Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun ve darısı başıma :) Muhammet beyle görüştüm aşırı ikna edici biri bence, son halini gösterme şansın var mı?

Mrb bende ameliyat olmak istiyorum yeni üyeyim burnum kemerli vede hafif düşük nasıl burnun tam istediğin gibi oldumu vede ücretini vede Nerede olduğunu yazarmisin çok teşekkürler

Inşallah şişliktendir. Biri baktığında aa burnun saga eğri olmus bi de delikler nasıl oyle dediğinde üzülüyorum açıkcası. Evet doktorum Muhammet bey. Eğrilikten cok deliklerdeki asimetri üzüyor beni. Bir de profiller farklı. Ben de içimi rahatlatmaya çalışıyorum şişliktendir iner diyorum ama ne bilim 3 haftadır ufacık düzelme olmayınca sanssızım galiba diye de düşünmüyo değilim hani. Fotografı topige atmıştım ben. İnşallah şişler iner de ben de mutluluğunu paylaşırım sizlerle Bu durum

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 257
Merhaba jale388 ben de senin gibi estetik olmayı düşünen yeni üyeyim:) forumu yeni yeni kesfediyorum. Ana sayfada albüm kısmı var oraya bakarsan bir çok doktora ameliyat olan kişilerin paylasimlarini göreceksin muhammet bey de dahil. Bi karıştır Istersen. Kolay gelsin sana

Canım merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun ve darısı başıma :) Muhammet beyle görüştüm aşırı ikna edici biri bence, son halini gösterme şansın var mı?

Bandaj ve dilişler bugün alındı.

Eklentiler

• IMG_20150117_174011.webp
    50 KB · Görüntüleme: 496
10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için

Eklentiler

• IMG_20150117_142158.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 902
  • DSCN1748.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 551
[QUOleksarica, post: 38926754, member: 642792"]10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için[/QUOTE]
Mrb cooook güzel olmuss hangi HST nede vedekaca oldunuzzz

10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için
Öncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullan :) burnunun altında hiç dikiş izi gözükmüyor bi arkadaşım da yeni ameliyat oldu ve onda bariz bir çizgi var acaba doktorla mi alakali diye merak ettim?

Canim benim de burun deliklerim ilk 5 gün o kadar bambaşkaydı ki, anlatamam. Biri yuvarlakken diğeri bildiğin sivriydi. Ama 8-10. Günlerde ilginç bir şekilde düzelmeye başladı. Şimdi gayet iyi görünüyor. Sana sadece sabırlı ol diyorum ve lütfen moralini yüksek tut.çünkü ruh ve beden bir bütün. Olumlu düşün...

Öncelikle geçmiş olsun ve iyi günlerde kullan :) burnunun altında hiç dikiş izi gözükmüyor bi arkadaşım da yeni ameliyat oldu ve onda bariz bir çizgi var acaba doktorla mi alakali diye merak ettim?
Bilmiyorum. Olabilir pek tabii ama geçecektir muhakkak

Muhammet dilberin yaptığı ameliyatlarda en çok dikkat ettiğim şey burun duvarını kemerini çok almıyor öldürmüyor çok fazla yontmuyor ve bu harika bir doğallık veriyor.Henüz kötü ameliyat olana rastlamadm

Insallah canım benimki de düzelir. 22-23 gündür bekliyorum düzelmesini :)

Insallah canım benimki de düzelir. 22-23 gündür bekliyorum düzelmesini :)
Merhaba fikirdelisi burnunun fotosunu paylaşma Şansın var mı acaba? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve ilk üç isimde biri de muhammet bey. Memnun olanlari gördükçe cesaretleniyorum ama daha az memnun olan kişilerin yorumlarını okuyunca da endişe ediyorum. Sorunla ilgili foto paylasirsan çok yardımcı olursun.

Canım bi önceki sayfada fotografım var. Muhammet beyin burunları cok güzel oluyor. Cok araştırdım bende. Sabırla inmesini ve düzelmesini bekliyorum. Yalan yok su an beğenmiyorum görenler de beğenmiyor insallah şikayetlerim düzelirse buradan paylaşacağım yine.

Ya ben sizi muayenehanede görmüştüm belki sizde beni hatırlarsınız lacivert trenckotum vardı üzerimde :) siz o gün ilk defa mı muayene oldunuz acaba? Bana 11 mayısa randevu verdi Muhammet bey
Aralık sonu ve ortasında gibi randevuya gittim. Biz konuşmuşmuyduk seninle? Aslında benimki de mart gibi olacaktı. Sonra gülay aradı 7 ocak dedi. :) sanıyorum regl ya da bazı hastalıklardan ertelenenler oluyor. Bence bir arayıp bu konuda konuş eğer erteleme falan olursa seni alırlar belki. Mayıs ayında havalar iyice ısınır, güneşten korumak gerekiyor çünkü

k.bakma canm o yatıp kalkıp foruma
bakiorum kafa hepsi birbirine girdi resmini gördüğümü hatirladım. Konuyla ilgili forumda birçok kişinin yorumuna baktım. Herkes zaman diyor. Birazcık daha beklemek lazım demekki. Büyüklük ve şekil güzel olmuş sadece sağ kanatta (size göre) kalkıklık var o da düzelecektir. Moralini bozma bence

Insallah düzelir canım. Saga doğru egri burnum bi de büyük biraz. Zamana bıraktım ben de. Düzelecegini umuyorum. Insallah senin operasyonun sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…