Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ankaralilar oldu da bitti masallah..bizde izmiri toparlayabilsek..hadi izmir ve civar iller 5 kisi olamayacak miyizmanisa ben mesela..

selam kızlar daha yeniyim bu formda bugün muhamed beyle randevum var daha önce necdet uçara 2 kez ameliyat oldum ki burnumu mahvetti dava açmaya hazırlanıyorum hatta kuruma ve doktora şimdi revizyon için heycanlıyım bakalım nasıl geçicek bu görüşme resmen psikolojim bozuldu

Slm kizlar forumu takip ediyorum yaklasik 1 aydir nerdeyse butun sayfalari okudum muhammet beyle ilgili.bugun randevum vardi ilk randevu gittim ama hevesim kirildi.burnumun sol tarafindan kemik hafif iceri göçmus durumda ama burnuma guzel dedi ve yaptirmana gerek yok dedi benden bile guzel burnun dedi o kadar para verceksin degmez dedi ama cok istiyorsan yapariz tabi dedi.burnumda kemer falan yok ama vazgecicem galba hevesim kirildi.bu arada son fiyat ethica 7000 acibadem 7500

Ve kesinlikle olani soyleyen bi doktor neyse onu soyluyor olabilecek olani olmayacak olani para icin sizi kandirmiyor oyle olsaydi bana yapalim derdi bence olma dedi baskasi olsa para icin yapardi bu da onemli bi doktora guvenmek icin

kızlar bugun benim 16.günüm burnumun ucu hala şiş doktor burnumun ucuna sürmem için bi krem verdi. size de öyle bişey verdi mi ismi terrasym mi ne. ne kadar sürede bi sürüyosunuz?

Burnun bir tarafa eğik olması. Bazı burunlarda ameliyattan hemen sonra dümdüz bi görüntü olsa da bi süre sonra bi tarafa kayma olabiliyomus
ya ben bundan çok korkuyorum ameliyattan sonra normal bi iyileşme dönemim olmadı ordan oraya savruldum hep istanbulda kalacak yer sıkıntısı yaşadım otel değiştirdim falan. gözümde sorun oldu ameliyatta alakasız. onun için hastaneye gidip geldim falan çok hareket ettim yani. acaba ben de olur mu bu. neden oluyomuski

Bu nedenlerden ötürü olacağını sanmıyorum :) bende sag tarafa vardı. Yıllar önce darbe almıştım burnuma v hafif saga eğiklik olmuştu. Ameliyat olalı 9 gün bitti ama şimdi de dikkatli bakınca hafif sola egik gibi burnum cok şiş, yeni ameliyat oldum. Düzelecegini umuyorum ben de.

umarım düzelir bu kadar sıkıntı çekiyoruz, sabrediyoruz bari sonuçlar güzel olsun...

Kizlar sizede olma tavsiye etmem dedimi yoksa ilk gorusmede yapalimmi dedi nasil karar verdiniz ben gorustukten sonra daha tedirgin oldum bence gerek yok risk falan dedi halbuki gozumu karartmistim olacaktim

nisann80 muhammet bey burada değil, istanbulda,
sadece 1 haftalığına gelmişti,
ameliyatlarını yaptı ve gitti.

Kızlar.. burnuşlarınız ne durumda? Benimki çoook şiş ve dikisler alindiktan sonra muhammet bey sıkı sıkı bantladi. Bugün 11. Gün ve ne kadar daha bantlı ve şiş olacağını bilmiyorum ama şiş olmasında benim çok büyük payım var, ameliyatın ertesi gününden itibaren sigara ictim ( dün bunu Muhammet beye itiraf ettim. Kesinlikle! Sakın! Sigara içme dedi. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…