Kavisi geçtim ben :) eğiklik , deliklerin asimetrisi ve büyüklüğü gözüme batıyor. Muhammet bey dediyse beklicez mecbur :)Aynı sıkıntılar bende de var ve şu an kavis hiç belli değil
Ayni sorunları bende yaşıyorum ve henüz kavisim hiç belli değil. Muhammet beyle konuştum, şu an tüm problemlerin sislikten kaynaklı olduğunu biraz beklemek gerektiğini söyledi. Beklemekten başka da çare yok zaten şu an kızlar
kızlar benim 21..günüm. burun ucum çok şiş, ödemi hissedebiliyorum. burnunuzun içine nasıl temizliyosunuz? ve son 2 güdür garip bi koku alıyorum önce odadan sandım havalandırdım geçmedi, çarşafları falan değiştirdim yok... nereye gitsem koku benle geliyor. banyo yaptım, dişlerimi bin kere fırçaladım geçmiyo, burnumdan geldiğine eminim. var mı aranızda böyle bişey hisseden? çok garip...
ay 2. ameliyatı mı oldun... allah kolaylık versin canım yaaa.. ilkini de muhammet beye mi olmuştun? neden 2.yi olma ihtiyacı duydun? inş şimdi herşey iyidir..11.000 tl cebimden çıktı tabiki ben revizyon oldum canım.ayrica benim gittiğim zaman ilk ameliyat da 7000 tl idi demekki zaman gelmiş 500 tl
O albumlerde ki sekillenmis düzgün burunlarinCvp yazdım ama gitmemiş. Albümlerde daha 10 günlük burunların dümdüz olduğunu görünce moralim bozulmuyor da degil hani. Ameliyattan önce de hafif saga eğriydi burnum. Hep böyle kalmasından korkuyorum. Cok araştırdım Muhammet beye cok güvendim. Bu yüzden şişliklerden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Insallah zamanla düzelir.
Duzelecek canım hiç bozma moralini, milim milim yol katedecegiz. . Sen çok şişmişsin gerçekten bence tüm sıkıntı buDüzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.
Kızlar bende fotoğraf yükledim 17. Günüm bol makyaj falan bişeye benzemeyen çalıştım
Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.
Ben ameliyat olalı 3 gün oldu henüz ve Acıbadem'de oldum. Ethicadan daha iyi ve konforlu, ayrıca 500 tl daha fazla ödedim bu fark için ve 7500 ödedim. 11000 de nereden çıktı?
Evet hafif istemiştim :/canım kavis istedin mi Muhammet beyden?
Evet hafif istemiştim :/
muhammet bey'e mi ameliyat oldunuz zihinbaz13
Tabletten foto atamıyorum. Benim sağ içte et sol içte de kemik vardı. Allah var dış görünüşü de pek sevilecek cinsten değildi... Hepsini birden tek seferde atlatayım dedim.. Bugün Alçı ve tamponlarım alındı... C.tesi de dikişler gidecek, yalnız Yüzüm inanılmaz morardı... Bazılarının göz içleri de kan topluyormuş. Allahtan benim gözlerim kanlanmadı. Sen de mi olmayı düşünüyorsun?resmin var mı melek merak ettim ne şikayetin vardı burnunla ilgili
Canım bu konuyla ilgili doktorunu arasaydın.. Benim burnum alçıdayken bile Gözüme inanılmaz güzel geliyordu.. Burunda o kadar balon gibi bir ödem olur mu bilemiyorum tabii ama bence yine de bir ara sor. Aman bir aksilik falan Olmasın.Selam kızlar. Bende 6 ocakta ameliyat oldum ve resmen hayattan soğudum. Nefes alma sorunu yaşıyordum iç kemikte deformasyon vardı bu sebeple burnumdada şekil bozuluğu oluşmuştu. Hazır masaya yatmışken dr uma şekil bozukluğunu da düzelt dedim lakinn burnum çok şiş. Kendimden nefret edecek duruma geldim.Kocaman top gibi bir burun varr . Ne zaman inecek bu şişlikler.Daha tampon alçı çıkarılmadıı
Tabletten foto atamıyorum. Benim sağ içte et sol içte de kemik vardı. Allah var dış görünüşü de pek sevilecek cinsten değildi... Hepsini birden tek seferde atlatayım dedim.. Bugün Alçı ve tamponlarım alındı... C.tesi de dikişler gidecek, yalnız Yüzüm inanılmaz morardı... Bazılarının göz içleri de kan topluyormuş. Allahtan benim gözlerim kanlanmadı. Sen de mi olmayı düşünüyorsun?
evet canım bende mart nisan gibi olmayı düşünüyorum
Benim önerim o kadar ileri tarihe bırakmamam çünkü en az 2 ay Güneş gözlüğü ve güneş yok. Nisanda olursan sicak havalardan dolayı zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?