Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Biz Ankara'da ameliyat günü ödeme yaptık .. Bu arada nasılsınız hanımlar .. ? Sanırım Ankara'da ameliyat olanlar bir whatsapp grubu kurmuş beni de ekleyebilir misiniz? Benim morluklarım leke halinde az kaldı. Şişliklerimde çok azaldı. Hafif hafif arnica kullanıyorum. Ama burnum hala şiş

Kızlar Merhaba,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde bir çok şeyi öğrendim. Bende mart ayı içerisinde muhammet bey'e ameliyat olacağım. ( o güne kadar korkudan iptal ettirmezsem) ameliyat gününü acıbadem bakırköyde geçiren var mı acaba? Burun ameliyatı ile ilgili nette öyle şeyler yazıyor ki kalbi durdu 1 hafta sınra öldü vb... O hüne kadar vazgeçmekten korkuyorum.

Selam :) doktorun muhammet bey ise o zaman hiç korkma emin ellerde olacaksın :)

Teşekkür ederim :) artık netten can sıkıcı haberleri de okumayacağım. Aslında korku normal üstüne birde ya olmazsa ekleniyor :) 1 yıldır araştırmadığım doktor kalmamıştı benim son olarak Muhammet bey dedim :)

Temennimiz bu tabi ki :) hastane süreçlerini atlattık mı gerisi kolay diyorum :) ameliyathaneyi görmeden odada bayıltın beni dedim :)) hoş ameliyathaneyi gördüğümde anesteziye gerek kalmadan giderim zaten :)) ayy zor valla ya

mrb kızlar.. Yaklaşık bi senedir formu takip ediyorum. Ameliyat olanları benm gbi araştırma yapanları vs. İlk aylar sorun yaşamayıp memnun kalıp sonradan sorun yaşayanınız var mı? ben bu soruyu çok merak ediyorum. Hepinizin ameliyat öncesi sonrası sorunsuz mu geçti?

dr nin bana dedigi basta her sey cok guzel, burun dumduz deyip hoop 2. ayda aks egriligi cikan bile oluyormus

Yarın dikişlerimiz alınacak inşallah kızlar.. Rabbim sorunsuz bir iyileşme Süreci ve kalbimize göre bir burun nasip etsin ..

Kızlar ben instegramda paylaşıyorum.merak edenler bakabilir.dilekbaha diye bulabilirler.9.günüm dikişlerim alındı ama çok şiş oldugunu söyledi muhammed bey.hatta sanırım en şiş burun ankarada şuan benimmiş.tekrar bantladı.sabırsızlıkla günler gecsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…