en az 4-5 kişi olunursa :)ızmıre ne zaman gelecek
aks eğriliği ne oluyordr nin bana dedigi basta her sey cok guzel, burun dumduz deyip hoop 2. ayda aks egriligi cikan bile oluyormus
Burnun bir tarafa eğik olması. Bazı burunlarda ameliyattan hemen sonra dümdüz bi görüntü olsa da bi süre sonra bi tarafa kayma olabiliyomusaks eğriliği ne oluyor
ya ben bundan çok korkuyorum ameliyattan sonra normal bi iyileşme dönemim olmadı ordan oraya savruldum hep istanbulda kalacak yer sıkıntısı yaşadım otel değiştirdim falan. gözümde sorun oldu ameliyatta alakasız. onun için hastaneye gidip geldim falan çok hareket ettim yani. acaba ben de olur mu bu. neden oluyomuskiBurnun bir tarafa eğik olması. Bazı burunlarda ameliyattan hemen sonra dümdüz bi görüntü olsa da bi süre sonra bi tarafa kayma olabiliyomus
Bu nedenlerden ötürü olacağını sanmıyorum :) bende sag tarafa vardı. Yıllar önce darbe almıştım burnuma v hafif saga eğiklik olmuştu. Ameliyat olalı 9 gün bitti ama şimdi de dikkatli bakınca hafif sola egik gibiya ben bundan çok korkuyorum ameliyattan sonra normal bi iyileşme dönemim olmadı ordan oraya savruldum hep istanbulda kalacak yer sıkıntısı yaşadım otel değiştirdim falan. gözümde sorun oldu ameliyatta alakasız. onun için hastaneye gidip geldim falan çok hareket ettim yani. acaba ben de olur mu bu. neden oluyomuski
Bu nedenlerden ötürü olacağını sanmıyorum :) bende sag tarafa vardı. Yıllar önce darbe almıştım burnuma v hafif saga eğiklik olmuştu. Ameliyat olalı 9 gün bitti ama şimdi de dikkatli bakınca hafif sola egik gibiburnum cok şiş, yeni ameliyat oldum. Düzelecegini umuyorum ben de.
senin ameliyattan sonra eğri mi oldu canımBenim burnum gibi yani arkadaşin dedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?