Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba, Ankara'da ablamla birlikte ayın 27'sinde ameliyat olduk.. Doğrusu benim ameliyatla ilgili bilmediğim çok şey varmış. Gerçekten zahmetli bir süreç ilk üç gün çok uyuyamadım.. Ameliyattan sonra morarma ve şişlikler başladı. Şu an morluklarım ve şişliklerim devam ediyor. Özellikle göz çevremiz morardı ve acıyor. Ablamla aynı durumdayız. Bugün akşam 19.00'da tamponlarımız alınacak. Tamponlar alındıktan sonra tekrar yazacağım. Doktorum burnumun süper olduğunu söyledi :) İnşallah herkesin istediği gibi bir burun olur..

muhammet bey hala ankara'da mı yoksa ameliyat olduğunuz hastanenin kendi doktoru mu alıyor alçı tampon vs. ?

Muhammet bey pazar günü dikişleri almak icin Ankara'ya gelecek. Iyileşme süreci kişiyle alakalı sanırım. Derim kalın olmamasına rağmen Şişlik ve morluk cok oldu bende. Hala da mor ve şişim. Burundan nefes alamamak cok zorluyo beni. Az da olsa akıntı geliyor. Deliklerde asimetri var ama henuZ cok yeni oldugundan düZelecegini düşünüyorum. Muhammet beye güveniyorum herhalde delikleri asimetrik bırakmamıstır :) bekleyip sonucu görücez insallah herkesin istediği gibi olur burnu

Canım geçmiş olsun barış beylede görüştün sanırım onu neden tercih etmedin

Benim burun deliklerimde de asimatri var. Ama Muhammet bey ameliyattan önce yüz yapımla alakalı olarak bu asimatrinin çok değişmeyeceğini söyledi. Sağ tarafım hafif çöküktü. Kıkırdak koymuş. Şu an sağ tarafım yemek yediğimde veya güldüğümde hafif kanıyor. Inşallah bir sıkıntı olmaz. Morluklarım renk değiştiriyor biraz biraz.. Herkesin iyileşme Süreci ve yüz yapısı farklı ama bu kadar emekten sonra inşallah hepimiz mutlu oluruz :) doktorumuz çok ilgili ve dünya tatlısı..

Nasıl yüz yapınla alakalı yüzünde asimetriklik mi varmış onla mi alakaliymis canım

İlerleyen günlerde de yorumlarını takip edeceğim çok güzel burnuşun olur inş :)

Karar vermek ,doktor aramak zor bi süreç.allah yardımcınız olsun.benm gönlüm muhammed beye ısındı ona oldum güvendim ama neticesinde bu bir ameliyat.ve her ameliyatın riski vardır unutmayın.ona ragmen o masaya yatmak isteyenlerde hayırlısını istesinler hep.su an atel ve tamponlar var agızdan nefes almak vermek zormuş.ameliyatımın ilkgünü cok iyidim ben.2.günü aksama dogru şişmeye basladım ve haff agrımda oldu kızlar.herkese farklı etkisi var.hiç agrısı olmayanlarda oldu ankara grubunda ameliyat olanlardan.morluklar yavas yavas dagılıyo gözümdeki şişlkikteki yanaklarımı indi benim.bugün salı aksam 19.15 te alıncak tampon ve atel.biraz korkuyorum canım acırmı diye ama rahatlamak istyorumda.bugün 4.günüm.ne ile karsılascam bilmyorm.inş umdugum gibidr

Bunu ben de düşünüyorum.. Açıkçası bu şekilde kanama olması da beni tedirgin ediyor. Ablamda bir kanama yok. O daha rahat ama onun da morluğu fazla..

Kızlar 20 aralıkta ameliyat oldum sonunda. Başarılı, ağrısız bi ameliyattı. bugün 10. Gün hiç bi sorun yok ve sislige rağmen çok begeniyorum burnumu.

Evet kızlar merakınızı gidereyiim hemen tampon ve atel cıktıı.hafifledim bi kendime geldim.henüz cok şiş oldugu için yorum yapmak içinde cok erken.umarım herkes dilediği görüntüye kavuşur.şişlikler hemencicik iner

Ben resmen Miss Peggy gibiyim şu an .. Burnumdaki kremli tamponu çıkarttım ve yüzümün bir tarafı hala şiş. Morluklar renk değiştiyor.. Burun ucum acayip şişmiş vaziyette.. Şu an 50 yaşlarında bir teyze gibi görünüyorum..

Selam kızlar bende 26 aralık Ankarada ameliyat olanlardanım.. Dünya tatlısı sayın hocam Muhammet Dilber'i burdan sizler sayesinde buldum, bu sebepten hepinize teşekkür ederim.. :) dün benim de tamponlarım alındı, burnumun ucu hızla şişti yani bir çoğu gibi küçük bir domuzcuk a benzedim, bunun dışında her şey yolunda çok şükür Muhammet beyi seçerek en doğru kararı vermişim.. Henüz burun şekli tam belli olmasada, sabirliyim Muhammet beye sonsuz guveniyorum... eminim sonuc harika olacak :)) hepinize geçmiş olsun umarım çabucak iylesiriz ve istediğimiz burunlara kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…