Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Vay be baya baya cesaretlisin ne güzel :) darısı başımıza inşallah.. aklımıza geldikçe soruyoruz tecrübeli arkadaslara.. yardım ettiğin için sagol ara ara yine sorularımız olcaktır

Canım benim, işin ucunda dahada güzel olmak varsa bendeki bu cesaretin asla sonu gelmez. Zaten doktorumuz benim için işinde bir numara ona çok güveniyordum dolayısıyla sonucunda güzel olacağını biliyordum. Sizde korkmakta, tereddüt etmekte çok haklısınız sonuçta bir sürü kötü sonuçlada karşılaşıyoruz ya sizin basinizada gelirse diye panik yapiyorsunuz ama kendinizi biraz rahatlatin olumlu şeyler düşünerek girin ameliyata çıktıktan sonra zaten hiç bir şeyin korktugunuz gibi olmadigini anlayacaksiniz. Ağrı yok sızı yok nefes problemi yok en fazla morluklariniz olacak oda gelip geçici zaten. Ben ameliyata girerken falan hic korkmadim ama tamponlar çıkarılırken korkudan bayilacaktim neredeyse ama boşuna kendimi heder etmişim çünkü tamponu doktorun hemsiresi Selin çıkarıyor ve hiç hissetmiyorsun. Sonrasında ise sabırla beklemek gerekiyor burnumuz olması gereken şekli alsın diye tabi bu benim için en zor olan kısmı. Umarım hepinizin sonucu tamda istediğiniz gibi muhteşem olur.

A
ya anlAtmana göre benim burnumda seninki gibi.. Daha hic görüsmedim doltorla arastirma yapiorum.. Ama istedigim gibi olmicKsa estetigin anlami ne y? Vende hep resimleri sakliorum ilerde doktora göstermek icin nasil bi burun istedigimi.. Suannn aklim cok karisti.. Göre bilirmiyim bi resmini??

Ben bi kere görüştüm karar verdim sonra ikinci kez nası yapalım diye konuştuk bana bırak dedi ben de öyle yaptım çok güveniyorum benim tek sıkıntım ameliyattan sonra nefes problemi yaşamak çünkü böyle bir problemim yok şu an

Çok sevindim inşallah çabucak geçer şişliklerin, ödemlerin, morlukların :) Ben de kendisiyle gittim görüştüm. Gerçekten şeker gibi bir insan ayrıca çok da iyi anlıyor ne isteyip istemediğinizi. Mart ayında ben de ameliyat olacağım kendisine. Bakalım nasıl olacak :)

Bir de yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi ?
Hem böylece Muhammet Bey'in yakın zamanda yaptığı burunları görme şansım olur :)

hadibananickbul slm, hangi hastanede ameliyatını olacaksın??

nasıl yani anlamadım hastaneye göre anestezi mi değişiyo

Anestezi hekimi değişiyor. Acıbadem'de daha önce ameliyat tecrübesi olduğu için bizim aileden bir kaç kişinin annem Acıbadem olsun gönlüm ferah olsun diyor yoksa ben diğer hastahanelerin de bu işi profesyonel olarak yaptığına eminim de annem evhamlı :)

muhammet beyin kendi ekibi vardır diye düşünüyordum. hastanenin sadece ameliyathanesini kullandığını sanıyordum..

muhammet beyin kendi ekibi vardır diye düşünüyordum. hastanenin sadece ameliyathanesini kullandığını sanıyordum..

Anestezi bambaşka bir dünya olduğu için her hastahanede anestezi hekimleri başka ancak Muhammet Bey çalıştığı hastahanelerle çok uzun sürelerdir bir arada esasında bence ekip sayılırlar. Sadece tercih meselesi. Dediğim gibi annem Acıbadem olmasını tercih ediyor yoksa bana kalsa çok bir fark olacağını sanmıyorum hastahanenin konforu vs hariç.

Arkadaşlar ben çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum. Muhammet beyi de çok araştırarak olumlu yorum okuyarak gittim. Ama artık anlıyorum ki Muhammet bey çok fazla sorunlu olmayan burunlarda başarılı. Sorunlu burunlarda da hastayı demoralize etmeye çalışıyormuş gibi geliyor ameliyat olmaması için. Bu benim kişisel fikrim tabi ki ama okuduğum yorumlardan da gittiğim görüşmem de de öyle anladım.

Sana görüşmede ne dedi? Ben de senin gibi düşünüyorum da.

Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda

Eklentiler

• IMG-20150205-WA0008.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 889
  • IMG-20150205-WA0008.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 553
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…