Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ameliyat olan arkadaşlar yahu ben de oldum henüz 6. Günüm de tamponlar alındıktan sonra burnumun ucunda biriken pıhtılaşmış kanı nasıl temizleyeceğim bana bir fikir verseniz nasıl harika olur :) deniz suyu içini temizliyor da ucunda biriken kabukları korkumdan çekip alamıyorum nasıl başa çıktınız bununla en zor kısmı bu yahu

slm hadibananickbul, ben henüz ameliyat olmadığım için soruna yanıt veremiyorum ancak sen resim paylaşıp bana ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara çok büyük yardımda bulunabilirsin. ne kadar çok örnek görürsek o kadar iyi. görüşmek üzere...

Şu an balon gibi şiş olduğum ve burnumda bantlar olduğu için fotoğraf paylaşmıyorum zira hiç bir şey belli değil kare kafamdan başka Pazartesi dikişler alınacak yavaş yavaş inmeye başlayacak ödemler o zaman paylaşırım mutlaka. Onun haricinde sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin lütfen :)

soru olmaz olur mu :) ne kadar sürede karar verdiniz ameliyat olmaya.. muhammet beyle kaç kez görüştünüz.. görüşmeden ne kadar süre sonraya ameliyat tarihi verildi.. nasıl bir burun olacağına dair konuştunuz mu (bu çok ÖNEMLİ) ve aleiyat sonrası ağrı sızı yaşadınız mı???? dediğim gibi ben de soru çok yardımcı olursanız sevinirim :)

ben bir soru sorayım o zaman :)
ameliyat öncesi burun kıllarınızı almış mıydınız?

Muhammet Bey'le görüşmeden önce çok araştırma yaptım ben ilk önce onu söyleyeyim hatta başka doktorlarla da görüştüm ve buradakiler dahil milyonlarca yorum okudum Muhammet Bey'e dair ve benim burun tipimdeki burunlarda başarı oranının çok iyi olduğuna emin oldum. Muhammet Bey'e ameliyat olmak istediğimden emin olarak gittim yani aslında görüşmeye. Geçen hafta Çarşamba görüşmeye gittim dertlerimi anlattım. Kendisiyle oturup nasıl bir burun olacağını konuştuk ben esasında daha çok nasıl istemediğimden bahsettim bir kaç burun da gösterdim kendisine bir kaçı sana olmaz dedi hatta :) o şekilde karar verdik. Mart ayı içinde ameliyat tarihi verilecekti esasında ama Perşembe günü birden Cuma için birinin iptal ettiği haberi gelince ben de zaten düşünmek istemediğimden hemen oldum ameliyatı :) yani esasında yalnızca bir defa görüştük bir de ameliyat sabahı odada.. Dediğim gibi ama ben kendisiyle görüşmeden kendisine ameliyat olacağımdan emindim ki kendisi öyle güven veren biri ki ve işini de öyle severek yapıyor ki görüştükten sonra iyice ikna oldum.
Gelelim ameliyata. Ben Bakırköy Acubadem hastanesinde oldum 7. Katta yattım bir gece. Öyle güzel bakıyorlar ki size ağrı sızı hissetmediğim gibi ilk gün şen şakrak kankahalara boğuldum. Hiç ağrım olmadı bu süre zarfında sadece çok fazla şiştim o da biraz benim yapımla alakalı aslında normalde de çok hassastır vücudum. 6. Gün bugün hala davul gibi şişim ama rahatsızlık vermiyor bana öyle rahat bir operasyon dönemi geçirdim ki bu saate kadar korktuğuma inanamıyorum ameliyattan..

peki doktor bey ameliyat öncesi size başarı oranı vermiş miydi?
bir de burun yapınız nasıl?

peki doktor bey ameliyat öncesi size başarı oranı vermiş miydi?
bir de burun yapınız nasıl?

Burnum kemikliydi önceden kemerim vardı. Bunun yanı sıra ucu düşüktü ve bir de eğrilik söz konusuydu. Nefes alma problemim de cabası zaten Muhammet Bey gördüğüm en büyük burun etlerine sahip hastalarından biri olduğumu söyledi. Ince derili olduğumu bu yüzden çok güzel bir burun olacağını söyledi bir oran vermedi o konuda sormadım da açıkçası. Yalnız burnumda eğrilik olduğu için %10 oranında yeniden eğrilik olabileceğini söyledi bunu zaten gittiğim her doktor aynı şekilde söylemişti aks sorunu olunca doktorun elinde olamıyor maalesef bazen tekrar edebiliyormuş.

her şeyinizle benle aynısınız. inş ben de sonuçtan memnun olurum.

her şeyinizle benle aynısınız. inş ben de sonuçtan memnun olurum.

Benim burnum şu an öyle şiş ki suratım zaten her gün farklı bir evrim modunda :) Ona rağmen burnuma baktığım zaman ki üzerinde de bantlar var yine de mutluyum. Biraz sizin istemenizle de ilgili sanıyorum öyle çok istiyordum ki ameliyat olmayı her şey inanılmaz denk geldi ve ağrım sızım olmaksızın atlattım

Umarım sizin de aynı şekilde ağrısız sorunsuz geçer her şey. Muhammet Bey'le görüştünüz mü ya da gün aldınız mı operasyon için?

evet görüştüm, mart ayına tarih de aldım. doktor bana pek ümit vadedici konuşmamıştı, ama anladığım kadarıyla herkese böyle. hayırlısı olur inş.

evet görüştüm, mart ayına tarih de aldım. doktor bana pek ümit vadedici konuşmamıştı, ama anladığım kadarıyla herkese böyle. hayırlısı olur inş.

Ümit vadedici konuşmamıştı derken ne söyledi bilmiyorum ancak Mart'a kadar daha zamanınız var içinize sinmediyse gidip tekrar görüşün isterseniz aklınızdaki soruları sorarsınız. Ben içime sinene kadar pek çok doktorla görüştüm ve Muhammet Bey'la çok iyi bir frekans yakaladık evet ancak sizin kafanızda sorular varsa bence sormanızda yarar var tekrardan Muhammet Bey'e zira ameliyat öncesi moralinizin iyi olması ve doktorunuza güvenmeniz gerekiyor ki rahat olun.

burnumun yapısından dolayı. %100 başarı vermedi yani. ben doktora güveniyorum o yapamazsa kimse yapamaz.
Şahsi kanaatim olarak söylüyorum bir doktor bana %100 başarı şansı verse oradan kaçarak uzaklaşırım zira operasyon esnasında dahi komplikasyon oluşma ihtimali mevcut ya da sonradan vücudun yapısı gereği olabilecek şeyler de var. Gittiğim her doktor %10 oranında bir olası durum olası aksilik payı koydu bana. İçiniz rahat olsun bence her şey harika olacak ve Mart ayında harika bir burunla hayatınıza devam edeceksiniz :)

ba
bana %80 başarı oranı verdi. o kadar para verip %80e razı olmak kafamı karıştırıyor açıkçası. dediğiniz gibi aks eğriliğinde ztn hiçbir garanti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…