Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İnanamıyorum aynı yorumu bana da yaptı aynı şekilde. Burnunu kime yaptırdın diye soracaklar muhammet dilber diceksin hiç istemem böle bişi fln dedi. Hay Allah ya. Ameliyat tarihimi bile almıştım halbuki...
Peki diğer doktorlar olumlu mu konuşmuştu?

Kızlar ya benim ameliyatım sabah 11 de o gece hastanede mi kalırım yoksa akşama çıkmam mı gerekiyo sormayı unutmuşum ben

Ethica da olucam benim tercihime göreyse ben de kalmak isterim ama extra bir ücret falan gerekiyosa zor
Yok yok bildiğim kadarıyla bir gece hastanede kalmak dahil ücrete ama bazen arkadaşlar erken çıkmak istiyorlar o zaman mümkün olabiliyor çıkmaları. Bem Acıbadem'de oldum sabah 8 de girdim operasyona ertesi gün saat 14.00 gibi çıkış yaptım bir sorun teşkil etmedi.

jale388
Canim ben iki Hafta önce muhammet beyde oldum ameliyat. Cok memnunum. Doktoruma güveniyorum. Muhammet bey gercekleri söyleyen bi doktor. Bendede cok kücük bir burun bekleme dedi. Yüzün dolgun yakismaz ve yapamamda dedi. Bende begendiklerimin resmini gösterdim. Bunlar olur dedi. Ben yüzümün kücük olmadigini bildigim icin bana yakisabilecekleri zaten hep secmisdim. Ayni söz verdigi ve gösterdigim gibi bir burun yapdi. Suan coook sis ama ayni istedigim gibi yapmis. Ve bana 9 ay beklicemi söyledi cok zor inecekmis bende. Yeni burnumdan memnun oldugum icin ama beklemeye raziyim :)
Yani diyeceyim korkma. Bence bi doktorun basdan gercekleri söylemesi kadar dürüst bisey yok. Ve doktorumuz cok tecrübeli ve isini bilen bir kisi. Ve hiicc ben doktor havasindayim degil asiri mütevazi candan bir insan.

Destegin icin cok sagol cok iyi geldi :). bi gorusme daha yapacagz doktor beyle bende mi boyle hosuma gidecek burun fotograflarini mi gostrrsem:))

Bende Muhammed beye ameliyat olacagim ve bence hic korkmaniza gerek bende cok arastirdim ve bence en dogru secim

Merhaba,
Bende 1,5 ay önce ameliyat oldum ama kendimi ne kadar telkin etsem de nafile kesinlikle mutlu değilim,
burnumda nefes ya da şekil bozukluğu yok şuan için ama burun kemer gidince yüzümü inanılmaz şişman tabiri caizse
buldog gibi gösterdi gözaltlarım çökük çökük,güldüğüm zaman burun yüzüme yayıldıkça yayılıyor eski güzel gülüşümden eser yok ve bu durumun şişlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden revizyonla kıkırdak ekleterek hiç olmazsa burnumun eski karakterini kazanmasını istiyorum.
Aranızda böyle bir ameliyat olan var mı?
Daha doğrusu revizyon yaptıran?

Ameliyatınızı hangi doktora oldunuz öğrenebilir miyim acaba?

Muhammet bey cumartesi gunleri çalışıyor ama her cumartesi değil canım. belkı sen yanlış anlamışssındır. tekrar sor bence.

sanırım sizin doktorunuz muhammet bey değil.

canım bana istedıgın soruyu sorabılırsın. ben oldum cokta memnunum. süreç hakkında bılgı verebılırım sana herzaman. kendını hazır hisset oyle gir ameliyata :)

Muhammet bey cumartesi gunleri çalışıyor ama her cumartesi değil canım. belkı sen yanlış anlamışssındır. tekrar sor bence.

sordum cnm dediiğin gıbıymıs ben yanlıs anlamıssım .
hocanın programına gore belirleniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…