forumda %50 başarı oranı söylenen ve sonuçtan çok memnun olan birini görmüştüm. eğer tek sıkıntı burun deliklerindeki asimetri ise inan onu hiç kafana takma. benim de (ameliyat olmadığım halde) deliklerde asimetri varmış. doktor söyleyene kadar hiç farketmemiştim bile.yüzde ellı dusuk evet ama 13 martta gıttıgımde böyle bı burun yaptıran varmı dıyecegım yanı yzude ellı demenize rağmen yaptran varmı dıyecegım bana resım gösterın dıyecegım burnuma bnzer burun oalrak
ama gösterdıgı resımlerı görünce bn sukrettım halıme de ınsan genede ucunun dusuklugu gıtsın ıstıor
yüzde ellı dusuk evet ama 13 martta gıttıgımde böyle bı burun yaptıran varmı dıyecegım yanı yzude ellı demenize rağmen yaptran varmı dıyecegım bana resım gösterın dıyecegım burnuma bnzer burun oalrak
ama gösterdıgı resımlerı görünce bn sukrettım halıme de ınsan genede ucunun dusuklugu gıtsın ıstıor
forumda %50 başarı oranı söylenen ve sonuçtan çok memnun olan birini görmüştüm. eğer tek sıkıntı burun deliklerindeki asimetri ise inan onu hiç kafana takma. benim de (ameliyat olmadığım halde) deliklerde asimetri varmış. doktor söyleyene kadar hiç farketmemiştim bile.
evet dedıkı burun delıklerın egrı oladabılır olmayadabılırr yüzde ellı dedıı bunu söyledı yanı bırde estetık olduğunu arkdsların bılecegı ıcın delıklerın yamuk olmuş dıyecekler cok takmassan ol dedıı ama eskısınden güzel olacağı kesın dedı ben keskın sıvrı kıbar burunlar gosterdım bunları unut böyle olmaz burnundan dedı
Ataturk havalimaninda metroya binip bahcelievlerde iniceksin canim cok rahat. Orda metroport avmyi goruceksin hemen yaninda metroport busidence var. 7 katta :)
O kdr çok mesaj okudum ki hangi başlıkta kim yazmıştı inan bilmiyorum.cnmcımm kımmıs oyuzde ellı dedıgıne gore cok memnun olann yardımcı olabılcekmısın bana
ya şapşırık benn onu sormadımm dedıkı suankı burnundan bırrazdaha kuculcekk hafıf kavıs cok hafıf kalkık olucak kalın derılı olduğun ıcın burunlar duz ıner dedıı bırde sınusum yukardaymıs kavıs veremezmıs cok fazla ucundakıucgenlıgı ( gulunce genıs ve dusuk oluyor ) sevmıorum dedım onu toparlayacağım dedıı ama burun delıklerımı kucultcenmı dıye sormadım yaa aklıma gelmedı sımdı aklımda ne varsa 13 martta sormaya hazrlıyıp öyle gıtcem yanına
selam ben de muhammet beyle görüşmeye gittim aslında iyi bir doktor olduğunu düşündüm risklerden falan da bahsetti ama bi yandan da sanki hevesli değil gibi de geldiBana görüşmede hiç böle şeyler demedi ya(( sadece olumsuzluklardan risklerden bahsetti. Acaba ameliyat yapma niyetinde değil mi ki?
selam ben de muhammet beyle görüşmeye gittim aslında iyi bir doktor olduğunu düşündüm risklerden falan da bahsetti ama bi yandan da sanki hevesli değil gibi de geldiokuduğum yorumlarda beni ikna etti korkularım geçti gibi şeyler yazmışlar ben de sanki biraz daha korku oldu :) sendeki riskler nedir??
selam ben de muhammet beyle görüşmeye gittim aslında iyi bir doktor olduğunu düşündüm risklerden falan da bahsetti ama bi yandan da sanki hevesli değil gibi de geldiokuduğum yorumlarda beni ikna etti korkularım geçti gibi şeyler yazmışlar ben de sanki biraz daha korku oldu :) sendeki riskler nedir??
durumumuz çok yakınmış senle yahu :) bende de eğrilik varmış :) çok hevesliydim dediğim gibi biraz hevesimi kaybettim ve cesaretim kırıldı. sanırım bundan sonra yapmamız gereken bize yakın burun tipinde insanlara ulaşıp sonuçlarını görmek ama bu da baya bi zamanımızı alır :)bana kemik eğriliğini ve derimin ince oluşunu risk olarak söyledi. %100 başarı garantisi veremem dedi, hatta daha ilk ameliyatı olmadan revizyondan falan bahsetti ki çok irite oldum. yani sanki şimdiden revizyon olacağım garanti gibiymiş gibi davrandı.
bir de benim daha önce görüştüğüm doktorlar çok hevesliydi, hatta biri inş ameliyatını ben yaparım fln bile dedi. ama muhammet beyden hiç böle bişi görmedim. nasıl desem sanki riskli bir burun olacağı için sonuç kötü olacak bu durum da kendi şanını lekeleyecek ve o yüzden yapmak istemiyor gibi anladım. moralim çok bozuldu açıkçası.
ya aslında günde kim bilir kaç kişiyle görüşüyo onun yorgunluğundan dolayı da böyle hissetmiş olabiliriz diye düşünüyorum. ama diğer yandan da herkesin burnu önemli emin olmak istiyor :) sana yaptır veya yaptırma gerek yok gibi bişi dedi mi? gerek olmadığında söylediğini duymuştumaynen aynen banada ısteklı deıl gıbı geldıı evet nerdeyse annemle bız ıkna ettık doktoru dıyebılırımm ahahah :))) banda öyle geldı yapmak ıstemıormu dıyee ozelden telefonumu yazsamm resımlerını merak edıorum acaba burnunda okadr kötü bırsey yokda mı ( bnm gıbı ) ondan mı bulaşmak ıstemıor
durumumuz çok yakınmış senle yahu :) bende de eğrilik varmış :) çok hevesliydim dediğim gibi biraz hevesimi kaybettim ve cesaretim kırıldı. sanırım bundan sonra yapmamız gereken bize yakın burun tipinde insanlara ulaşıp sonuçlarını görmek ama bu da baya bi zamanımızı alır :)
ya aslında günde kim bilir kaç kişiyle görüşüyo onun yorgunluğundan dolayı da böyle hissetmiş olabiliriz diye düşünüyorum. ama diğer yandan da herkesin burnu önemli emin olmak istiyor :) sana yaptır veya yaptırma gerek yok gibi bişi dedi mi? gerek olmadığında söylediğini duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?