Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.
Insallah canım. Bugun 18. Gün ve hic bir değişiklik yok. Cok korkuyorum böyle kalacak diye. Ameliyatının 10.-15. Günlerinin fotografını koyanlara bakıyorum düzgün güzel burun görüyorum. Insallah dediğin gibi olur da benimki de düzelir. Senin ameliyatın da istediğin gibi sonuçlanır umarımMerak etme zamanla düzeliyor başka sıkıntı olmasın ye te r uzun bi dönem sisliklere takılma aynaya bakma olumsuz yorumlara aldırma çünkü burnun güzel görünüyor sislikler inince eminim süper olucak
tecrubem revizyon olucam muhammet beye kendisi dayimin burnunu yaptı ck güzel oldu sorunsuz inşallah bnde nisan gbi olucam
Hayır canım ilk ameliyatımı deviasyon amaçlı başka bir dr yapmıştı. Benim burnum şekil olarak güzeldi zaten ben sadece nefes alabilmek için ameliyat olmuştum ama burnumu berbat ettiler yamuldu ve orta bölümü çöktü. Fotoğraflarda 2 ayrı bölüm olarak görünüyordu ben de muhammet bey e revizyon oldum işte böyle benim Hikayem :)umarım hepimiz için güzel sonuçlar oluray 2. ameliyatı mı oldun... allah kolaylık versin canım yaaa.. ilkini de muhammet beye mi olmuştun? neden 2.yi olma ihtiyacı duydun? inş şimdi herşey iyidir..
Valla bugün alçıyı çıkarmaya gittim hiç ama hiç hoşuma gitmedi durum. Şimdiden revizyon düşünüyorum.Dr umun dediği şu şişlerin anca bir aya iner o da tam anlamıyla değil bekle sabret. Ama şekil ne kadar değişebilir ki. Burun ucu bildiğin aşağıda hani şişler inince toparlanır mı sanmıyorum. Birde törpüleme yapmış kemiğe ki ben kemiğimden memnundum neden böyle bir şey yaptı değişik tuhaf bir burun olma yolunda ilerliyor hızla. Zaten 6 aydan önce revizyon olma gibi bir şansım olmadığına göre beklemekten başka bir durumumda yok
Insallah canım. Bugun 18. Gün ve hic bir değişiklik yok. Cok korkuyorum böyle kalacak diye. Ameliyatının 10.-15. Günlerinin fotografını koyanlara bakıyorum düzgün güzel burun görüyorum. Insallah dediğin gibi olur da benimki de düzelir. Senin ameliyatın da istediğin gibi sonuçlanır umarım
kalin derili degilmisim dr oyle demistiBiraz sabır gerekiyor haftalik bile fark edicek kalın derili isen daha yavaş o gördükleri n ince deri ve burun sahipleri bazılarında şişlik az olyr mesela bnm sadece ucunda olyrdu daha çok ince derili yim ama Hayrlisi olsun geç olsun güç olmasn bnde nisan hemn gelsnde revizyon olayım dyrm
Ozaman inmesi uzun surmez indikten sonra keskee hic kendimi bukadar uzmeseydim diyeceksinyavaş irdelisürmez st: 38895469 .!.:ku kadda rar rili dediyeceksinoyle demisti
[QUOTE="Zihinbaz13, post: 38877408, member: 64 9a bugün alçıyı çıkarmaya gittim hiç ama hiç hoşuma gitmedi durum. Şimdiden revizyon düşünüyorum.Dr umun dediği şu şişlerin anca bir aya iner o da tam anlamıyla değil bekle sabret. Ama şekil ne kadar değişebilir ki. Burun ucu bildiğin aşağıda hani şişler inince toparlanır mı
sanmıyorum. Birde törpüleme yapmış kemiğe ki ben kemiğimden memnundum neden böyle bir şey yaptı değişik tuhaf bir burun olma yolunda ilerliyor hızla. Zaten 6 aydan önce revizyon olma gibi bir şansım olmadığına göre beklemekten başka bir durumumda yok
Ameliyatla ilgili merak ettiğiniz tüm süreçleri sorabilirsiniz... Çünkü ben meraktan inanılmaz strese girmiştim ve sadece yine buradancr3mah ın cevaplarıyla bazı bilgiler edilebildin. Kendisine de çok teşekkür ederim. Şimdiden bu konuda kararsız olanlara kararlı olmaları gerektiğini ve sonucun çok güzel olacağını iletmek istiyorum..
Günaydın kızlar. Ya lütfen biri desin bana. Desin ki benimde öyleydi ama düzeldi her sey desininsanların içine çıkmak istemiyorum cunku. Yarın 3. Hafta doluyor. Ama en ufak bi düzelme yok. Kocaman sag tarafa eğri bi burun. Daha da kötüsü farklı oluşları cok belli olan asimetrik burun delikleri. Çok araştırdım, eşimi zor ikna ettim. Pişman olmak istemiyorum. Düzelen var mı aranızda?
kızlar benim 21..günüm. burun ucum çok şiş, ödemi hissedebiliyorum. burnunuzun içine nasıl temizliyosunuz? ve son 2 güdür garip bi koku alıyorum önce odadan sandım havalandırdım geçmedi, çarşafları falan değiştirdim yok... nereye gitsem koku benle geliyor. banyo yaptım, dişlerimi bin kere fırçaladım geçmiyo, burnumdan geldiğine eminim. var mı aranızda böyle bişey hisseden? çok garip...
insallah duzelir. henuz 10 gunluk burunlara bakiyorum cillop gibi. benim 3 hafta icinde en ufak bi duzelme olmadi. kim baksa deliklerdeki farkliligi ve egriligi anliyo. eger boyle kalirsa eski burnumu cok ozlicem sanirimÜc haftada bisey dgsmez ki ortalama üç ay da odemin cogu gder duzene grer henuz cok erken
Canım sen muhammet beye mi oldun ?Valla bugün alçıyı çıkarmaya gittim hiç ama hiç hoşuma gitmedi durum. Şimdiden revizyon düşünüyorum.Dr umun dediği şu şişlerin anca bir aya iner o da tam anlamıyla değil bekle sabret. Ama şekil ne kadar değişebilir ki. Burun ucu bildiğin aşağıda hani şişler inince toparlanır mı sanmıyorum. Birde törpüleme yapmış kemiğe ki ben kemiğimden memnundum neden böyle bir şey yaptı değişik tuhaf bir burun olma yolunda ilerliyor hızla. Zaten 6 aydan önce revizyon olma gibi bir şansım olmadığına göre beklemekten başka bir durumumda yok
insallah duzelir. henuz 10 gunluk burunlara bakiyorum cillop gibi. benim 3 hafta icinde en ufak bi duzelme olmadi. kim baksa deliklerdeki farkliligi ve egriligi anliyo. eger boyle kalirsa eski burnumu cok ozlicem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?