Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kizlarr merhaba araniza bugun katildim ama subatin 25 nde tam 1 yillik tap taze burnum olcak bende muhammet dilber beyin hastasiydim o kadar zorlaniyordum ki doktor aramakta bu site sayesinde tanistim o kadar memnunum ki burnumdan ve doktorumdan size ne desem anlatamam . Simdi kuzenim gelicek insallah subatta da o ameliyat olmayi dusunuyor benim burnumdan sonra umarim sislikleriniz hemencecik iner istediginiz sekilde guzel bi buruna sahip olursunuz ☺

Merhaba arkadaşlar. bende uzun zamandır takıpteydim . Dr.Muhammet beye revizyon ameliyatımı oldum. 4 ay bitmek üzere. herşey yolunda memnunum. birazdan resımlerımı paylaşacağım :)

12. Günümde burnum iyi ki muhammet bey var...

Eklentiler

• IMG_20150119_101446.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 306
  • IMG_20150119_101446.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 247
12. Günümde burnum iyi ki muhammet bey var...
Aaa cok guzel olmus daha oturmadan sisliklerin inmeden bile cok guzel gorunuyor . Sanslisin hicc morluklarin yok benim 3 ay gozumun altinda morluklarim kalmisti ciltten cilde degisiyor tabi benimki cok ince ve hassasti . Yeni burnusun hayirli olsun ☺

teşekkür ederim :) ama bende de oldukça fazla morluk var. sıkı bir kapatıcıyla işi bitiriyorum. göz kapaklarım bile mosmor halen.

muhammet bey muayene ücretini ameliyata karar verilirse ameliyat ücretinden düşüyormuş diye okumuştum sanırım forumda doğru mudur? bilen var mı???

Kızlar önceden de yazmıştım ameliyat oldum ve 4.günüm bugun ilk kotrole gidicem. Sorularınızı bana özelden yazabilirsiniz saglıcakla kalın

Kızlar önceden de yazmıştım ameliyat oldum ve 4.günüm bugun ilk kotrole gidicem. Sorularınızı bana özelden yazabilirsiniz saglıcakla kalın
geçmiş olsunnn. nasıl hissediyorsun? şişlik, morluk, ağrı sızı durumların nasıl???

Teşekkürler, hiç ağrım olmadı morluğum sadece göz kapagımın üstünde var sisiliğimde yok. Burnum sis suan ama hersey yolunda bugun kontrolde belli olur

ellerınee sağlık hocamınızınn cok güzel olmusss cok cok cok gecmısler olsunnn ve elbette ömürlük olsun :)

ohaa harıkaaa olmuss :)))) wuhuuuu nasıl tarıf ettınn allahımm muthıss bı sanıye ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…