Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tlfndan çektiğim fotoğrafları atamıyorum.dün ameliyat oldum bende muhammed dilbere.suan mor biraz.buraya atamadım foto beceremedim galiba.tampon ve dikişlerden sonra instegramda paylaşırım inş foto.merak eden varsa ordan bakabilr fotolarımA.

Buarada ben ankarada oldum.pazar günü gidiyor doktor.haftaya pazar tekrar gelcek.tek içime sinen doktor oldu.inş güzel olmustur

Kızlar ameliyat olalı henüz 24 saat olmadı. Gazlı bez burun altındaki dikile yapışmış. Ben de teramisinle ıslatıp çıkardım ama dikişin 1 tanesi gazlı beze yapışık çıktı. Bir sey olur mu? Orada iz kalır mı, ya da enfeksiyon olur mu?

Kizlar, bugun bandajlarim cikti ve dikislerim alindi. Muhammet bey sayesinde hayalimdeki burna kavustumm.. yolunda giden bir ameliyat sureci ve iyilesme sureci sonunda da boyle bi mucizeyle karsilasmak insani inanilmaz mutlu ediyor. ben muhammet bey in enerjisine cok guvenmistim. Cok sukur rabbim de haksiz cikarmadi. Eger ameliyat olmayi gercekten istiyorsaniz gidin bi Muhammet Beyle gorusun derim zaten ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Umarim hepinizin istedigi gbi olur ve hersey sizin icin de yolunda gider.

Ben de Muhammet Bey'le cumartesi günü görüşenlerdenim. daha önce ameliyat olmuştum. ufak tefek sıkıntılarım vardı aslında önemsizlerdi ama Muhammet Bey'in de fikrini almak istedim. Doktor endişelerimin yersiz olduğunu söyledi.

Kesinle çok sıcakkanlı, pozitif, insanı rahatlatan yaklaşımı olan bir doktor. Eğer şuan ameliyat olmam gerekseydi kesinlikle kendisine olurdum. insana güven veren bi tarafı var. Ben daha önce Emre Bey'in de muayenehanesine arkadaşımla gitmiştim ama ilgi/alaka, pozitiflik, mütevazilik açısından kesinlikle Muhammet Bey diyorum. Ayrıca yaptığı bazı burunları da gördüm. İşini güzel yaptığı da ortada. Burnumla ilgili bi sıkıntım olursa kesinlikle ilk gideceğim kendisi olacak. Keşke önceden tanısaydım.

kızlar muhammet bey ankararaya tekrar ne zaman gelcek muayene olmak istiyorum şuan ameliyat olamam ama en azından kendisiyle görşmüş olurum

Yarın akşam 19.15'de tampon ve bandajım alıncak.hem heyecanlıyım hemde korkuyorum.hem görüntü,hem saglık acısından iyi sonuclar olur umarım dua edin kızlar sizde lütfen.çok çok iyi düşünüp verilebilcek bir karar bu.muhammed dilbere ameliyat oldugum için pişman olmam umarım

ankara'da ameliyat olan arkadaşlar durumlarınızı yazar mısınız?
ağrı, sızı vs oldu mu? ameliyat sonrası süreç nasıl geçiyor?

canım ben de ankarada ameliyat olan gruptaydım.. Şuana kadar her şeyden çok çok memnunum . Doktor kalın derili olduğumu söyledi ve şişliklerimin arkadaşlara göre daha geç ineceğini söyledi. Ama şuanki sonuç bile olumlu alçı ve tamponlar dün çıktı pazar günü dikişler alınacak. Muhammet Beyi buradan buldum forumdaki yorumlar özellikle de resimler bana ışık tuttu. İyiki de buradan iice araştırıp olma fırsatı buldum. Şimdiden çok mutluyum çok şükür her şey olumlu geçti. Olan ve olmak isteyen herkesin gönlüne göre olsun. Ameiyat olduktan sonra da buradan kopmayacağıma kendime söz vermiştim buradakiler bana nasıl yardımcı olduysa ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim .

Öncelikle bu zamana kadar olan aşamaları düşünürsek benim için en zor tarafı doktor araştırma süreciydi. Ankara'da olan isimler bir türlü içime sinmedi nedense ve dedim süreç gecikse bile ben bir kere olacağım ve bu da Muhammet Bey olacak. Bu fikre olan arkadaşların resimlerinden kapıldım tabi ama bizim için en büyük referans da o yani çünkü doktor ne kadar Prof veya estetikçi olsun hep olumsuz yorumlara da rastlamıştım. Sonra buradan tanıştığımız arkadaşlarla birleşip Muhammet Beyi de Ankara'ya gelmeye ikna edince içimi heyecan kapladı. Aslında hemen olmak istiyordum ama aralık ayını beklemem gerekti. Ve işte süreç geldi çattı 23 aralık görüşmeye gittim. Doktor kalın derili olduğumu sürecin benim için daha zor olacağını şişliklerimin daha geç ineceğini söyledi. Yani Muhammet Beyin en hoşuma giden özelliği o oldu yüzünüze baktığınızda muayene ettiğinde sonucun ne çıkacağını önceden biliyor ve inanılmaz güven aldım tüm ayrıntılarıyla nasıl bir sonuç elde edileceğini anlattı. Resimler çekildi. Ve ertesi gün sabah sularında ameliyata girdim. Çıktığımda hemen hiç morluk yoktu suratımda. Ama geceye doğru morluk ve şişlikler arttı bende. Bu kişiden kişiye değişiyormuş gerçekten . Benim arkadaşlara göre morluğum çok daha fazla oldu hiç morarmayan da var o biraz hassasiyetle alakalı kızlar.
2. ve 3. gün morluk şişlik artıyor. Şuan 5. gün bitti baya geriledi şişlik neredeyse yok morluk sarılaştı. 4. gün veya 5. gün tamponlar ve atel alındı. Orada burnunuzun ilk halini görüyorsunuz. Çok değişik bir his kızlar. Şiş olmsına rağmen çok beğendim. Yani Muhammet beyin tarzı zaten bana çok hitap ediyor. Ben fazla kavisli ve ucu sivri burunları hiç sevmiyorum örneğin. Kısaca sonuç şu ana kadar beni tatmin etti. Benim burnum uzun ve düşüktü. En çok bunlardan rahatsızdım. Burun ucum kısaltıldı düşüklük kaldırıldı hafif kavis verildi. Anlayacağınız işlem baya bi çoktu. Umarım hepiniz istediğiniz burna kavuşursunuz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…