Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok çok geçmişler olsun:):)hayırlı olsun:)...canım merak ettim ameliyat ücretini?

mrb kızlar 27 şubata muayene için randevu aldım? randevudan yaklaşık ne kadar zaman sonra ameliyat tarihi veriliyor?

Kızlar size kısa bir sorum olucak 2 .haftam ben sol tarafımdan nefes almakta aksamları zorlanıyorum bu nedir anlamadım ki

Arkadaslar persembe gunu dikislerim alinicaK. LaKin simdiden düşünür oldum acısını. Cok mu aciyo yahu :/

Kızlar size kısa bir sorum olucak 2 .haftam ben sol tarafımdan nefes almakta aksamları zorlanıyorum bu nedir anlamadım ki
Canım burnunun ici belki gerektigi kadar temizlenmemis olabilir mi? Benim bir hafta oldu ama burnumun ici kabuklarla dolu.

Benim tamponlar 4 gün oldu nezaman cikacagi belli degil. Nefes alamamak cooook rahatsiz edici bisey. En kisa zamada kurtulmak istiyorum.

Canim ben pazar oldum ameliyat persembe tamponlarimi aldi. Cok iyi biliyorum sıkıntını. TaMponlarin alininca cok rahat ediceksin. Arkadaslar burnumun icindeki kabuklari temizlemeye korkuyorum dikislerim alinmadi henuz. Sizin bi yonteminiz var mi? Dikisleri alirken mi temizletsem.

Kızlar Merhaba, bende ameliyat olmayo dusunuyorum muhammet beye.fakat sinüzit de var bende.hem sinuit hem deviasyon ameliyatı olan varmı aranızda bişey sormam gerekiyor

Sim1907 canim ikisinide aradan cikariyo doktor. Bende gerekli görürse sinuziti alicagini soylemisti ama almamis. Gerek gormemis

Merhabalar,
Foruma yeni katıldım da ben de yaklaşık 2 aydır doktor arayışı içerisindeyim. Forumdan okuduğum kadarıyla Muhammet Bey'in girdiği ameliyatlardan sonra şikayeti olan yok sanırım değil mi? Bir de pek çok arkadaşın fotoğraflarına ulaşamıyorum ben acaba onları tek tek eklesem kabul ederler mi? Ancak bu şekilde fotoğraflarına ulaşıp cesaret edip ameliyat olabileceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…