Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr kafama takıldıı amelıyata hocanın asıstanları felan gırmıyordur oyle degılmı kendısı yapıyordur ? sonucda narkozluyuz ve deneme tahtası olma ıhtımalımız de mevcut

bende amelıyat olmayı düşünüyorum kısmetse ekımde düğünüm var amelıyat olanlar ne kadar zamanda muayene ve amelıyat arası oldu yazabılırler mı

Düzelir mi? Bugun 16. Gün. Delikler farklı. Saga eğiklik var ve büyük.

Merak etme zamanla düzeliyor başka sıkıntı olmasın ye te r uzun bi dönem sisliklere takılma aynaya bakma olumsuz yorumlara aldırma çünkü burnun güzel görünüyor sislikler inince eminim süper olucak
tecrubem revizyon olucam muhammet beye kendisi dayimin burnunu yaptı ck güzel oldu sorunsuz inşallah bnde nisan gbi olucam

Merhaba hanımlar, ben 3 yıldır burun ameliyatı olmak istiyorum ve ciddi sekilde sonucları yada nasıl olmalı bilgim var. Cuma günü Muhammet Dilbere oluyorum Acıbadem Hastanesinde. Sormak istediğiniz randevu için yada başka herşey için bana burdan ulaşabilirsiniz. Ameliyattan sonrada sizi bilgilendiricem. Huzurlu günler

Insallah canım. Bugun 18. Gün ve hic bir değişiklik yok. Cok korkuyorum böyle kalacak diye. Ameliyatının 10.-15. Günlerinin fotografını koyanlara bakıyorum düzgün güzel burun görüyorum. Insallah dediğin gibi olur da benimki de düzelir. Senin ameliyatın da istediğin gibi sonuçlanır umarım

ay 2. ameliyatı mı oldun... allah kolaylık versin canım yaaa.. ilkini de muhammet beye mi olmuştun? neden 2.yi olma ihtiyacı duydun? inş şimdi herşey iyidir..
Hayır canım ilk ameliyatımı deviasyon amaçlı başka bir dr yapmıştı. Benim burnum şekil olarak güzeldi zaten ben sadece nefes alabilmek için ameliyat olmuştum ama burnumu berbat ettiler yamuldu ve orta bölümü çöktü. Fotoğraflarda 2 ayrı bölüm olarak görünüyordu ben de muhammet bey e revizyon oldum işte böyle benim Hikayem :)umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur

Valla bugün alçıyı çıkarmaya gittim hiç ama hiç hoşuma gitmedi durum. Şimdiden revizyon düşünüyorum.Dr umun dediği şu şişlerin anca bir aya iner o da tam anlamıyla değil bekle sabret. Ama şekil ne kadar değişebilir ki. Burun ucu bildiğin aşağıda hani şişler inince toparlanır mı sanmıyorum. Birde törpüleme yapmış kemiğe ki ben kemiğimden memnundum neden böyle bir şey yaptı değişik tuhaf bir burun olma yolunda ilerliyor hızla. Zaten 6 aydan önce revizyon olma gibi bir şansım olmadığına göre beklemekten başka bir durumumda yok

resmin var mı canım ? Muhammet bey değil mi doktorun

Biraz sabır gerekiyor haftalik bile fark edicek kalın derili isen daha yavaş o gördükleri n ince deri ve burun sahipleri bazılarında şişlik az olyr mesela bnm sadece ucunda olyrdu daha çok ince derili yim ama Hayrlisi olsun geç olsun güç olmasn bnde nisan hemn gelsnde revizyon olayım dyrm

[QUOTE="Zihinbaz13, post: 38877408, member: 64 9a bugün alçıyı çıkarmaya gittim hiç ama hiç hoşuma gitmedi durum. Şimdiden revizyon düşünüyorum.Dr umun dediği şu şişlerin anca bir aya iner o da tam anlamıyla değil bekle sabret. Ama şekil ne kadar değişebilir ki. Burun ucu bildiğin aşağıda hani şişler inince toparlanır mı
sanmıyorum. Birde törpüleme yapmış kemiğe ki ben kemiğimden memnundum neden böyle bir şey yaptı değişik tuhaf bir burun olma yolunda ilerliyor hızla. Zaten 6 aydan önce revizyon olma gibi bir şansım olmadığına göre beklemekten başka bir durumumda yok[/QUOTE]

senin icinsuan cok erken faxla aynaya bakmayin emin olun sisler inince guzel olucsk

kalin derili degilmisim dr oyle demisti

senin icinsuan cok erken faxla aynaya bakmayin emin olun sisler inince guzel olucsk[/QUOTE]
İnşallah canım.

canımm anca okudum rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)

Günaydın kızlar. Ya lütfen biri desin bana. Desin ki benimde öyleydi ama düzeldi her sey desin insanların içine çıkmak istemiyorum cunku. Yarın 3. Hafta doluyor. Ama en ufak bi düzelme yok. Kocaman sag tarafa eğri bi burun. Daha da kötüsü farklı oluşları cok belli olan asimetrik burun delikleri. Çok araştırdım, eşimi zor ikna ettim. Pişman olmak istemiyorum. Düzelen var mı aranızda?

Üc haftada bisey dgsmez ki ortalama üç ay da odemin cogu gder duzene grer henuz cok erken

kulak pamuğuyla temizliyodum ben :) o koku geldi aklıma yazdığını okuyunca felaket birşeydi bana en az 3 ay geldi o koku ama geçiyo merake tme :) benim iki yılı geçti şu an bir yılın sonunda tam şeklini alıyor.

Üc haftada bisey dgsmez ki ortalama üç ay da odemin cogu gder duzene grer henuz cok erken
insallah duzelir. henuz 10 gunluk burunlara bakiyorum cillop gibi. benim 3 hafta icinde en ufak bi duzelme olmadi. kim baksa deliklerdeki farkliligi ve egriligi anliyo. eger boyle kalirsa eski burnumu cok ozlicem sanirim

Canım sen muhammet beye mi oldun ?

insallah duzelir. henuz 10 gunluk burunlara bakiyorum cillop gibi. benim 3 hafta icinde en ufak bi duzelme olmadi. kim baksa deliklerdeki farkliligi ve egriligi anliyo. eger boyle kalirsa eski burnumu cok ozlicem sanirim

merhaba fotoğrafınızı aradım ama bulamadım, muhammet beye mi ameliyat oldunuz siz de??
benim burnum da önden bakılınca ödemler dolayısıyla yamuk gibi duruyor.. bi tarafım daha çok şişti, ama pek sorun yapmıyorum çünkü dokununca bariz elime geliyor bi tarafımdaki daha fazla olan şişliklerim.. sizinkiler de bi tarafa toplanmış ödemler dolayısıyla yamuk gibi görünüyor olmasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…