kızlar benim de bikaç gün önce 2inci ayım doldu :) ve çok memnunum.. yurtdışından geldim istanbula yaptırdım, sorusu olanlar yazabilir her türlü soruyu cevaplayabildiğim kadar cevaplamak isterim, sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik cahilce :))
Canim gecer eninde sonunda. Ben revizyon olucam muhammet beye, ilk ameliyatimin 6.ayi kapali oldum ama ucu hala sert yukari kalkmiyo ustelik ucuna islem yapmamis doktor. Acikta daha uzun surer gecmesi ama gecer yani benim dusuncem o. Sonucta odem yuzunden oluyor sertlik ve odem tamamen geciyor sonundacanım merhabbende muhammed beye ameliyat olucam ocak başında herşey hazır aslında ama açık ameliyat sonucu burun ucu çk sert oluyormuş oynamıyormuş gibi şeyler duyuyorum kapalıda böyle bir şey olmaz dedi bir doktor sen böyle sorunla karşılaştın mı benm burun ucunada müdahale gerekiyor gerçi yaptığı ameliyatları görüdm muhammed beyin belkide en zorları geçekleştiren kendisi diğer doktorların hiç birinde o kdar sorunlu burunlar görmedim..çokk gerildim bana biraz anlatırmısın iyileşme sürecini ve şu serlik meseleseini :) ameliyat olan diğer arkadaşlar sizden de fikir bekliyorum
neden revizyon olucaksinCanim gecer eninde sonunda. Ben revizyon olucam muhammet beye, ilk ameliyatimin 6.ayi kapali oldum ama ucu hala sert yukari kalkmiyo ustelik ucuna islem yapmamis doktor. Acikta daha uzun surer gecmesi ama gecer yani benim dusuncem o. Sonucta odem yuzunden oluyor sertlik ve odem tamamen geciyor sonunda
Canim gecer eninde sonunda. Ben revizyon olucam muhammet beye, ilk ameliyatimin 6.ayi kapali oldum ama ucu hala sert yukari kalkmiyo ustelik ucuna islem yapmamis doktor. Acikta daha uzun surer gecmesi ama gecer yani benim dusuncem o. Sonucta odem yuzunden oluyor sertlik ve odem tamamen geciyor sonunda
Devisasuonumu almamis doktor bir de kemeri aldigi yerle ucunu dengeleyememis ucunda kemer var gibi bu sefer de. Ters v deformitesine benziyorneden revizyon olucaksin
İzmirde mustafa yilmaza oldum canim. Ucu sert hala kaldirmaya calisinca agri sizi yok ama kalkmiyor. Sert davranirsam aciyor gecen gun hafif carptim koltuga ama gozumden yas geldihadi ya o zman pek fark yok gibi sertlikalkmiyoran burun ucunda.. kapalı yapan doktorlar sertlik olmaz şeklinde
bilgi vermişlerdi bana ama.. sen kime olmuştun canım..
Canım ben bu hafta gittim ethica 8000 dedi dr beyFiyatlar yeni yılda artacak mı ethica 7000 diye biliyodum arttı mı yoksa
Kime ve nerede yaptırdınız acaba? Gercekten güzel ve doğal olmuş burnunuz8 biin çok ya ben 3200 e yaptırdım cok memnunum 11.günüm morluk hıcbısey kalmadı
Ki tam oturmadı Şiş halen Yüzüm ama ben bu halini bile çok sevdim Samsunda Halit urgan hocama yaptrıdım burunda bir numara gerçektenKime ve nerede yaptırdınız acaba? Gercekten güzel ve doğal olmuş burnunuz
Canım ben bu hafta gittim ethica 8000 dedi dr bey
Valla ben de şaşırdım çevremde hep 5000ler duydum 8000 çok geldi. Ayrıca korkuyorum, kötü bir şey yapar mı dr diyeİnanmıyorum ya bin lira mı arttmış bi yılda ben hep yedi bin diye ayarlamaya çalışıyodum of ya niye artmış birden bu kadar
almanyadan gruplasarak ankaraya giden kizlara noldu??
memnun kaldilarmi??? sonuc ne?
arnica canmameliyat oncesi morarmayi azaltmak icin surulen kremin adi nedir?
tesekkurler canim. hemsireye sordum surme gerek yok dedi.arnica canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?