Ameliyatla ilgili merak ettiğiniz tüm süreçleri sorabilirsiniz... Çünkü ben meraktan inanılmaz strese girmiştim ve sadece yine buradan @cr3mah ın cevaplarıyla bazı bilgiler edilebildin. Kendisine de çok teşekkür ederim. Şimdiden bu konuda kararsız olanlara kararlı olmaları gerektiğini ve sonucun çok güzel olacağını iletmek istiyorum..
Kizlar, bugun bandajlarim cikti ve dikislerim alindi. Muhammet bey sayesinde hayalimdeki burna kavustumm.. yolunda giden bir ameliyat sureci ve iyilesme sureci sonunda da boyle bi mucizeyle karsilasmak insani inanilmaz mutlu ediyor. ben muhammet bey in enerjisine cok guvenmistim. Cok sukur rabbim de haksiz cikarmadi. Eger ameliyat olmayi gercekten istiyorsaniz gidin bi Muhammet Beyle gorusun derim zaten ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Umarim hepinizin istedigi gbi olur ve hersey sizin icin de yolunda gider.
Inşallah şişliktendir. Biri baktığında aa burnun saga eğri olmus bi de delikler nasıl oyle dediğinde üzülüyorum açıkcası. Evet doktorum Muhammet bey. Eğrilikten cok deliklerdeki asimetri üzüyor beni. Bir de profiller farklı. Ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum şişliktendir iner diyorum ama ne bilim 3 haftadır ufacık düzelme olmayınca sanssızım galiba diye de düşünmüyo değilim hani. Fotografı topige atmıştım ben. İnşallah şişler iner de ben de mutluluğunu paylaşırım sizlerlemerhaba fotoğrafınızı aradım ama bulamadım, muhammet beye mi ameliyat oldunuz siz de??
benim burnum da önden bakılınca ödemler dolayısıyla yamuk gibi duruyor.. bi tarafım daha çok şişti, ama pek sorun yapmıyorum çünkü dokununca bariz elime geliyor bi tarafımdaki daha fazla olan şişliklerim.. sizinkiler de bi tarafa toplanmış ödemler dolayısıyla yamuk gibi görünüyor olmasın??
Canım merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun ve darısı başıma :) Muhammet beyle görüştüm aşırı ikna edici biri bence, son halini gösterme şansın var mı?
Öncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullan :) burnunun altında hiç dikiş izi gözükmüyor bi arkadaşım da yeni ameliyat oldu ve onda bariz bir çizgi var acaba doktorla mi alakali diye merak ettim?10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için
Canim benim de burun deliklerim ilk 5 gün o kadar bambaşkaydı ki, anlatamam. Biri yuvarlakken diğeri bildiğin sivriydi. Ama 8-10. Günlerde ilginç bir şekilde düzelmeye başladı. Şimdi gayet iyi görünüyor. Sana sadece sabırlı ol diyorum ve lütfen moralini yüksek tut.çünkü ruh ve beden bir bütün. Olumlu düşün...Inşallah şişliktendir. Biri baktığında aa burnun saga eğri olmus bi de delikler nasıl oyle dediğinde üzülüyorum açıkcası. Evet doktorum Muhammet bey. Eğrilikten cok deliklerdeki asimetri üzüyor beni. Bir de profiller farklı. Ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum şişliktendir iner diyorum ama ne bilim 3 haftadır ufacık düzelme olmayınca sanssızım galiba diye de düşünmüyo değilim hani. Fotografı topige atmıştım ben. İnşallah şişler iner de ben de mutluluğunu paylaşırım sizlerleBu durum
Bilmiyorum. Olabilir pek tabii ama geçecektir muhakkakÖncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullan :) burnunun altında hiç dikiş izi gözükmüyor bi arkadaşım da yeni ameliyat oldu ve onda bariz bir çizgi var acaba doktorla mi alakali diye merak ettim?
