Sevindim canım :) bende cok memnunum..allaha şükür çok memnunum :) ya sen? ilk aylara göre büyük değişiklikler var mı gerçekten? ben sabırsızlıkla biraz daha küçülmesini bekliyorum da ... :)
Ben bu foruma bi türlü alışamadım yazdığım bitmeden yolladım :)allaha şükür çok memnunum :) ya sen? ilk aylara göre büyük değişiklikler var mı gerçekten? ben sabırsızlıkla biraz daha küçülmesini bekliyorum da ... :)
Ben bu foruma bi türlü alışamadım yazdığım bitmeden yolladım :)
Kesinlikle küçülüyor burun ve dha zarif duruyor.. Zaman geçtikçe şişlikler gidiyor işte.. Benim galiba cok azcık ucunda ödem var daha ama diğer şişlikler gitti :)
Çok teşekkür ederim zaten bugün 1 ay oldu nefes problem im yarı yarıya çözüldü sayılır ama ciddi geniz akıntım varKusura bakmayın biraz iğrençleşicem ama bunlar hepimizin yaşadığı gerçekler.Bende benzer şeyleri yaşadım ve sorunun burundaki sümüksü yapının fazla yoğun bir kıvamda olmasından dolayı kolayca atamayışım nedeniyle olduğunu farkettim.18 gün oldu ve uzun süreli duşlar sayesinde o akıntıdan duştayken kurtulmaya hala devam ediyorum.
selam dranaz...yok daha dr.beyle görüsmedim..randevum 22.12. insallah...bakalim nediyecek..ve tamam sana biligilerimi iletirim ;-)..kuzucum gunaydınn neyaptın gıttınmı doktora nededı Muhammet dlber yada ne zaman gıdıceksın donsuunde bızıde bılgılendırırsen sevınırım:)
Cnm benimde burnum ince derili ilk ameliyatimda doktorum demisdi.. Bende revizyon olmayi düsünüyorum cünkü burnumu cok kavisli kisa ve kalkik yapmis puskolojim acayip bozuk, senindemi nedenin büydü?
Silikon tampon kullanıyor. 3.-4. Gün çıkıyorlar..bi sorum daha var, tampon kullanıyor mu ameliyatta ve tamponla, ateller kaçıncı gün çıkıyor?
Merhaba bende yurt dışında yasıyorum. Şubat'ta ameliyat oldum.Mrb kizlar,
Bende burnumdan estetik olmak istiyorum..
Almanyada yasiorum..
Cok arastirdim hangi doktor olsun diye ve evet bende muhammed dilber de estetik olmak istedigimi düsündüm..
Ama burda yorumlari okuyorumda yil 2014 hala estetik amelyatindan sonra aci cekenler var, tampon gibi seyler olmasi normalmi??
Bu yüzden muhammed dilberle emre ilhan arasinda kaldim.. Cünkü emre ilhan en yeni tekniklerle estetik ediyo ve morarma olmicagni belirtiodu yazilarinda..
Tabi kesin olarak konusmuyorum sadece tereddütlerim var .. iki doktorlada konusmadim hic..
Merhaba, ücret bilgisi paylaşır mısınız? Ben de görüştüm ama 8000 dedi sanki fazla gibi geldi..Muhammetdilber canım doktorum çok seviyorum bende 4 eylülde kendisine ameliyt oldum kızlar soruları olanlara mesajla yardımcı olabilirim burası biraz karışık geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?