Karar vermiş olman bile süper bence darısı başımıza. . Senin burnuna ne yorum yapmıştı muhammet bey?? Nasıl karar verdin çok merak ettim11 şubatta oluyorum şimdiden içimi korku saldı umarım vazgeçmem
11 şubatta oluyorum şimdiden içimi korku saldı umarım vazgeçmem
Bende 25 aralıkta Ankarada muhammet beye ameliyat oldum burnum hâlâ çok şiş ama şekil olarak yinede fena değil. Benim esas problemimse dikiş izleri maalesef inanılmaz belirgin hiç azalma olmadı. Muhammet bey 8 ay sonra falan tamamen kaybolur dedi ama şuan öyle kötü görünüyorki moralim alt üst durumda. Ameliyat olmadan önce beni en çok düşündüren ve kafaya taktığım şey iz konusuydu o da maalesef başıma geldi. Aranızda bu tür bir problem yaşayan varmi izler için falan bişey kullandinizmi sorularımı cevaplarsaniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...
Merhabalar bende 12 şubatta muhammet beye ameliyat olacağım sizin problemleriniz neydi banada burun derimin kalın olduğunu söyledi mükemmel olmaz fakat çok güzel olur dedi
dranaz sana kac tane tasarım hazırlandı ve bişey daha hangi hastanede olcak ameliyatın??cnmcım banada kalın dedıı evet güzel olucakk ama mükemmel olmıycak demıstı
tasarım hazırlanmasını doğru bulmadığını insanları şartlandırdığını söylemişti. zaten yapılan ameliyatlarda burun daha güzel oluyor tasarımda demişti. ama tasarım istersen hazırlarlar.acıbadem de tasarım hazırlamadı sadece fotomu cektı muh hoca tasarım hazırlıormukı
gittiğinde öğren de bize de yaz olur mu :) ikinci görüşme için ücret talep ediyor mu?hımm resmımı cektı ve ıkıncı görüşmeye cagırdı sen bı dusun tasın karar ver dedıı acaba tasarım yapacakta bana da ıkıncı görüşmede tasarımımı gösterıcek neyse gıtıtgımde konuşurum
hayırlısı olsun ne güzelMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı muayene oldum Muhammet Beye çok güler yüzlü :) ameliyat tarihim 23 mart ama 13 martta tekrar görüşmem var umarım herkesin burnu istediği gibi olur :)
Bende Muhammet beye ameliyat olmayi düsünüyrm kizlar ameliyat sonrasi resimlerinizi paylasirsaniz sevinirimMerhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı muayene oldum Muhammet Beye çok güler yüzlü :) ameliyat tarihim 23 mart ama 13 martta tekrar görüşmem var umarım herkesin burnu istediği gibi olur :)
RESIMLERINIZI bekliyorum kizlarbende 13 marta goruscemm 23 marttda amelıyat tarıhımııı :)turuncucuk
ikinci görüşmeyi neden istedi acaba? bende istemedi de.Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı muayene oldum Muhammet Beye çok güler yüzlü :) ameliyat tarihim 23 mart ama 13 martta tekrar görüşmem var umarım herkesin burnu istediği gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?