Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

O ozomkara benim ameliyatım da yarın olacak. çok heyecanlıyım. ama ben ilk görüşmeye gittiğimde mıhammet bey bana direkt ameliyat ol dedi. Hatta "biliyor musun, dün toplam 20 randevum vardı ve ben sadece 5 tanesini ameliyat için kabul ettim dedi. eğer kişinin ihtiyacı yoksa ve bir sağlık problemi de yoksa yapmıyorum. ama sen ol. muhteşem olmasa da çok güzel olacak" dedi.

Pekçok diğer doktor gibi kendini övme çabası yok. ilk 3dk iç.inde güven duymaya başlıyorsun zaten. ben burnumla ilgili hiçbir şey söylemedim. Kendisine bıraktım. İnşallah sonuçları iyi olacak.

Kizlar sizede olma tavsiye etmem dedimi yoksa ilk gorusmede yapalimmi dedi nasil karar verdiniz ben gorustukten sonra daha tedirgin oldum bence gerek yok risk falan dedi halbuki gozumu karartmistim olacaktim
Bana kesinlikle olman gerek. Sen nefes anlamıyosun farkında degilsin dedi

meleksarica ins ameliyatin guzel gecer istedigin gibi bi burnun olur zaten kandirmaya ihtiyaci olmayan bi doktor ben gorusmeden ciktigimda dun bekleme salonu doluydu para icin gercekleri soylemeyecek bi doktor degil.ben burnum fena degil ama neden daha guzel olmasin dedim bunu diyorsan tabiki yaparim ama saglik icin diyorsan gerek yok dedi 3 4 kisinin resmini gosterdi kizlar onceden bi albenisi yokken ameliyattan sonra donupte bakilacak hale gelmis hatta saka yapti sonra dedi ozguven boyle tavan oluyor hepsinde dedi:)) ama o oyle deyince ameliyattan sogudum olmicam galba

Canım sende mi muhammet beye oldun ? Eğrilik durumu nasıl şu an peki , burnun önceki durumuyla alakalı demişsin önceden de mi eğrilik vardı sende ? Çok soru sordum ama cevaplarsan cok sevinirim :)

Evet öncedende egrilik vardi bazi burunlarda oluyor muş

Benim daha önce gecirdgm kazayla alakali yani benle alakali tekrardan olucm kücük bir operasyn ve bitcek insAllah

Slm kizlar ben bayagidir girmiyodum ankara grubu olarak ameliyatimizi olduk ve anladikki cok iyi bir secim yapmisiz muhammet bey gercekten bu formda anlatilanlardan daha ustun bi kisiligi ve insanligi var boyle bi secim yapdigim icin cok memmunum herkeze tavsiye ederim isinin piri denecek birisi birde hastayla olan muhabbeti insanda hic korku ve endise birakmiyo benim ameliyatimda iyi gecti bu gun tam 15 gun oldu daha cok sis ben cok korkuyodum ameliyat sonrasi nasil agizdan nefes alicam suratim cokmu sisecek allaha cok sukur cok kolay atlattim delikli tampon kullaniyo ve burun surekli acik ilk gecede buz cok onemli surekli buz torbasi konuyo ondanmidir nedir benim suratim o kadar morarmadi ve sismedi size soylemek istedigim icinizde en kucuk bi soru isareti bile varsa bunu bir kez muhammet beye danisin o size yakisan burnuda ilerde olacak her seyi durustce anlatir bende sizler gibi surekli bu formda gezinip duruyodum doktor hakkinda yazilan herseyi okumustum ama kendisiyle tanisinca aklimda hic bir soru isareti kalmadi kendisine sonsuz tsk ederim arkadaslar sizinde sormak istediginiz bi sey olursa seve seve cevaplarim

Düşüncelerine tüm kalbimle katılıyorum. . Şu an kararsızlık içinde doğru doktoru bulmaya çalışan tüm kafası karışmış, araştırmaktan başı ďönmüş arkadaşlara sayın doktorumuz Muhammet Dilber'i tavsiye ediyorum. Ben güvendim yanılmadım... Doktor çok var da.. Türkiyede bir Muhammet Dilber daha yok! 12. Günüm ve herşey için ona minnettarım.

Kızlar bugün ameliyat oldum. Şuan size hastane yatağımdan yazıyorum. Uyanalı 4 saat oldu. Merak edenler için fotoğraf yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Inatla url istiyor. Yardım pls

Ameliyatla ilgili merak ettiğiniz tüm süreçleri sorabilirsiniz... Çünkü ben meraktan inanılmaz strese girmiştim ve sadece yine buradan cr3mah ın cevaplarıyla bazı bilgiler edilebildin. Kendisine de çok teşekkür ederim. Şimdiden bu konuda kararsız olanlara kararlı olmaları gerektiğini ve sonucun çok güzel olacağını iletmek istiyorum..

burkim senin adina cok sevindim ama iyilesme sureci de kisiden kisiye degisiyor. muhammet dilber hakkinda yazdigin her seye sonuna kadar katiliyorum. muhammet bey cok iyi ve cok ilgili bi doktor...iyilesme surecine gelince ben ameliyat olduktan 3-4 saat sonra burnum tamamen tikandi ve nefes alamadim ta ki tamponlar cikana kadar. ameliyat olali 11 gun bitti hala gozumun alti ve ustu mor. sanki burnumda pek bi degisme yok gibi. bunu da cok sis olmasina bagliyorum. umarim sisler inince biraz kuculur ama muhammet bey senin burnunu cok kucultmedim demisti. bekleyip gorecegiz sonucu insllh herkesin burnu guzel olur

Evet haklisin arkadasim kisiden kisiye degisiyo benim bu gun 15 gun oldu burnum daha tas gibi sis bide buz koymadinmmi sen ilk gun

Evet haklisin arkadasim kisiden kisiye degisiyo benim bu gun 15 gun oldu burnum daha tas gibi sis bide buz koymadinmmi sen ilk gun
Cok koydum. Sonraki 2 gün de sürekli koydum. Bünyeye alakalı sanırım. Tamponlar silikon ve delikli 2 gün nefs alırsın denmişti ben 3. Saat nefes almamaya başladım. Benim de burnum tas gibi sert ve şiş şu an. Sanki gözüme biraz büyük gibi geliyo. Umarım şişlikler inince makul ölçüye gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…