Selam kızlar bende 26 aralık Ankarada ameliyat olanlardanım.. Dünya tatlısı sayın hocam Muhammet Dilber'i burdan sizler sayesinde buldum, bu sebepten hepinize teşekkür ederim.. :) dün benim de tamponlarım alındı, burnumun ucu hızla şişti yani bir çoğu gibi küçük bir domuzcuk a benzedim, bunun dışında her şey yolunda çok şükürMuhammet beyi seçerek en doğru kararı vermişim.. Henüz burun şekli tam belli olmasada, sabirliyim Muhammet beye sonsuz guveniyorum... eminim sonuc harika olacak :)) hepinize geçmiş olsun umarım çabucak iylesiriz ve istediğimiz burunlara kavusuruz
tesekkur ederimGeçmiş olsunfikirdelisi kendine dikkat et..
Kızlar yaa burun ucunun düşük olduğunu dusunen var mı? Insanlar hep çok kalkik olduğunu söylüyor, bu sislikler inince burun ucununda indiğini söylüyor. . Tamam önden delikler büyük bürün şiş olduğundan domuzcuk gibi peki ya yandan düz ve burun ucunun yuvarlak ve kalkik olmaması nedir ki ?
ben tek bi an bile pişmanlık duymadım. hatta şişliklerin en top yaptığı 3. gün, bilseydim önceden olurdum dedim. hep çok zor olduğundan bahsedip göz korkutuyorlar aama korkacak hiç birşey yok. hergün iyiki muhammet beye olmuşum diyorumKızlar çektiğiniz acıların boyutunu merak ediyorum dayanamayacak gibi hissettiniz mi hiç keşke olmasaydım dediğiniz bi an oldu mu
öncelikle teşekkür ederim. çok şükür geçti gitti bile :) bugün 13. günüm ama sanki benm burnum hep böyleymiş gibi :) barış bey de çok iyi bir doktor. ama muayene esnasında muhammet bey daha çok ayrıntı verdi. daha detaylı burnumun özellikleri olabilecekleri avantajları ve dezavantajları anlattı. forumda hakkında yazılanlar hep güzel şeylerdi. yaptığı burunların fotoları çok doğal görünüyordu. o yüzden muhammet beyi tercih ettim.Canım geçmiş olsun barış beylede görüştün sanırım onu neden tercih etmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?