Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim de burnum bayagi sisti. tampon cikti dun ve ben sicagi sicagina eve gider gitmez ustumu cikarirken burnuma vurdum inanilmaz agridi tabii :S dikkat etme gerek

canım çk geçmiş olsun burun ucuna çok işlem yapıldğığı için mi şişti o kadar yoksa başka bir sebepten mi

Kızlar çektiğiniz acıların boyutunu merak ediyorum dayanamayacak gibi hissettiniz mi hiç keşke olmasaydım dediğiniz bi an oldu mu

Aslında kolay bir ameliyat değil.. Ben üç gün çok az uyuyunca biraz sarsıldım. Şu an burnum esnerken, gülerken, yada yemek yerken acıyor. Ama bunların hiçbiri dayanılmayacak boyutta değil. Ben epidural sezeryanda daha çok sıkıntı çekmiştim.. Kıyaslayınca o kadar zor değildi benim için.. Bir de gelişmeleri takip edip iyiye gittiğini görünce sıkıntılarını da unutuyorsun yavaş yavaş ..

Kızlar yaa burun ucunun düşük olduğunu dusunen var mı? Insanlar hep çok kalkik olduğunu söylüyor, bu sislikler inince burun ucununda indiğini söylüyor. . Tamam önden delikler büyük bürün şiş olduğundan domuzcuk gibi peki ya yandan düz ve burun ucunun yuvarlak ve kalkik olmaması nedir ki ?

Her sey zamanla düzelecekmiş. Şişler indikce burundaki kavis belirginleşecek, cok kalkık olan ucu hafif düşecekmiş. Burun işi sabır işi anladığım. Hala şişim ve morum

Kızlar çektiğiniz acıların boyutunu merak ediyorum dayanamayacak gibi hissettiniz mi hiç keşke olmasaydım dediğiniz bi an oldu mu
ben tek bi an bile pişmanlık duymadım. hatta şişliklerin en top yaptığı 3. gün, bilseydim önceden olurdum dedim. hep çok zor olduğundan bahsedip göz korkutuyorlar aama korkacak hiç birşey yok. hergün iyiki muhammet beye olmuşum diyorum

Canım geçmiş olsun barış beylede görüştün sanırım onu neden tercih etmedin
öncelikle teşekkür ederim. çok şükür geçti gitti bile :) bugün 13. günüm ama sanki benm burnum hep böyleymiş gibi :) barış bey de çok iyi bir doktor. ama muayene esnasında muhammet bey daha çok ayrıntı verdi. daha detaylı burnumun özellikleri olabilecekleri avantajları ve dezavantajları anlattı. forumda hakkında yazılanlar hep güzel şeylerdi. yaptığı burunların fotoları çok doğal görünüyordu. o yüzden muhammet beyi tercih ettim.

Morluk ve şişlik olayı en sinir bozucu tarafı sanırım. Benim göz çevrem sarıya döndü ama burnum hala çok Şiş .. Delikler Asimetrik hala .. Burun küçüldükçe delikler normale dönecekmiş .. Yandan halini çok beğendim .. Değişsin istemem ama şu haliyle önden hiçbir şeye benzetemiyorum..

Buradan doktorum Muhammet beye teşekkür ediyorum. Bıkıp usanmadan beni dinliyor ve sorunlarıma çözüm buluyor. Doktorluğu, ameliyatı yapıp parayı aldıktan sonra bırakanlardan değil.. Iyi ki burayı takip edip kendisini tanıma fırsatı buldum. Hemşiresi Selen hanımda ayrıca dünya tatlısı

Tampon cıkana kadar sıkıntılı cıktıktan sonra cok cok daha rahat.ama sabır işi epey sanırm.şişliklerin inmesi bir süreç.indikten sonra şekli belli olcak sanırm

morluklarin gecmesi icin krem var mi acaba? soran oldu mu hic? hala cok morum. bi de bazilari sisiklerin inmesi icin bol bol yesil cay icmis. icsek bisi olur mu? ayy dr yi mi arasam. her yanim sis ve mor. avatardaki yaratiklara benziyorum

Benimde bi fikrim yok.yeşil cay içiyorm ama cok değil herseyin fazlası zarar hem

Selam hanimlar..o mprluk ve sislikler icin ARNICA KREM tavsive ederim...eczane de satilir ve cok faydali..ben amaleyattan itibaren kullandim ve 5.gün hic morluk kalmadi..bi zarari olmaz deneyimde cünkü bitkisel bi ürün..insallah sizde fayda görürsünüz.hepimize allah sabir versin )

Bnde Mayıs ayında muhammet beye revizyon olucam kendisine güvenim sonsuz daha önce maddi yönden gidemedim ama mayısta gözüm kapalı ameliyat a giderim çok başarılı muhteşem buburun lar yapıyor inşallah bende mutluolanlardan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…