence. Zqten ilk günler evde dinleniyor insan.. Umarım yardımcı olabilmisimdir:)

Muhammetdilber canım doktorum çok seviyorum bende 4 eylülde kendisine ameliyt oldum kızlar soruları olanlara mesajla yardımcı olabilirim burası biraz karışık geliyor:)
Merhaba, ücret bilgisi paylaşır mısınız? Ben de görüştüm ama 8000 dedi sanki fazla gibi geldi..

kızlar benim de bikaç gün önce 2inci ayım doldu :) ve çok memnunum.. yurtdışından geldim istanbula yaptırdım, sorusu olanlar yazabilir her türlü soruyu cevaplayabildiğim kadar cevaplamak isterim, sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik cahilce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…