İnanamıyorum aynı yorumu bana da yaptı aynı şekilde. Burnunu kime yaptırdın diye soracaklar muhammet dilber diceksin hiç istemem böle bişi fln dedi. Hay Allah ya. Ameliyat tarihimi bile almıştım halbuki...Eskisinden daha iyi olur ama başkalarının burnu gibi olmasını bekleme fln dedi. Burnumun fotoğrafını ve tasarımdan sonraki halini bilgisayarından bakarken sanki dünyanın en kötü burnu benimmiş gibi ekrana yüzünü ekşite ekşite bakıp yani benim çok içime sinmez sonucu, sonuçta benim imzamı taşıyacaksın fln dedi... :/ Yani kesinlikle beni vazgeçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Ki başka doktorlarla da görüştüm Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk, Yakup Avşar gibi en iyi doktorlarla görüştüm böyle bir muameleye maruz kalmamıştım...
Hastanede kalırsınız. Isterseniz çıkma ihtimaliniz de olur sanıyorum ama bence kalıp gece rahat rahat uyuyun. Hangi hastanede olacaksınız?Kızlar ya benim ameliyatım sabah 11 de o gece hastanede mi kalırım yoksa akşama çıkmam mı gerekiyo sormayı unutmuşum ben
Yok yok bildiğim kadarıyla bir gece hastanede kalmak dahil ücrete ama bazen arkadaşlar erken çıkmak istiyorlar o zaman mümkün olabiliyor çıkmaları. Bem Acıbadem'de oldum sabah 8 de girdim operasyona ertesi gün saat 14.00 gibi çıkış yaptım bir sorun teşkil etmedi.Ethica da olucam benim tercihime göreyse ben de kalmak isterim ama extra bir ücret falan gerekiyosa zor
Destegin icin cok sagol cok iyi geldi :). bi gorusme daha yapacagz doktor beyle bende mi boyle hosuma gidecek burun fotograflarini mi gostrrsem:))jale388
Canim ben iki Hafta önce muhammet beyde oldum ameliyat. Cok memnunum. Doktoruma güveniyorum. Muhammet bey gercekleri söyleyen bi doktor. Bendede cok kücük bir burun bekleme dedi. Yüzün dolgun yakismaz ve yapamamda dedi. Bende begendiklerimin resmini gösterdim. Bunlar olur dedi. Ben yüzümün kücük olmadigini bildigim icin bana yakisabilecekleri zaten hep secmisdim. Ayni söz verdigi ve gösterdigim gibi bir burun yapdi. Suan coook sis ama ayni istedigim gibi yapmis. Ve bana 9 ay beklicemi söyledi cok zor inecekmis bende. Yeni burnumdan memnun oldugum icin ama beklemeye raziyim :)
Yani diyeceyim korkma. Bence bi doktorun basdan gercekleri söylemesi kadar dürüst bisey yok. Ve doktorumuz cok tecrübeli ve isini bilen bir kisi. Ve hiicc ben doktor havasindayim degil asiri mütevazi candan bir insan.
Ameliyatınızı hangi doktora oldunuz öğrenebilir miyim acaba?Merhaba,
Bende 1,5 ay önce ameliyat oldum ama kendimi ne kadar telkin etsem de nafile kesinlikle mutlu değilim,
burnumda nefes ya da şekil bozukluğu yok şuan için ama burun kemer gidince yüzümü inanılmaz şişman tabiri caizse
buldog gibi gösterdi gözaltlarım çökük çökük,güldüğüm zaman burun yüzüme yayıldıkça yayılıyor eski güzel gülüşümden eser yok ve bu durumun şişlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden revizyonla kıkırdak ekleterek hiç olmazsa burnumun eski karakterini kazanmasını istiyorum.
Aranızda böyle bir ameliyat olan var mı?
Daha doğrusu revizyon yaptıran?
Merhaba,
Bende 1,5 ay önce ameliyat oldum ama kendimi ne kadar telkin etsem de nafile kesinlikle mutlu değilim,
burnumda nefes ya da şekil bozukluğu yok şuan için ama burun kemer gidince yüzümü inanılmaz şişman tabiri caizse
buldog gibi gösterdi gözaltlarım çökük çökük,güldüğüm zaman burun yüzüme yayıldıkça yayılıyor eski güzel gülüşümden eser yok ve bu durumun şişlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden revizyonla kıkırdak ekleterek hiç olmazsa burnumun eski karakterini kazanmasını istiyorum.
Aranızda böyle bir ameliyat olan var mı?
Daha doğrusu revizyon yaptıran?
Merhaba,
Benimde 16 mart ameliyat tarihim ve hala net olamadım. Sanırım çok düşünmek iyi değil, sonuç olarak bir karar berdik ve bu yola girdik. muhammet hocaya güvenmeliyiz ki zaten pişman olacağımızı sanmıyorum. Bizim ki en azından benim hissettiğim yalnızca korku ve aksilikler .
Değil o yüzden Muhammet Bey'e böyle bir ameliyat yaptıran var mı öğrenmek istiyorum,sanırım sizin doktorunuz muhammet bey değil.
Değil o yüzden Muhammet Bey'e böyle bir ameliyat yaptıran var mı öğrenmek istiyorum,
ya da benzer sorunları yaşayanlar
Muhammet bey cumartesi gunleri çalışıyor ama her cumartesi değil canım. belkı sen yanlış anlamışssındır. tekrar sor bence.
çok güzel olmuş maşallah diyelim :)Evet kizlar. Bugun dikislerim alindi. 10 gunluk burnusum karsinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?