Canim ben ameliyat olali bir hafta oldu. Ameliyat mukemmel gecti. Hastane doktorlar hemşireler hepsinden cok memnun kaldim. Muhammet bey bu isin ehli. Bir haftalik burnumu bile cok seviyorum ben.Geçmiş mesajları okudum da elimden geldiğince albüm kısmında Muhammet Bey'in çalıştığı bazı burunları gördüm. Herkesin burnu gerçekten kendisine inanılmaz derecede yakışmış. Ameliyat sonrası komplikasyon yaşayan oldu mu peki? Bir de gün almak istesem hemen görüşüp aynı hafta içerisinde yer bulma imkanım olur mu sizce?
Canım burnundan memnun değildin şu an durumlar nasilbiri baktiginda aa burnun egri bi de delikleri nasil oyle deyince insan ister istemez takiliyo. benimki de 5 yasindaki kizimin dedigidir bu: anne bi delik yatmis yumurta digeri dik duran yumurta gibi dedi ..sen ne zaman ameliyat oldun?
Buradaki yorumları okudukça cesaret dolup üzerine bir de sabırsızlanıyorum. Bir an evvel Muhammet Bey'le görüşüp hemen ameliyat olmak istiyorum hazır kendimi hazır hissetmişken. Bir kaç doktorla görüşüp içim rahat edememişken henüz görüşmeden Muhammet Bey'e güvenmem de biraz komik esasında da yapılan burunlar öyle güzel ki..:) umarım burnun harika olur.. Çok ağrın var mı bir de morlukların ne durumda?Canim ben ameliyat olali bir hafta oldu. Ameliyat mukemmel gecti. Hastane doktorlar hemşireler hepsinden cok memnun kaldim. Muhammet bey bu isin ehli. Bir haftalik burnumu bile cok seviyorum ben.
Muhammet beye ameliyat olan arkadaşlar, ameliyat öncesi size başarı oranı verdi mi?
merhabalar muhammet bey benim burnum için özellikle bir yüzde ya da başarı oranı vermedi.burnumun ameliyat için uygun olduğunu ve güzel başarılı sonuç elde edeceğini söyledi.ama daha önce bu forumda okuduğum kadarıyla bazı eğri burunlara eğrilik %80 geçer ya da kısmen zor burunlara %80 başarılı bir burun olur diye hastaya önceden belirtiyor gerekli görürse.yani bence burnunuzu gördükten sonra size kendisi durumu daha net bir şekilde izah edecektir.inş yarddımcı olmuşumdur sevgiler :)Muhammet bey ameliyatlara ilişkin başarı oranı veriyor mu?
merhaba, sana %50 ihtimali eğrilik düzelmesi olarak mı verdi acaba?kzılar selamm , en nıhayetınde cuma gunu muhamemt dılberle gorustum ve derımın kalın olduğunu söyledı ama ben olsam amelıyta olurdu ucundakı düşüklük genıslıgı alırdım dedıı ona gösterdıgım fotoğrafları kıbarca böyle olmaz dıyee bı kenara koydu cunku benım kumaşım bellıymıss ben ucundakı dusuklugu ıstemıorum dedım onu alıcam hafıf kavısde verıcem dedi ama cızılmıs gıbı mükemmel bırsey bekleme öyle olmaz keskın hatlı bı burun olmaz dedı ve 1 senede anca ınermıs burun delıklerımde de egrılık olabılırmıs onu anlamadım hafıf kaldıracağı ıcın daha cok gorulecekmıs delıkler bakınca ve estetık olduğumu bılenler senın delıklerını yamuk yapmış dıyıp moralını bozarlar dedi eger takmam dıorsann ol dedıı cok hafıfı bı degıısklık yapcakmıs zaten egrılık ıcınse yüzde ellı dedıı egrıde olabılır bırı kucuk bırı buyuk olmayadabılır dedıı bnde 13 martta bı daha randevuyla gorusecemm kısmetse 23 martta olcam sonucda beklentını yüksek tutmaa dıor adam haklıda malzemem bellı öylee cok buyuk umutla gıtmıycemm başarı oranıda vermedı burun temzılıgını nasıl yapıcamm onuda sormadım
evet dedıkı burun delıklerın egrı oladabılır olmayadabılırr yüzde ellı dedıı bunu söyledı yanı bırde estetık olduğunu arkdsların bılecegı ıcın delıklerın yamuk olmuş dıyecekler cok takmassan ol dedıı ama eskısınden güzel olacağı kesın dedı ben keskın sıvrı kıbar burunlar gosterdım bunları unut böyle olmaz burnundan dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?