- 12 Aralık 2014
- 86
- 25
- 48
- 32
Doktorun kim ve önceki hali varmi..Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
Aynennn ya bende basarili bi doktor oldugunu düsünüyorum ama herkese istedigi burnu yapio..Arkadaşlar ben çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum. Muhammet beyi de çok araştırarak olumlu yorum okuyarak gittim. Ama artık anlıyorum ki Muhammet bey çok fazla sorunlu olmayan burunlarda başarılı. Sorunlu burunlarda da hastayı demoralize etmeye çalışıyormuş gibi geliyor ameliyat olmaması için. Bu benim kişisel fikrim tabi ki ama okuduğum yorumlardan da gittiğim görüşmem de de öyle anladım.
Merhaba özlemyagmr burnunla ilgili problemin ne ve muhammet bey burnun için ne dedi paylaşabilir misin??Arkadaşlar ben çok uzun bir süredir doktor araştırıyorum. Muhammet beyi de çok araştırarak olumlu yorum okuyarak gittim. Ama artık anlıyorum ki Muhammet bey çok fazla sorunlu olmayan burunlarda başarılı. Sorunlu burunlarda da hastayı demoralize etmeye çalışıyormuş gibi geliyor ameliyat olmaması için. Bu benim kişisel fikrim tabi ki ama okuduğum yorumlardan da gittiğim görüşmem de de öyle anladım.
Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
bence de çok güzel olmuş hele ki şu anda aşırı şiş olduğunu hesaba katarsak. inş daha da güzelleşecek.Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
merhaba beni hatırladın mı tamponların alıcağı gün ofiste tanışmıştık arkadaşınla gelmiştin hatta :) burnun çok güzel gözüküyo bu arada güle güle kullan benim de alındı bantlar bikaç gün önce ama daha çok şişEvet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
Muhammet beyin muayenesi Bahcelievlerde canim ayrica muayne ücreti almiyor ameliyat tarihini cok gec vermiyor : )Muhammed dilberinmuayenehanesi nerede ayrıca muayene ücreti ne kadar alıyor Bir de ameliyat tarihini hemen veriyormu acaba
Eskisinden daha iyi olur ama başkalarının burnu gibi olmasını bekleme fln dedi. Burnumun fotoğrafını ve tasarımdan sonraki halini bilgisayarından bakarken sanki dünyanın en kötü burnu benimmiş gibi ekrana yüzünü ekşite ekşite bakıp yani benim çok içime sinmez sonucu, sonuçta benim imzamı taşıyacaksın fln dedi... :/ Yani kesinlikle beni vazgeçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Ki başka doktorlarla da görüştüm Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk, Yakup Avşar gibi en iyi doktorlarla görüştüm böyle bir muameleye maruz kalmamıştım...Sana görüşmede ne dedi? Ben de senin gibi düşünüyorum da.
Bunu Muhammet Dilber mi yaptı canım ?Eskisinden daha iyi olur ama başkalarının burnu gibi olmasını bekleme fln dedi. Burnumun fotoğrafını ve tasarımdan sonraki halini bilgisayarından bakarken sanki dünyanın en kötü burnu benimmiş gibi ekrana yüzünü ekşite ekşite bakıp yani benim çok içime sinmez sonucu, sonuçta benim imzamı taşıyacaksın fln dedi... :/ Yani kesinlikle beni vazgeçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Ki başka doktorlarla da görüştüm Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk, Yakup Avşar gibi en iyi doktorlarla görüştüm böyle bir muameleye maruz kalmamıştım...
Eskisinden daha iyi olur ama başkalarının burnu gibi olmasını bekleme fln dedi. Burnumun fotoğrafını ve tasarımdan sonraki halini bilgisayarından bakarken sanki dünyanın en kötü burnu benimmiş gibi ekrana yüzünü ekşite ekşite bakıp yani benim çok içime sinmez sonucu, sonuçta benim imzamı taşıyacaksın fln dedi... :/ Yani kesinlikle beni vazgeçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Ki başka doktorlarla da görüştüm Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk, Yakup Avşar gibi en iyi doktorlarla görüştüm böyle bir muameleye maruz kalmamıştım...
Arkadaslar 25 subata mihammed beye ameliyat tarihi aldm ama son. Haftadr forumda muhammed bey hakknda fazla iyi seyler soylenmiyo tereddut olusmaaya basladi bende
Merhaba,
Benimde 16 mart ameliyat tarihim ve hala net olamadım. Sanırım çok düşünmek iyi değil, sonuç olarak bir karar berdik ve bu yola girdik. muhammet hocaya güvenmeliyiz ki zaten pişman olacağımızı sanmıyorum. Bizim ki en azından benim hissettiğim yalnızca korku ve aksilikler .
Ben artık çıldırdım ve muhammet bey'in ameliyat ettiğimtüm hastaları faceden eklemeye falan başladım:) kendimi sapık gibi hissediyorum olsamda şu ameliyatı kurtulsam:) hoş, her geçen gün bira daha korkuyorum :) korkuda ameliyat korkusu :))
Merhaba,
Benimde 16 mart ameliyat tarihim ve hala net olamadım. Sanırım çok düşünmek iyi değil, sonuç olarak bir karar berdik ve bu yola girdik. muhammet hocaya güvenmeliyiz ki zaten pişman olacağımızı sanmıyorum. Bizim ki en azından benim hissettiğim yalnızca korku ve aksilikler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?