Aaa cok guzel olmus daha oturmadan sisliklerin inmeden bile cok guzel gorunuyor . Sanslisin hicc morluklarin yok benim 3 ay gozumun altinda morluklarim kalmisti ciltten cilde degisiyor tabi benimki cok ince ve hassasti . Yeni burnusun hayirli olsun ☺12. Günümde burnumiyi ki muhammet bey var...
teşekkür ederim :) ama bende de oldukça fazla morluk var. sıkı bir kapatıcıyla işi bitiriyorum. göz kapaklarım bile mosmor halen.Aaa cok guzel olmus daha oturmadan sisliklerin inmeden bile cok guzel gorunuyor . Sanslisin hicc morluklarin yok benim 3 ay gozumun altinda morluklarim kalmisti ciltten cilde degisiyor tabi benimki cok ince ve hassasti . Yeni burnusun hayirli olsun ☺
Muhammet bey muayene ucreti almiyor . Benim zamanimda almiyordu .muhammet bey muayene ücretini ameliyata karar verilirse ameliyat ücretinden düşüyormuş diye okumuştum sanırım forumda doğru mudur? bilen var mı???
Süper sevindim :) ben 200 tl olduğunu okumuştum. Sağolun kızlaralmiyor ki ücret
7000 - 7500 diye biliyorum.Burun ameliyatı ücreti ne kadar muhammet beyin peki kızlar?
geçmiş olsunnn. nasıl hissediyorsun? şişlik, morluk, ağrı sızı durumların nasıl???Kızlar önceden de yazmıştım ameliyat oldum ve 4.günüm bugun ilk kotrole gidicem. Sorularınızı bana özelden yazabilirsiniz saglıcakla kalın
aman ne güzel maşallah.. darısı bizim başımızaTeşekkürler, hiç ağrım olmadı morluğum sadece göz kapagımın üstünde var sisiliğimde yok. Burnum sis suan ama hersey yolunda bugun kontrolde belli olur
Maşallah cok güzel olmus. Bir de önden koyarsanız daha iyi olur :) şimdi benimki yamuk ya önden merak ediyorum burunları :)13. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?