Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burun en bastan kotuyse umutlanmayin derim cunku evet duzeliyor zamanla sisler indikce ama en bastan burun zaten kendini belli ediyor 1 aylik olunca

Bende 25 aralıkta Ankarada muhammet beye ameliyat oldum burnum hâlâ çok şiş ama şekil olarak yinede fena değil. Benim esas problemimse dikiş izleri maalesef inanılmaz belirgin hiç azalma olmadı. Muhammet bey 8 ay sonra falan tamamen kaybolur dedi ama şuan öyle kötü görünüyorki moralim alt üst durumda. Ameliyat olmadan önce beni en çok düşündüren ve kafaya taktığım şey iz konusuydu o da maalesef başıma geldi. Aranızda bu tür bir problem yaşayan varmi izler için falan bişey kullandinizmi sorularımı cevaplarsaniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bir önceki mesajim için özelden sorular aliyorum yazdiklarim sanırım yanlis anlaşılmış. Şuan yaşadığım problem galiba tenimin hassas olmasıyla alakalı bir durum. Bendeki izler gerçekten çok belirgin ve biran önce siliklesmesi için öneride bulunmanizi rica ettim o kadar. Ameliyat olacaklar için yazıyorum Muhammet beyle ilgili aklınızda en ufak bir şüphe olmasın gerçekten işinde bir numara diye düşünüyorum en azından benim için öyle tekrardan sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarım.

Merhabalar bende 12 şubatta muhammet beye ameliyat olacağım sizin problemleriniz neydi banada burun derimin kalın olduğunu söyledi mükemmel olmaz fakat çok güzel olur dedi

cnmcım banada kalın dedıı evet güzel olucakk ama mükemmel olmıycak demıstı

acıbadem de tasarım hazırlamadı sadece fotomu cektı muh hoca tasarım hazırlıormukı

acıbadem de tasarım hazırlamadı sadece fotomu cektı muh hoca tasarım hazırlıormukı
tasarım hazırlanmasını doğru bulmadığını insanları şartlandırdığını söylemişti. zaten yapılan ameliyatlarda burun daha güzel oluyor tasarımda demişti. ama tasarım istersen hazırlarlar.

hımm resmımı cektı ve ıkıncı görüşmeye cagırdı sen bı dusun tasın karar ver dedıı acaba tasarım yapacakta bana da ıkıncı görüşmede tasarımımı gösterıcek neyse gıtıtgımde konuşurum

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı muayene oldum Muhammet Beye çok güler yüzlü :) ameliyat tarihim 23 mart ama 13 martta tekrar görüşmem var umarım herkesin burnu istediği gibi olur :)

gittiğinde öğren de bize de yaz olur mu :) ikinci görüşme için ücret talep ediyor mu?

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı muayene oldum Muhammet Beye çok güler yüzlü :) ameliyat tarihim 23 mart ama 13 martta tekrar görüşmem var umarım herkesin burnu istediği gibi olur :)
hayırlısı olsun ne güzel senin burnun için yorumları ne oldu?

Bende Muhammet beye ameliyat olmayi düsünüyrm kizlar ameliyat sonrasi resimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Belki de hocanın tarzı budur. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi :) çok kötü konuşup beklentileri düşürüyor, sonra da süper bir burun yapar
ikinci görüşmeyi neden istedi acaba? bende istemedi de.

Tek korkum çok morarmaması :/ morluklar kaç günde geçiyor arkadaşlar ? çalışıyorum ben bide acaba işe ne zaman dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…