Canim ameliyatini ne zaman oldun bilmiyorum ama burun deliklerindeki asimetri geciyor. Kimisinin ilk bir haftada kimisinin iki haftada degisir ama geciyor. Burnundaki orantisiz odemler yuzunden burun deliklerinin cekilme kuvveti de farkli o yuzdenasimetri var. Benimki 1 aydan sonra gecmeye baslamisti. Simdi revizyonluk burnum var gerci, ilk doktorum muhammet bey degil. Ama burnumdaki tek duzgun yer deliklerin simetrisi diyebilirim sana suan 7 aylik burnum:) ilk ay benimki de farkliydi.oyle de insanlarla ic ice olmak zorundaysan daha zor. eger muhammet beyden baskasina ameliyat olsaydim hic umudum olmazdi. cok arastirdim icime sinen dr muhammet beydi. muhammet beye cok guvendigim icin icimde umut var zaten. bekliyorum insallah kisa sure sonra gecer sikintilarimiz
7000 - 7500 diye biliyorum. 500 tl hastane farkıyla alakalı. hastasına iki hastane seçeneği sunuyor.Muhammed beyin ameliyat ücreti nedir
Her şey dahilKızlar Merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum formu ve bişey sormak istiyorum muhammet beyın vermiş olduğu fiyata hastane de dahil mi ? Yoksa hastane için de ayrı bi ücret ödüyormuyuz? Bilen varsa lutfen cevap verebilirmi bende ameliyat olmak istiyorum.
Cok teskkürlerHer şey dahil
Selam ankaraya gelirse ameliyat olmayı düşünür müsün?Muhammet dilber ankarada yazms arkdsn bi tanesi acaba adrsni yazablrmi bilen arkdslr
cnm ben de muhammed dilber e ameliyat oldum ameliyattan cok korkuyordum ama uyuyup uyaninca nasi hissediyosan ayni:) hic korkma ve muhammed bey e guvenebilirsin gayet isinde usta ve guvenilir bi doktorKızlar Merhaba,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde bir çok şeyi öğrendim. Bende mart ayı içerisinde muhammet bey'e ameliyat olacağım. ( o güne kadar korkudan iptal ettirmezsem) ameliyat gününü acıbadem bakırköyde geçiren var mı acaba? Burun ameliyatı ile ilgili nette öyle şeyler yazıyor ki kalbi durdu 1 hafta sınra öldü vb... O hüne kadar vazgeçmekten korkuyorum.
Burnun cok guzel olmusss. Resmen 5-6 yas genclesmissin. Masallah10. Günüm. Eski halimi de koyuyorum kızlar sizin için
Arkadasim tampon cikarken hic bir agri hissetmiyosun korkma dikislerde 1 hafta sonra aliniyo rahatlikla isine donebilirsin 2 hafta sonra hic korkmaKizlar ben iki hafta sonra ise donebilir miyim ya sanki hic iyilesemiycem gibi geliyo. Bu arada tamponlar cikarken canim yanar mi ? Dikisleri ne zaman aliyo bilen var mi
Ben fazla zorlanmadim hatta tamponlar varken bile rahat nefes alabildim ben ameliyat olali tam 1 ay oldu sislik var daha rahat bir ameliyat donemi gecirdim deniz suyunu ihmal etme tamponlardan sonra direk zaten rahat nefes alabiliyosun ici yara oldugundan kuruma yapiyo ve geniz tikaniyo deniz suyu cok yardimci oluyoCanim cok sagol. Sen rahat nefes alabildin mi tamponlardan soNra. Gundelik hayatina donebildin mi?
Bununla tanıştıktan sonra bizede anlatır mısın :) umarım istedigin gibi olmuştur :)Canim cok sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?