Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bsylmz34 .!.:
Kendisiimi giriyor ameliyata çok kısa zamana vermiş okadarreklam hasta mümkün değil gibi günde iki ameliyat olsa ki olması gereken o çok eeken bile nevermiş düşünmek lazım

Acaba kendisi yerine ameliyata asistani Gülaymi giriyor??? Wooowwww çok esrarengiz.

Son düzenleme:
Acaba kendisi yerine ameliyata asistani Gülaymi giriyor??? Wooowwww çok esrarengiz.
Yaa arkadaşlar bu mesajimda dalga geçmek istemiştim böyle bir şey gercek olabilirmi lütfen yapmayın. Özelden falanda gercekmi diye sormayin
Ayrıca Muhammet bey hergün 2 ameliyat yaptığı icin bazende kendimden biliyorum 3 ameliyata giriyor 2 ay sonrasina gün vermesi çok normal degilmi hiç kafaniz karışmasin doktorunuza güvenin onun ne reklama nede yardimci bir asistana falan kesinlikle ihtiyaci yok.

on gun yazıyormuş raporu bnde on gun yazdıracağım ya kalın derılılerın beklemesı yokmu offf off cokda merak edıorumm mart son hafta gelsınn bıranevvel

on gun yazıyormuş raporu bnde on gun yazdıracağım ya kalın derılılerın beklemesı yokmu offf off cokda merak edıorumm mart son hafta gelsınn bıranevvel

daha fazla rapor yazabilir mi istesek :) ben daha ince derilimiyim yoksa kalın mı onu bilmiyorum :/

yook olmuyormuş ama senın dr un varsa ozel uzattır bn oyle ypcam aıle drumuza

burun kemiğinde aks olan ve ameliyat olan arkadaşlar varsa yazabilir mi acabaa???

Kızlar aks dediğiniz nedir egrilik falanmi? Ameliyat öncesinde benim burnumda biraz egrilik vardı merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz

P patik35
Canım yaa muhammet bey burnumdaki egrilik için ne söyledi inan hiç hatırlamıyorum bu arada bayada belirgin bir egrilik vardi tabi ama ameliyat sonrası için hiç olumsuz bisey soylememisti hep çok güzel olacak diyordu. Şimdi her hangi bir egrilik falan yok ama ilerde tekrarlarmi onuda bilemiyorum.

Aman masallah diyelim bişicik olmasın ne güzel sen olup kurtulmussun. . Ne kadar süre geçti ameliyatının üzerinden?? bu arada resim varmiydi senin bakabilcegimiz. . Ya çok zor karar ıncik cincik öğrenmek istiyo insan :)

Bu arada resimlerini gördüm ben senin ve cok begendim.. Sağlıkla kullan insallah

Benim ameliyatimin üzerinden sanırım 40 gün falan geçti. Aslında varya ben hiç arastirmadim çünkü kötü bir sonuç olur diye asla ameliyat düşünmüyordum. Birgun burada muhammet bey için yazılan birkaç yorum okumuştum ve o gün kendisine ameliyat olmaya karar verdim sonrasında ise kendisiyle yada başka bir doktorla ilgili hiç bisey okumadim araştırmadim Ankara'da 10 dakikalik bir görüşmeyle kendisine güvenim çok daha fazla artmış oldu ve ertesi gün ameliyat oldum. Benim hikayem böyle işte

Vay be baya baya cesaretlisin ne güzel :) darısı başımıza inşallah.. aklımıza geldikçe soruyoruz tecrübeli arkadaslara.. yardım ettiğin için sagol ara ara yine sorularımız olcaktır

Maşallah çok güzel olmuş gerçektende.
Ben fotolara baktım ama sizde bir eğrilik göremedim. Benim dışarıdan çok belli olan bir eğriliğim var ve doktor bey çok pembe bir tablo çizmedi maalesef.

Acaba ameliyatı nerde oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…