Teşekkür ederim. Ön profiller de bunlar...Maşallah cok güzel olmus. Bir de önden koyarsanız daha iyi olur :) şimdi benimki yamuk ya önden merak ediyorum burunları :)
Cnım benim burnum önden bakıldığında yanlara doğru inanılmaz kemikli ve genişti.. öyle değiştim ki. Daha sadece 2 hafta geçti ama ben bayılıyorum burnuma. Bir de ödemler geçince düşünemiyorum. Muhammet bey demişti zaten "muhteşem olmasa da çok güzel olacak inan bana" diyeKizlar muhammet bey on profilde daraltma yapabiliyor mu yeterince ? Çoğu doktor yan profili mükemmel yapiyor ama on geniş kaliyor.
Güzel olmus seninki maşallah. Benim 1 ay dolacak hala yamuk ve asimetrik delikli. Günler geçtikçe umudum da kalmıyo. Cunku yaklaşık 1 aydır en ufak bi düzelme olmadıTeşekkür ederim. Ön profiller de bunlar...
Cnım benim burnum önden bakıldığında yanlara doğru inanılmaz kemikli ve genişti.. öyle değiştim ki. Daha sadece 2 hafta geçti ama ben bayılıyorum burnuma. Bir de ödemler geçince düşünemiyorum. Muhammet bey demişti zaten "muhteşem olmasa da çok güzel olacak inan bana" diye
Muhammet bey ne diyor bu duruma canımGüzel olmus seninki maşallah. Benim 1 ay dolacak hala yamuk ve asimetrik delikli. Günler geçtikçe umudum da kalmıyo. Cunku yaklaşık 1 aydır en ufak bi düzelme olmadı
Güzel olmus seninki maşallah. Benim 1 ay dolacak hala yamuk ve asimetrik delikli. Günler geçtikçe umudum da kalmıyo. Cunku yaklaşık 1 aydır en ufak bi düzelme olmadı
Beklicez dedi. Eğer delikler böyle kalırsa 1 sene sonra düzeltiriz dediMuhammet bey ne diyor bu duruma canım
fikirdelisi şişlik falan hissediyor musun peki? benim burun deliklerimden biri bildiğin sivriydi... çok üzülüyordum hatta diğeri de daha genişti. çok ilginç şimdi öyle değil... bence sabırlı ol ve lütfen pozitif düşün.. Bu çok önemli çünkü, öyle hemen ümitsizliğe kapılma.. 1 ayda kemik bile tam yerine oturmuyor, kesin sonuçlara varma bence
Hissediyorum evet burun ucu cok sert, tas gibi. O kadar cok okudum ki asimetrik olanların hemen hemen hepsi ilk 1 hafta düzelmiş. Yani 1 ayda 1.5 ayda düzeldi diyeni okusam daha rahat olucam. 3. Ayı bekliyorum mecburen bi umut. 3. Ayda da düzelmezse umudum kalmaz. Benim şanssızlığım sanırım. Insallah düzelir de buradan sizinle paylaşırımfikirdelisi şişlik falan hissediyor musun peki? benim burun deliklerimden biri bildiğin sivriydi... çok üzülüyordum hatta diğeri de daha genişti. çok ilginç şimdi öyle değil... bence sabırlı ol ve lütfen pozitif düşün.. Bu çok önemli çünkü, öyle hemen ümitsizliğe kapılma.. 1 ayda kemik bile tam yerine oturmuyor, kesin sonuçlara varma bence
Merhaba meleksarica burnun çok güzel olmuş iyi günlerde kullan diyerek :) bir soru soruyorum. Muhammet bey derinle ilgili bişey dedi mi ince kalın gibi?? Kalın deri olunca iyileşme süresi uzuyormuş ve işlemi yapmak zorlasiyormus gibi şeyler yazmışlar. Bilgi verirsen çok sevinirim..Teşekkür ederim. Ön profiller de bunlar...
Canım Muhammet bey burnun için %kaç başarılı olur demişti? Bana %85 dedi...Cnım benim burnum önden bakıldığında yanlara doğru inanılmaz kemikli ve genişti.. öyle değiştim ki. Daha sadece 2 hafta geçti ama ben bayılıyorum burnuma. Bir de ödemler geçince düşünemiyorum. Muhammet bey demişti zaten "muhteşem olmasa da çok güzel olacak inan bana" diye
muhammet bey ne diyor bu duruma peki?Hissediyorum evet burun ucu cok sert, tas gibi. O kadar cok okudum ki asimetrik olanların hemen hemen hepsi ilk 1 hafta düzelmiş. Yani 1 ayda 1.5 ayda düzeldi diyeni okusam daha rahat olucam. 3. Ayı bekliyorum mecburen bi umut. 3. Ayda da düzelmezse umudum kalmaz. Benim şanssızlığım sanırım. Insallah düzelir de buradan sizinle paylaşırım
bana oran vermedi arkadaşım. Ama güzel olacak dedi. %85Degüzel bir oranCanım Muhammet bey burnun için %kaç başarılı olur demişti? Bana %85 dedi...
Canım benim burun deligimden biri kare diğeri oval ve cok buyük duruyor, hiç kavisi belli değil. Muhammet beyin söylediğine göre yaza kadar şekillenecek, her şey odemden kaynaklıymış, burun deligimde ki asimetri biraz kalabilir dedi ama çok azalacakmış. Acaba biraz sabırsızmı davranıyoruz, çünkü tüm doktorların ortak soyledigi burun seklinin ortaya çıkış zamani 6 ay 1 yil arasıBeklicez dedi. Eğer delikler böyle kalırsa 1 sene sonra düzeltiriz dedi
biri baktiginda aa burnun egri bi de delikleri nasil oyle deyince insan ister istemez takiliyo. benimki de 5 yasindaki kizimin dedigidir bu: anne bi delik yatmis yumurta digeri dik duran yumurta gibi dedi ..sen ne zaman ameliyat oldun?Canım benim burun deligimden biri kare diğeri oval ve cok buyük duruyor, hiç kavisi belli değil. Muhammet beyin söylediğine göre yaza kadar şekillenecek, her şey odemden kaynaklıymış, burun deligimde ki asimetri biraz kalabilir dedi ama çok azalacakmış. Acaba biraz sabırsızmı davranıyoruz, çünkü tüm doktorların ortak soyledigi burun seklinin ortaya çıkış zamani 6 ay 1 yil arası
oyle de insanlarla ic ice olmak zorundaysan daha zor. eger muhammet beyden baskasina ameliyat olsaydim hic umudum olmazdi. cok arastirdim icime sinen dr muhammet beydi. muhammet beye cok guvendigim icin icimde umut var zaten. bekliyorum insallah kisa sure sonra gecer sikintilarimizAralık 26 da oldum ankarada. Çok haklısın ama bu süreç güçlü bir piskoloji istiyor zamanla çok daha iyi gorunecegine kalpten inanmalisin. En kötü ihtimal tekrar bir ameliyat gerekir bunda da zaman içinde duzelmeyen hatalar duzeltilir. Ama en önemlisi senin piskolojik durumun burun duzeltilir ama piskoloji öyle 1 yılda duzeltilecek bir durum değil.. çevreye hiç kulak asmadan burnundan uzaklas kendini başka işlere ver canım. Unutma düzeltilmesi imkansız bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?