Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kavisi geçtim ben :) eğiklik , deliklerin asimetrisi ve büyüklüğü gözüme batıyor. Muhammet bey dediyse beklicez mecbur :)

Bende de vardi aferdrsin lagim gbi koku gelyordu oluyormus bazilarinda ama gecti benimki

11.000 tl cebimden çıktı tabiki ben revizyon oldum canım.ayrica benim gittiğim zaman ilk ameliyat da 7000 tl idi demekki zaman gelmiş 500 tl
ay 2. ameliyatı mı oldun... allah kolaylık versin canım yaaa.. ilkini de muhammet beye mi olmuştun? neden 2.yi olma ihtiyacı duydun? inş şimdi herşey iyidir..

Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 204
O albumlerde ki sekillenmis düzgün burunlarin
Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.
Duzelecek canım hiç bozma moralini, milim milim yol katedecegiz. . Sen çok şişmişsin gerçekten bence tüm sıkıntı bu

Selam kızlar. Bende 6 ocakta ameliyat oldum ve resmen hayattan soğudum. Nefes alma sorunu yaşıyordum iç kemikte deformasyon vardı bu sebeple burnumdada şekil bozuluğu oluşmuştu. Hazır masaya yatmışken dr uma şekil bozukluğunu da düzelt dedim lakinn burnum çok şiş. Kendimden nefret edecek duruma geldim.Kocaman top gibi bir burun varr . Ne zaman inecek bu şişlikler.Daha tampon alçı çıkarılmadıı

resmin var mı melek merak ettim ne şikayetin vardı burnunla ilgili
Tabletten foto atamıyorum. Benim sağ içte et sol içte de kemik vardı. Allah var dış görünüşü de pek sevilecek cinsten değildi... Hepsini birden tek seferde atlatayım dedim.. Bugün Alçı ve tamponlarım alındı... C.tesi de dikişler gidecek, yalnız Yüzüm inanılmaz morardı... Bazılarının göz içleri de kan topluyormuş. Allahtan benim gözlerim kanlanmadı. Sen de mi olmayı düşünüyorsun?

Canım bu konuyla ilgili doktorunu arasaydın.. Benim burnum alçıdayken bile Gözüme inanılmaz güzel geliyordu.. Burunda o kadar balon gibi bir ödem olur mu bilemiyorum tabii ama bence yine de bir ara sor. Aman bir aksilik falan Olmasın.

evet canım bende mart nisan gibi olmayı düşünüyorum

Benim önerim o kadar ileri tarihe bırakmamam çünkü en az 2 ay Güneş gözlüğü ve güneş yok. Nisanda olursan sicak havalardan dolayı zor olur

biliyorum canım bende düşündüm onu ama hemen grip olan bi insanım ya hasta olursam diye tereddüt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…