- 5 Aralık 2014
- 39
- 17
- 53
- 35
Canım sende mi muhammet beye oldun ? Eğrilik durumu nasıl şu an peki , burnun önceki durumuyla alakalı demişsin önceden de mi eğrilik vardı sende ? Çok soru sordum ama cevaplarsan cok sevinirim :)Burnun daha onceki durumuyla alakali
Bana kesinlikle olman gerek. Sen nefes anlamıyosun farkında degilsin dediKizlar sizede olma tavsiye etmem dedimi yoksa ilk gorusmede yapalimmi dedi nasil karar verdiniz ben gorustukten sonra daha tedirgin oldum bence gerek yok risk falan dedi halbuki gozumu karartmistim olacaktim
Canım sende mi muhammet beye oldun ? Eğrilik durumu nasıl şu an peki , burnun önceki durumuyla alakalı demişsin önceden de mi eğrilik vardı sende ? Çok soru sordum ama cevaplarsan cok sevinirim :)
sağlıkta önemli tabi..Gerçekten kötü bir burnun yoksa yaptırma derim benim burnumda çok deviasyon sorunu var görüntüsüde bayağı bozuk ben bi çok doktorla görüştüm görüntüm bozuk olduğu için istiyorum :/
Çok geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallahBenim daha önce gecirdgm kazayla alakali yani benle alakali tekrardan olucm kücük bir operasyn ve bitcek insAllah
Çok geçmiş olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah
Düşüncelerine tüm kalbimle katılıyorum. . Şu an kararsızlık içinde doğru doktoru bulmaya çalışan tüm kafası karışmış, araştırmaktan başı ďönmüş arkadaşlara sayın doktorumuz Muhammet Dilber'i tavsiye ediyorum. Ben güvendim yanılmadım... Doktor çok var da.. Türkiyede bir Muhammet Dilber daha yok! 12. Günüm ve herşey için ona minnettarım.Slm kizlar ben bayagidir girmiyodum ankara grubu olarak ameliyatimizi olduk ve anladikki cok iyi bir secim yapmisiz muhammet bey gercekten bu formda anlatilanlardan daha ustun bi kisiligi ve insanligi var boyle bi secim yapdigim icin cok memmunum herkeze tavsiye ederim isinin piri denecek birisi birde hastayla olan muhabbeti insanda hic korku ve endise birakmiyo benim ameliyatimda iyi gecti bu gun tam 15 gun oldu daha cok sis ben cok korkuyodum ameliyat sonrasi nasil agizdan nefes alicam suratim cokmu sisecek allaha cok sukur cok kolay atlattim delikli tampon kullaniyo ve burun surekli acik ilk gecede buz cok onemli surekli buz torbasi konuyo ondanmidir nedir benim suratim o kadar morarmadi ve sismedi size soylemek istedigim icinizde en kucuk bi soru isareti bile varsa bunu bir kez muhammet beye danisin o size yakisan burnuda ilerde olacak her seyi durustce anlatir bende sizler gibi surekli bu formda gezinip duruyodum doktor hakkinda yazilan herseyi okumustum ama kendisiyle tanisinca aklimda hic bir soru isareti kalmadi kendisine sonsuz tsk ederim arkadaslar sizinde sormak istediginiz bi sey olursa seve seve cevaplarim
burkim senin adina cok sevindim ama iyilesme sureci de kisiden kisiye degisiyor. muhammet dilber hakkinda yazdigin her seye sonuna kadar katiliyorum. muhammet bey cok iyi ve cok ilgili bi doktor...iyilesme surecine gelince ben ameliyat olduktan 3-4 saat sonra burnum tamamen tikandi ve nefes alamadim ta ki tamponlar cikana kadar. ameliyat olali 11 gun bitti hala gozumun alti ve ustu mor. sanki burnumda pek bi degisme yok gibi. bunu da cok sis olmasina bagliyorum. umarim sisler inince biraz kuculur ama muhammet bey senin burnunu cok kucultmedim demisti. bekleyip gorecegiz sonucu insllh herkesin burnu guzel olur
Cok koydum. Sonraki 2 gün de sürekli koydum. Bünyeye alakalı sanırım. Tamponlar silikon ve delikli 2 gün nefs alırsın denmişti ben 3. Saat nefes almamaya başladım. Benim de burnum tas gibi sert ve şiş şu an. Sanki gözüme biraz büyük gibi geliyo. Umarım şişlikler inince makul ölçüye gelirEvet haklisin arkadasim kisiden kisiye degisiyo benim bu gun 15 gun oldu burnum daha tas gibi sis bide buz koymadinmmi sen ilk gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?