Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım merhaba bende muhammed beye ameliyat olucam ocak başında herşey hazır aslında ama açık ameliyat sonucu burun ucu çk sert oluyormuş oynamıyormuş gibi şeyler duyuyorum kapalıda böyle bir şey olmaz dedi bir doktor sen böyle sorunla karşılaştın mı benm burun ucunada müdahale gerekiyor gerçi yaptığı ameliyatları görüdm muhammed beyin belkide en zorları geçekleştiren kendisi diğer doktorların hiç birinde o kdar sorunlu burunlar görmedim..çokk gerildim bana biraz anlatırmısın iyileşme sürecini ve şu serlik meseleseini :) ameliyat olan diğer arkadaşlar sizden de fikir bekliyorum

Canim gecer eninde sonunda. Ben revizyon olucam muhammet beye, ilk ameliyatimin 6.ayi kapali oldum ama ucu hala sert yukari kalkmiyo ustelik ucuna islem yapmamis doktor. Acikta daha uzun surer gecmesi ama gecer yani benim dusuncem o. Sonucta odem yuzunden oluyor sertlik ve odem tamamen geciyor sonunda

neden revizyon olucaksin

hadi ya o zman pek fark yok gibi sertlik açısından burun ucunda.. kapalı yapan doktorlar sertlik olmaz şeklinde
bilgi vermişlerdi bana ama.. sen kime olmuştun canım..

hadi ya o zman pek fark yok gibi sertlikalkmiyoran burun ucunda.. kapalı yapan doktorlar sertlik olmaz şeklinde
bilgi vermişlerdi bana ama.. sen kime olmuştun canım..
İzmirde mustafa yilmaza oldum canim. Ucu sert hala kaldirmaya calisinca agri sizi yok ama kalkmiyor. Sert davranirsam aciyor gecen gun hafif carptim koltuga ama gozumden yas geldi

8 biin çok ya ben 3200 e yaptırdım cok memnunum 11.günüm morluk hıcbısey kalmadı

Eklentiler

• image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 446
  • image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 1.005
Kime ve nerede yaptırdınız acaba? Gercekten güzel ve doğal olmuş burnunuz
Ki tam oturmadı Şiş halen Yüzüm ama ben bu halini bile çok sevdim Samsunda Halit urgan hocama yaptrıdım burunda bir numara gerçekten

İnanmıyorum ya bin lira mı arttmış bi yılda ben hep yedi bin diye ayarlamaya çalışıyodum of ya niye artmış birden bu kadar
Valla ben de şaşırdım çevremde hep 5000ler duydum 8000 çok geldi. Ayrıca korkuyorum, kötü bir şey yapar mı dr diye
Çok zormuş bu karar..

Muhammet beyden yakın zamanda randevu alıp görüşen var mı. Randevu tarihleri nasıl Emre İlhan gibi çok ileri bi tarih mi. bir de muayene ücretli midir acaba.

emre ilhan barış çakır ve muhammet dilber üçlüsü arasında gidip gelmek de idim. barış bey ile görüştüm. emre bey'in anadolu yakası olması sebebiyle ve randevu ve ameliyat tarihlerini çok ileri vermesi sebebiyle gidemedim. muhammet beyin muayenehanesini aradığımda 1 hafta sonrasına muayene randevusu aldım. muayeneden snra zaten kararımı vermiştim. tekrar arayıp ameliyat tarihi istedim. tam 1 ay sonrasına da ameliyat günü belirlendi. 19 aralık ta ameliyat oldum. bugün tam bir hafta oldu. anestezi sonrası zorlanmadım. ağrım sızım olmadı. şişlikler önce gözde başladı sonra yanaklara indi. çok az morluk var hala. onlar da makyajla kapatılmayacak gbi değil. tamponlardan da korkmayın hiç. hissetmiyorsunuz desem yeridir. pazar günü de dikişler alınacak ve bandajlar çıkacak. şu an rahatsız eden tek şey bandajların yapışkanı. kimbilir burnumun cildini ne hale getirmiştir

uzun uzun yazdım çnkü bnm karar vermemde burda doktor beyin hakkında yazılanlar çok etkili oldu.

ameliyat süreci beklediğimden çok daha rahat geçti. iyileşme süreci gayet hızlı.

o yüz bi haftada nası eski haline geldi hala şaşkınım :)

korkulacak hiçbişey yok. eğer değişimi gerçekten istiyorsanız hiçbiri zor gelmiyor zaten. önemli olan gerçkten istemek. her korktuğumda kendime bunu hatırlattım ve telkinde bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…