- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Vay be baya baya cesaretlisin ne güzel :) darısı başımıza inşallah.. aklımıza geldikçe soruyoruz tecrübeli arkadaslara.. yardım ettiğin için sagol ara ara yine sorularımız olcaktır
Ben Ankarada Akay hastanesinde ameliyat oldum.Acaba ameliyatı nerde oldunuz?
ya anlAtmana göre benim burnumda seninki gibi.. Daha hic görüsmedim doltorla arastirma yapiorum.. Ama istedigim gibi olmicKsa estetigin anlami ne y? Vende hep resimleri sakliorum ilerde doktora göstermek icin nasil bi burun istedigimi.. Suannn aklim cok karisti.. Göre bilirmiyim bi resmini??kzılar selamm , en nıhayetınde cuma gunu muhamemt dılberle gorustum ve derımın kalın olduğunu söyledı ama ben olsam amelıyta olurdu ucundakı düşüklük genıslıgı alırdım dedıı ona gösterdıgım fotoğrafları kıbarca böyle olmaz dıyee bı kenara koydu cunku benım kumaşım bellıymıss ben ucundakı dusuklugu ıstemıorum dedım onu alıcam hafıf kavısde verıcem dedi ama cızılmıs gıbı mükemmel bırsey bekleme öyle olmaz keskın hatlı bı burun olmaz dedı ve 1 senede anca ınermıs burun delıklerımde de egrılık olabılırmıs onu anlamadım hafıf kaldıracağı ıcın daha cok gorulecekmıs delıkler bakınca ve estetık olduğumu bılenler senın delıklerını yamuk yapmış dıyıp moralını bozarlar dedi eger takmam dıorsann ol dedıı cok hafıfı bı degıısklık yapcakmıs zaten egrılık ıcınse yüzde ellı dedıı egrıde olabılır bırı kucuk bırı buyuk olmayadabılır dedıı bnde 13 martta bı daha randevuyla gorusecemm kısmetse 23 martta olcam sonucda beklentını yüksek tutmaa dıor adam haklıda malzemem bellı öylee cok buyuk umutla gıtmıycemm başarı oranıda vermedı burun temzılıgını nasıl yapıcamm onuda sormadım
Ben hicbir doktorla gorusmedim. Ama 1 hafta olmasina ragmen begeniyorum burnumu. Benim hic morlugum olmadi. Azicik sistim o kadar. Ama kişiden kisiye degisiyo canim. Benim iki adkadasim ona ameliyat oldu onlari gordukten sonra karar verdim. Allah hicbirimizi pisman etmesin
hadibananickbul slm, hangi hastanede ameliyatını olacaksın??Çok sevindim inşallah çabucak geçer şişliklerin, ödemlerin, morlukların :) Ben de kendisiyle gittim görüştüm. Gerçekten şeker gibi bir insan ayrıca çok da iyi anlıyor ne isteyip istemediğinizi. Mart ayında ben de ameliyat olacağım kendisine. Bakalım nasıl olacak :)
hadibananickbul slm, hangi hastanede ameliyatını olacaksın??
nasıl yani anlamadım hastaneye göre anestezi mi değişiyoAcıbadem'de olacağım diye konuştuk yani annemin talebi o yönde işin anestezi kısmından biraz korktuğu için.
nasıl yani anlamadım hastaneye göre anestezi mi değişiyo
muhammet beyin kendi ekibi vardır diye düşünüyordum. hastanenin sadece ameliyathanesini kullandığını sanıyordum..
Arkadaşlar ben çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum. Muhammet beyi de çok araştırarak olumlu yorum okuyarak gittim. Ama artık anlıyorum ki Muhammet bey çok fazla sorunlu olmayan burunlarda başarılı. Sorunlu burunlarda da hastayı demoralize etmeye çalışıyormuş gibi geliyor ameliyat olmaması için. Bu benim kişisel fikrim tabi ki ama okuduğum yorumlardan da gittiğim görüşmem de de öyle anladım.
Bende kesinlikle morarma olmadi canim sadece yanaklarim sismisdi onuda 1 haftaya yakin atlattimTek korkum çok morarmaması :/ morluklar kaç günde geçiyor arkadaşlar ? çalışıyorum ben bide acaba işe ne zaman dönerim
Yaa insallah bende oyle olurum morluk olsun istemiyoru :/ aynaya bakinca kendimden korkarim heraldeBende kesinlikle morarma olmadi canim sadece yanaklarim sismisdi onuda 1 haftaya yakin atlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?