Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aynennn ya bende basarili bi doktor oldugunu düsünüyorum ama herkese istedigi burnu yapio..

Acaba eski halinden güzel oldugu icinmi herkes begeniyo??

mesela doktor diyomuski mükemmel olmaz ama cok güzel yaparim.. Ee mükemmelle cok güzel arasinda ki fark ney??

mesela emre ilhan burun ucu ve kavisi cok hos yapiyo bence..

Ben dogal diye siradan düz burun istemem yapmisken biseye benzesin ve doktor gercekten de hastanin istedigi burnu yapabilmeli..

Muhammet beyi istiyorum amaa kafasina göre yaptiigi icinnnnn neden neden neden diyd soruyorum

Kizlar benim burnum ince derili bi burundu. sorunsuz bi burun muydu o anlamda evet. Ama ben cok cok memnunum. Yuzumun her detayiyla uyumlu ve hakikaten dogal bir burun yapti. burnum hala cok sis. Henuz 10 gun oldu ve oturmasi icin bekleyis basladi artik. Muhammet bey eger iyi anlatirsaniz kendinizi sizi kesinlikle mutlu edicek burnu yapiyo.

Merhaba özlemyagmr burnunla ilgili problemin ne ve muhammet bey burnun için ne dedi paylaşabilir misin??

ya bı tanede kalın derili yaptığı hastası yokmu yaa örnek göreydımm en azından (

Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
merhaba beni hatırladın mı tamponların alıcağı gün ofiste tanışmıştık arkadaşınla gelmiştin hatta :) burnun çok güzel gözüküyo bu arada güle güle kullan benim de alındı bantlar bikaç gün önce ama daha çok şiş

Mrb revizyon olanlar varmi. 2 hafta sonra muhammet beyde ameliyat olcm. 2nci daha zor diye duydum agrilar ouyormus??

Sana görüşmede ne dedi? Ben de senin gibi düşünüyorum da.
Eskisinden daha iyi olur ama başkalarının burnu gibi olmasını bekleme fln dedi. Burnumun fotoğrafını ve tasarımdan sonraki halini bilgisayarından bakarken sanki dünyanın en kötü burnu benimmiş gibi ekrana yüzünü ekşite ekşite bakıp yani benim çok içime sinmez sonucu, sonuçta benim imzamı taşıyacaksın fln dedi... :/ Yani kesinlikle beni vazgeçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Ki başka doktorlarla da görüştüm Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk, Yakup Avşar gibi en iyi doktorlarla görüştüm böyle bir muameleye maruz kalmamıştım...

Bunu Muhammet Dilber mi yaptı canım ?

Böyle yorumladigi kisiler oluyo galiba öncedende duydum bu durumu.
Ama oYsa yaptiklarida cok güzelllll..

Resmin varmi merak ettim neden öyle diyo?

Arkadaslar 25 subata mihammed beye ameliyat tarihi aldm ama son. Haftadr forumda muhammed bey hakknda fazla iyi seyler soylenmiyo tereddut olusmaaya basladi bende

Arkadaslar 25 subata mihammed beye ameliyat tarihi aldm ama son. Haftadr forumda muhammed bey hakknda fazla iyi seyler soylenmiyo tereddut olusmaaya basladi bende

Merhaba,
Benimde 16 mart ameliyat tarihim ve hala net olamadım. Sanırım çok düşünmek iyi değil, sonuç olarak bir karar berdik ve bu yola girdik. muhammet hocaya güvenmeliyiz ki zaten pişman olacağımızı sanmıyorum. Bizim ki en azından benim hissettiğim yalnızca korku ve aksilikler .

Ben artık çıldırdım ve muhammet bey'in ameliyat ettiğimtüm hastaları faceden eklemeye falan başladım:) kendimi sapık gibi hissediyorum olsamda şu ameliyatı kurtulsam:) hoş, her geçen gün bira daha korkuyorum :) korkuda ameliyat korkusu :))

sizi iyi anlıyorum insan ameliyat öncesi o kadar çok araştırma yapıyo ki ameliyat yaklaştıkça hiçbir burnu beğenmemeye, korkmaya başlıyosunuz :) ama ben doktoruma çok güvenerek ameliyata girdim burnumun kötü olcağından bi an bile şüphe etmedim çünkü şimdiye kadar ameliyat olup da oturmuş haliyla burnundan şikayetçi olan bir kişiye bile rastlamadım.ve şu an burnum davul gibi olmasına rağmen hiç olumsuz yorum almadım:))size nacizane tavsiyem artık kötü mü olcak nasıl olacak diye çok düşünmeyin muhammet beye güvenin emin ellerdesiniz.şimdiden geçmiş olsun :)

Ben de oldum ameliyatımı iki gün önce. Şu an burnumda tamponlar ve alçı bulunduğu için burnum hakkında en ufak bir fikrim yok açıkçası ama iyi olduğuna neredeyse eminim zira Muhammet Bey'in hastası olup kötü bir buruna sahip olanına henüz hiç denk gelmedim. Ameliyat gayet rahat geçti benim açımdan. Ağrım sızım söz konusu olmadı hatta anestezi kısmı da gayet başarılıydı. Deli gibi şiştim ve morardım o kısmı ayrı tutuyorum ama herhangi bir şikayetim yok henüz. 25 yıldır nefes alamıyormuşum ben yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…