Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar ödemenin bir kısmını tek çekim kredi kartından yapabiliyor muyuz
Yok canım yapılmıyor maalesef... Keş para alıyorlar. Ben hesabınıza göndereyim dedim. Onu da kabul etmediler... Ama hastane de özel Siparişler falan aldık odaya (kahve, tatlı, yemek vs.) ödeme yapacaktık çıkarken ekstralar için, hesabınız kapatıldı dediler.. Çok Hoşuma gitti... Ince bir ayrıntı bence.. Muhammet beye teşekkürler....

Öncelikle çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına :) ameliyat kaç saat sürdü ? Çok stresliyim bende gün yaklaştıkça vazgeçsem mi acaba diye düşünüyorum :) si

evet kızlar... ilk günüm.... umarım sıkıntısız geçer..

Eklentiler

• IMG_0225.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 279
Öncelikle çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına :) ameliyat kaç saat sürdü ? Çok stresliyim bende gün yaklaştıkça vazgeçsem mi acaba diye düşünüyorum :) si

Ben son gecede "gitmesem mi acaba" diye ikilemde kaldım. normalde 2-2,5 saat sürüyormuş ama benimki 3,5 saat kadar sürdü (anestezi dahil) çok uğraştım dedi muhammet bey. inş alçı ve dikişler alınınca ben de net bir fikir sahibi olacağım.

Tekrar çok geçmiş olsun. ilk günler çık rahatsız edici olacak görünüyor.

Mrb ben geçtiğimiz haziranda muhammet bey e revizyon oldum .Revizyon olmak isteyip de karar veremeyenler profilimdeki albumlere bakabilir.herkese geçmiş olsun umarım dilediğiniz görüntüye kavusursunuz :)

Mrb ben geçtiğimiz haziranda muhammet bey e revizyon oldum .Revizyon olmak isteyip de karar veremeyenler profilimdeki albumlere bakabilir.herkese geçmiş olsun umarım dilediğiniz görüntüye kavusursunuz :)
Canım peki revizyona ne kadar ödedin birde hangi sehirde

Benim dört buçuk saat sürdü ama muhammet bey ogun bska hasta almadi zaten kendisi işinin ehli doktor sonuna kadar yardimci ve mütevazi biri gecmis olsun ömürluk olsun
Inş canım çok Sağol... Foto atabilecek durumda mısın merak ettim

Canım ben istanbulda ameliyat oldum ethica da. Revizyon ücreti 11.000 tl ama indirim yapar mı dr bilemiyorum
Ben ameliyat olalı 3 gün oldu henüz ve Acıbadem'de oldum. Ethicadan daha iyi ve konforlu, ayrıca 500 tl daha fazla ödedim bu fark için ve 7500 ödedim. 11000 de nereden çıktı?

Ben ameliyat olalı 3 gün oldu henüz ve Acıbadem'de oldum. Ethicadan daha iyi ve konforlu, ayrıca 500 tl daha fazla ödedim bu fark için ve 7500 ödedim. 11000 de nereden çıktı?
11.000 tl cebimden çıktı tabiki ben revizyon oldum canım.ayrica benim gittiğim zaman ilk ameliyat da 7000 tl idi demekki zaman gelmiş 500 tl

Ben ameliyat olduğumda hastanede kalmadım. Sabah ameliyat oldum aksam üstü eve gittim. Ankara'da ameliyat olan arkadaslar burunlarınız nasıl? Benim burnum hafif saga doğru eğri. Baskaları da diyo bunu. Dikkatli bakınca belli oluyormuş. Delikler asimetri ve büyük bi burun. Umarım hepsi şişliktendir. Şişler inince düzelir mi acaba?

Slm arkadasim ben ankarada ameliyat oldum bu gun 20 gunum ve hala cok sis senin burnunda sislikten oyle gozukuyodur bide hangi tarafla doktor cok ugrastiysa o tarafin sisligi obur taraftan fazla oluyo onun icin egri gorunuyo olabilir zamanla yerine oturacak bu sorun ortadan kalkar simdilik beklemek zorundayiz

Aynı sıkıntılar bende de var ve şu an kavis hiç belli değil
Ayni sorunları bende yaşıyorum ve henüz kavisim hiç belli değil. Muhammet beyle konuştum, şu an tüm problemlerin sislikten kaynaklı olduğunu biraz beklemek gerektiğini söyledi. Beklemekten başka da çare yok zaten şu an kızlar

kızlar benim 21..günüm. burun ucum çok şiş, ödemi hissedebiliyorum. burnunuzun içine nasıl temizliyosunuz? ve son 2 güdür garip bi koku alıyorum önce odadan sandım havalandırdım geçmedi, çarşafları falan değiştirdim yok... nereye gitsem koku benle geliyor. banyo yaptım, dişlerimi bin kere fırçaladım geçmiyo, burnumdan geldiğine eminim. var mı aranızda böyle bişey hisseden? çok garip...

Cvp yazdım ama gitmemiş. Albümlerde daha 10 günlük burunların dümdüz olduğunu görünce moralim bozulmuyor da degil hani. Ameliyattan önce de hafif saga eğriydi burnum. Hep böyle kalmasından korkuyorum. Cok araştırdım Muhammet beye cok güvendim. Bu yüzden şişliklerden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Insallah zamanla düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…