Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim ameliyatini ne zaman oldun bilmiyorum ama burun deliklerindeki asimetri geciyor. Kimisinin ilk bir haftada kimisinin iki haftada degisir ama geciyor. Burnundaki orantisiz odemler yuzunden burun deliklerinin cekilme kuvveti de farkli o yuzdenasimetri var. Benimki 1 aydan sonra gecmeye baslamisti. Simdi revizyonluk burnum var gerci, ilk doktorum muhammet bey degil. Ama burnumdaki tek duzgun yer deliklerin simetrisi diyebilirim sana suan 7 aylik burnum:) ilk ay benimki de farkliydi.

Kızlar Merhaba, bende uzun süredir takip ediyorum formu ve bişey sormak istiyorum muhammet beyın vermiş olduğu fiyata hastane de dahil mi ? Yoksa hastane için de ayrı bi ücret ödüyormuyuz? Bilen varsa lutfen cevap verebilirmi bende ameliyat olmak istiyorum.

Her şey dahil

cnm ben de muhammed dilber e ameliyat oldum ameliyattan cok korkuyordum ama uyuyup uyaninca nasi hissediyosan ayni:) hic korkma ve muhammed bey e guvenebilirsin gayet isinde usta ve guvenilir bi doktor

kızlar bende Acıbagdemde amelıyat oldum ve cok menmun kaldım. Hemsireler cok güler yüzlü ve ilgililer hastane harıka konforlu ve tertemız denız manzaralı bı odada kaldım bu kadar ılgı gerçekten hıc beklemiyordum. Otel odasına dönmek hıc ıstemedım arıca buz maskesıde var .Herkeze tavsıye ederim

Kizlar bende bu pazar ameliyat oldum. Ameliyat bu isin en kolay. Asil sikintili surec daha sonra. Tamponlarim yarin alinicak. agizdan nefes almak zor seymis. AhAgrilarim oldu ama hafif. yarin alcilar cikicak burnumla ilk defa tanisicam. Insallah guzel olmustur.

Kizlar ben iki hafta sonra ise donebilir miyim ya sanki hic iyilesemiycem gibi geliyo. Bu arada tamponlar cikarken canim yanar mi ? Dikisleri ne zaman aliyo bilen var mi

Kizlar ben iki hafta sonra ise donebilir miyim ya sanki hic iyilesemiycem gibi geliyo. Bu arada tamponlar cikarken canim yanar mi ? Dikisleri ne zaman aliyo bilen var mi
Arkadasim tampon cikarken hic bir agri hissetmiyosun korkma dikislerde 1 hafta sonra aliniyo rahatlikla isine donebilirsin 2 hafta sonra hic korkma

Canim cok sagol. Sen rahat nefes alabildin mi tamponlardan soNra. Gundelik hayatina donebildin mi?

Canim cok sagol. Sen rahat nefes alabildin mi tamponlardan soNra. Gundelik hayatina donebildin mi?
Ben fazla zorlanmadim hatta tamponlar varken bile rahat nefes alabildim ben ameliyat olali tam 1 ay oldu sislik var daha rahat bir ameliyat donemi gecirdim deniz suyunu ihmal etme tamponlardan sonra direk zaten rahat nefes alabiliyosun ici yara oldugundan kuruma yapiyo ve geniz tikaniyo deniz suyu cok yardimci oluyo

selam kızlar ameliyat sürecime burdan sizler sayesınde karar verdım. doğru doktorumu buldum ce çok çok memnunum. sormak ıstedıklerınız varsa süreç hakkında da seve seve bılgı verırım herkese. resımlerımıde paylaştım.

merhabalar :) ben de uzun süredir burun ameliyatlarıyla ilgili forumları takip ediyodum ve muhammet beyi de ilk buradan tanıdım.hakkında hiç olumsuz yorum görmeyince kendisiyle görüştüm ve aylar sonra sonunda ameliyat oldum.burdan okuduklarımla özellikle ilk 3 günün zor olacağını biliyodum ama yine de baya zorlanıyo insan.şu an da hala şişlikler morluklar ve gözlerimde özellikle çok kanlanma var biraz da bünye meselesi tabi.inşallah hepimizin iyileşme süreci güzel geçer ve sağlıklı güzel burunlara kavuşuruz :) kendisini sizler sayesinde buradan bulduğum için ben de gelişmelerimi yazıp ameliyat olmak isteyenlere yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…