Canim benim de burun deliklerim ilk 5 gün o kadar bambaşkaydı ki, anlatamam. Biri yuvarlakken diğeri bildiğin sivriydi. Ama 8-10. Günlerde ilginç bir şekilde düzelmeye başladı. Şimdi gayet iyi görünüyor. Sana sadece sabırlı ol diyorum ve lütfen moralini yüksek tut.çünkü ruh ve beden bir
Canim benim de burun deliklerim ilk 5 gün o kadar bambaşkaydı ki, anlatamam. Biri yuvarlakken diğeri bildiğin sivriydi. Ama 8-10. Günlerde ilginç bir şekilde düzelmeye başladı. Şimdi gayet iyi görünüyor. Sana sadece sabırlı ol diyorum ve lütfen moralini yüksek tut.çünkü ruh ve beden bir bütün. Olumlu düşün...
bütün. Olumlu düşün...[/Q. Canım benim 22-23 gün gecti hala bi düzelme yok. Ne güzel seninki düzelmiş. Insallah benimki de düzelir. 5 yaşındaki kızım anne burnunun bi deliği yere yatmış yumurta gibi, diğer delik dik Durmuş yumurta gibi dedi. Güler misin ağlar mısın :)
Merhaba fikirdelisi burnunun fotosunu paylaşma Şansın var mı acaba? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve ilk üç isimde biri de muhammet bey. Memnun olanlari gördükçe cesaretleniyorum ama daha az memnun olan kişilerin yorumlarını okuyunca da endişe ediyorum. Sorunla ilgili foto paylasirsan çok yardımcı olursun.Insallah canım benimki de düzelir. 22-23 gündür bekliyorum düzelmesini :)
Canım bi önceki sayfada fotografım var. Muhammet beyin burunları cok güzel oluyor. Cok araştırdım bende. Sabırla inmesini ve düzelmesini bekliyorum. Yalan yok su an beğenmiyorum görenler de beğenmiyorMerhaba fikirdelisi burnunun fotosunu paylaşma Şansın var mı acaba? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve ilk üç isimde biri de muhammet bey. Memnun olanlari gördükçe cesaretleniyorum ama daha az memnun olan kişilerin yorumlarını okuyunca da endişe ediyorum. Sorunla ilgili foto paylasirsan çok yardımcı olursun.
Ya ben sizi muayenehanede görmüştüm belki sizde beni hatırlarsınız lacivert trenckotum vardı üzerimde :) siz o gün ilk defa mı muayene oldunuz acaba? Bana 11 mayısa randevu verdi Muhammet bey10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için
Aralık sonu ve ortasında gibi randevuya gittim. Biz konuşmuşmuyduk seninle? Aslında benimki de mart gibi olacaktı. Sonra gülay aradı 7 ocak dedi. :) sanıyorum regl ya da bazı hastalıklardan ertelenenler oluyor. Bence bir arayıp bu konuda konuş eğer erteleme falan olursa seni alırlar belki. Mayıs ayında havalar iyice ısınır, güneşten korumak gerekiyor çünküYa ben sizi muayenehanede görmüştüm belki sizde beni hatırlarsınız lacivert trenckotum vardı üzerimde :) siz o gün ilk defa mı muayene oldunuz acaba? Bana 11 mayısa randevu verdi Muhammet bey
k.bakma canm o yatıp kalkıp forumaCanım bi önceki sayfada fotografım var. Muhammet beyin burunları cok güzel oluyor. Cok araştırdım bende. Sabırla inmesini ve düzelmesini bekliyorum. Yalan yok su an beğenmiyorum görenler de beğenmiyorinsallah şikayetlerim düzelirse buradan paylaşacağım yine.
Insallah düzelir canım. Saga doğru egri burnum bi de büyük biraz. Zamana bıraktım ben de. Düzelecegini umuyorum. Insallah senin operasyonun sorunsuz geçerk.bakma canm o yatıp kalkıp foruma
bakiorum kafa hepsi birbirine girdi resmini gördüğümü hatirladım. Konuyla ilgili forumda birçok kişinin yorumuna baktım. Herkes zaman diyor. Birazcık daha beklemek lazım demekki. Büyüklük ve şekil güzel olmuş sadece sağ kanatta (size göre) kalkıklık var o da düzelecektir. Moralini bozma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?