Kendisiimi giriyor ameliyata çok kısa zamana vermiş okadarreklam hasta mümkün değil gibi günde iki ameliyat olsa ki olması gereken o çok eeken bile nevermiş düşünmek lazımaradım ama ameliyat tarihi vermediler
CeymeyKendisiimi giriyor ameliyata çok kısa zamana vermiş okadarreklam hasta mümkün değil gibi günde iki ameliyat olsa ki olması gereken o çok eeken bile nevermiş düşünmek lazım
bsylmz34 .!.:Kendisiimi giriyor ameliyata çok kısa zamana vermiş okadarreklam hasta mümkün değil gibi günde iki ameliyat olsa ki olması gereken o çok eeken bile nevermiş düşünmek lazım
Yaa arkadaşlar bu mesajimda dalga geçmek istemiştim böyle bir şey gercek olabilirmi lütfen yapmayın. Özelden falanda gercekmi diye sormayinAcaba kendisi yerine ameliyata asistani Gülaymi giriyor??? Wooowwww çok esrarengiz.
on gun yazıyormuş raporu bnde on gun yazdıracağım ya kalın derılılerın beklemesı yokmu offf off cokda merak edıorumm mart son hafta gelsınn bıranevvel
burun kemiğinde aks olan ve ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir mi acabaa???
Bakalım insallah çıkar :)evet ben de cevabını çok merak ediyorum.
burun kemiğinde aks olan ve ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir mi acabaa???
Kızlar aks dediğiniz nedir egrilik falanmi? Ameliyat öncesinde benim burnumda biraz egrilik vardı merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz[/QUOTE evet eğrilik demekmiş bende yeni yeni terimler öğreniyorum :) o aks denen şey gözümü korkuttu çok. Gerçi muhammet bey çok hafif olduğunu ve tekrar oluşma ihtimalinin baya düşük olduğunu söyledi de insan yine de korkuyosende ne derece eğrilik vardı bi de muhammet bey nasıl yorumlamisti burnunu en başta??
Aman masallah diyelim bişicik olmasın ne güzel sen olup kurtulmussun. . Ne kadar süre geçti ameliyatının üzerinden?? bu arada resim varmiydi senin bakabilcegimiz. . Ya çok zor karar ıncik cincik öğrenmek istiyo insan :)P patik35
Canım yaa muhammet bey burnumdaki egrilik için ne söyledi inan hiç hatırlamıyorum bu arada bayada belirgin bir egrilik vardi tabi ama ameliyat sonrası için hiç olumsuz bisey soylememisti hep çok güzel olacak diyordu. Şimdi her hangi bir egrilik falan yok ama ilerde tekrarlarmi onuda bilemiyorum.
Bu arada resimlerini gördüm ben senin ve cok begendim.. Sağlıkla kullan insallahP patik35
Canım yaa muhammet bey burnumdaki egrilik için ne söyledi inan hiç hatırlamıyorum bu arada bayada belirgin bir egrilik vardi tabi ama ameliyat sonrası için hiç olumsuz bisey soylememisti hep çok güzel olacak diyordu. Şimdi her hangi bir egrilik falan yok ama ilerde tekrarlarmi onuda bilemiyorum.
Aman masallah diyelim bişicik olmasın ne güzel sen olup kurtulmussun. . Ne kadar süre geçti ameliyatının üzerinden?? bu arada resim varmiydi senin bakabilcegimiz. . Ya çok zor karar ıncik cincik öğrenmek istiyo insan :)
Vay be baya baya cesaretlisin ne güzel :) darısı başımıza inşallah.. aklımıza geldikçe soruyoruz tecrübeli arkadaslara.. yardım ettiğin için sagol ara ara yine sorularımız olcaktırBenim ameliyatimin üzerinden sanırım 40 gün falan geçti. Aslında varya ben hiç arastirmadim çünkü kötü bir sonuç olur diye asla ameliyat düşünmüyordum. Birgun burada muhammet bey için yazılan birkaç yorum okumuştum ve o gün kendisine ameliyat olmaya karar verdim sonrasında ise kendisiyle yada başka bir doktorla ilgili hiç bisey okumadim araştırmadim Ankara'da 10 dakikalik bir görüşmeyle kendisine güvenim çok daha fazla artmış oldu ve ertesi gün ameliyat oldum. Benim hikayem böyle işte
P patik35
Acaba ameliyatı nerde oldunuz?Benim ameliyatimin üzerinden sanırım 40 gün falan geçti. Aslında varya ben hiç arastirmadim çünkü kötü bir sonuç olur diye asla ameliyat düşünmüyordum. Birgun burada muhammet bey için yazılan birkaç yorum okumuştum ve o gün kendisine ameliyat olmaya karar verdim sonrasında ise kendisiyle yada başka bir doktorla ilgili hiç bisey okumadim araştırmadim Ankara'da 10 dakikalik bir görüşmeyle kendisine güvenim çok daha fazla artmış oldu ve ertesi gün ameliyat oldum. Benim hikayem böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?