emre ilhan barış çakır ve muhammet dilber üçlüsü arasında gidip gelmek de idim. barış bey ile görüştüm. emre bey'in anadolu yakası olması sebebiyle ve randevu ve ameliyat tarihlerini çok ileri vermesi sebebiyle gidemedim. muhammet beyin muayenehanesini aradığımda 1 hafta sonrasına muayene randevusu aldım. muayeneden snra zaten kararımı vermiştim. tekrar arayıp ameliyat tarihi istedim. tam 1 ay sonrasına da ameliyat günü belirlendi. 19 aralık ta ameliyat oldum. bugün tam bir hafta oldu. anestezi sonrası zorlanmadım. ağrım sızım olmadı. şişlikler önce gözde başladı sonra yanaklara indi. çok az morluk var hala. onlar da makyajla kapatılmayacak gbi değil. tamponlardan da korkmayın hiç. hissetmiyorsunuz desem yeridir. pazar günü de dikişler alınacak ve bandajlar çıkacak. şu an rahatsız eden tek şey bandajların yapışkanı. kimbilir burnumun cildini ne hale getirmiştir
uzun uzun yazdım çnkü bnm karar vermemde burda doktor beyin hakkında yazılanlar çok etkili oldu.
ameliyat süreci beklediğimden çok daha rahat geçti. iyileşme süreci gayet hızlı.
o yüz bi haftada nası eski haline geldi hala şaşkınım :)
korkulacak hiçbişey yok. eğer değişimi gerçekten istiyorsanız hiçbiri zor gelmiyor zaten. önemli olan gerçkten istemek. her korktuğumda kendime bunu hatırlattım ve telkinde bulundum.
Nasıl yüz yapınla alakalı yüzünde asimetriklik mi varmış onla mi alakaliymis canımBenim burun deliklerimde de asimatri var. Ama Muhammet bey ameliyattan önce yüz yapımla alakalı olarak bu asimatrinin çok değişmeyeceğini söyledi. Sağ tarafım hafif çöküktü. Kıkırdak koymuş. Şu an sağ tarafım yemek yediğimde veya güldüğümde hafif kanıyor. Inşallah bir sıkıntı olmaz. Morluklarım renk değiştiriyor biraz biraz.. Herkesin iyileşme Süreci ve yüz yapısı farklı ama bu kadar emekten sonra inşallah hepimiz mutlu oluruz :) doktorumuz çok ilgili ve dünya tatlısı..
İlerleyen günlerde de yorumlarını takip edeceğim çok güzel burnuşun olur inş :)Benim burun deliklerimde de asimatri var. Ama Muhammet bey ameliyattan önce yüz yapımla alakalı olarak bu asimatrinin çok değişmeyeceğini söyledi. Sağ tarafım hafif çöküktü. Kıkırdak koymuş. Şu an sağ tarafım yemek yediğimde veya güldüğümde hafif kanıyor. Inşallah bir sıkıntı olmaz. Morluklarım renk değiştiriyor biraz biraz.. Herkesin iyileşme Süreci ve yüz yapısı farklı ama bu kadar emekten sonra inşallah hepimiz mutlu oluruz :) doktorumuz çok ilgili ve dünya tatlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?