- 31 Ocak 2015
- 82
- 27
- 18
ba
bana %80 başarı oranı verdi. o kadar para verip %80e razı olmak kafamı karıştırıyor açıkçası. dediğiniz gibi aks eğriliğinde ztn hiçbir garanti yok.
sizin de dediğiniz gibi başka doktorlarla da görüştüm. hatta eğriliği özellikle sordum, kesin düzelir dediler. o yüzden onlara güvenemedim hiç.Mart ayına daha var nasılsa ben sizin yerinizde olsam yeniden görüşürdüm Muhammet Bey'le. Başka doktorlarla görüşerek onlardan da fikir alabilirsiniz esasında bu da size yardımcı olacaktır. Ben Muhammet Bey'den önce pek çok doktorla görüştüm ve her birinini söyledikleri kafamda başka sorular uyandırdı. Neden %80 dedi aks haricinde başka bir durum daha mı mevcutmuş?
sizin de dediğiniz gibi başka doktorlarla da görüştüm. hatta eğriliği özellikle sordum, kesin düzelir dediler. o yüzden onlara güvenemedim hiç.
bana %80 demesinin nedeni belki de eğriliğin daha fazla olmasıdır.
AMİN!!!! :)Umarım %80'lik oran ameliyattan sonra %100 lük bir sonuç çıkar karşınıza
ne güzel de anlatmışsın :) teşekkür ederim. ben Muhammet Bey haricinde hiç bir doktorla görüşmedim. ama internetten çok araştırdım örneklere baktım. senin de söylediğin gibi aslında ben de karar verip görüşmeye gittim ama sanki yine de içime sinmeyen bişey var. fakat ne olduğunu bilmiyorum. aks benim burnumda da varmış belki de ondan mı etkilendim ne çünkü yüzde 10 eğriliğin tekrarlama durumunu bana da söyledi. ondan tedirgin olmuş olabilirimMuhammet Bey'le görüşmeden önce çok araştırma yaptım ben ilk önce onu söyleyeyim hatta başka doktorlarla da görüştüm ve buradakiler dahil milyonlarca yorum okudum Muhammet Bey'e dair ve benim burun tipimdeki burunlarda başarı oranının çok iyi olduğuna emin oldum. Muhammet Bey'e ameliyat olmak istediğimden emin olarak gittim yani aslında görüşmeye. Geçen hafta Çarşamba görüşmeye gittim dertlerimi anlattım. Kendisiyle oturup nasıl bir burun olacağını konuştuk ben esasında daha çok nasıl istemediğimden bahsettim bir kaç burun da gösterdim kendisine bir kaçı sana olmaz dedi hatta :) o şekilde karar verdik. Mart ayı içinde ameliyat tarihi verilecekti esasında ama Perşembe günü birden Cuma için birinin iptal ettiği haberi gelince ben de zaten düşünmek istemediğimden hemen oldum ameliyatı :) yani esasında yalnızca bir defa görüştük bir de ameliyat sabahı odada.. Dediğim gibi ama ben kendisiyle görüşmeden kendisine ameliyat olacağımdan emindim ki kendisi öyle güven veren biri ki ve işini de öyle severek yapıyor ki görüştükten sonra iyice ikna oldum.
Gelelim ameliyata. Ben Bakırköy Acubadem hastanesinde oldum 7. Katta yattım bir gece. Öyle güzel bakıyorlar ki size ağrı sızı hissetmediğim gibi ilk gün şen şakrak kankahalara boğuldum. Hiç ağrım olmadı bu süre zarfında sadece çok fazla şiştim o da biraz benim yapımla alakalı aslında normalde de çok hassastır vücudum. 6. Gün bugün hala davul gibi şişim ama rahatsızlık vermiyor bana öyle rahat bir operasyon dönemi geçirdim ki bu saate kadar korktuğuma inanamıyorum ameliyattan..
ne güzel de anlatmışsın :) teşekkür ederim. ben Muhammet Bey haricinde hiç bir doktorla görüşmedim. ama internetten çok araştırdım örneklere baktım. senin de söylediğin gibi aslında ben de karar verip görüşmeye gittim ama sanki yine de içime sinmeyen bişey var. fakat ne olduğunu bilmiyorum. aks benim burnumda da varmış belki de ondan mı etkilendim ne çünkü yüzde 10 eğriliğin tekrarlama durumunu bana da söyledi. ondan tedirgin olmuş olabilirimbir de anlamadığım allah korusun eğriliğin tekrarlaması durumunda ne derece oluyor ki çünkü ben dr. bey söyleyene kadar burnumda bir eğrilik olduğunu farketmemiştim:) sana çok çok geçmiş olsun
bendeki eğrilik şuna benziyor, bu kdr eğri olmasa da.Ben biliyordum eğrilik olduğunu bariz belliydi o yüzden de %10 ihtimal bana çok gelmedi sanırım :) bir de ne derece eğrilik oluyor tekrar edince bilemiyorum onu sormadım açıkcası zira tüm doktorlar aynı ihtimali söyledikleri için çok takılmadım o ihtimale.
başka bişey için de yüzde üç ihtimal vermişti ama onu unuttum şimdi :) bendeki eğrilik dediğim gibi bi tek doktor bey tarafından farkedildi. şimdi aynaya baktığımda bazen görüyorum bazen göremiyorum :) baya hafif heralde.. internette o kadar korkunç yamulan burunlar gördüm ki evlerden ırak öyle bişey olmasından korkuyorum. gerçi muhammet beyin hastalarında gördüğüm kadar sorun yaşayan pek kimse yok ama o ihtimal düşüncesi bile başlı başına kabusBen biliyordum eğrilik olduğunu bariz belliydi o yüzden de %10 ihtimal bana çok gelmedi sanırım :) bir de ne derece eğrilik oluyor tekrar edince bilemiyorum onu sormadım açıkcası zira tüm doktorlar aynı ihtimali söyledikleri için çok takılmadım o ihtimale.
ben öğrendim arkadaşlar.başka bişey için de yüzde üç ihtimal vermişti ama onu unuttum şimdi :) bendeki eğrilik dediğim gibi bi tek doktor bey tarafından farkedildi. şimdi aynaya baktığımda bazen görüyorum bazen göremiyorum :) baya hafif heralde.. internette o kadar korkunç yamulan burunlar gördüm ki evlerden ırak öyle bişey olmasından korkuyorum. gerçi muhammet beyin hastalarında gördüğüm kadar sorun yaşayan pek kimse yok ama o ihtimal düşüncesi bile başlı başına kabus
Malesef yeni tarife :) ben de aynı durumdayım o açıdan biliyorumMerhaba kızlar bende muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum pazartesi görüşmeye gidicem sanırım nisan ayında 8 bin tl olcak mis fiyatları ben şimdi gidip nisana ameliyat tarihi alsam bendende mi o fiyat ister bilen varsa cevap verebilirmi lütfen.
yaza yine fiyatları değişir miMalesef yeni tarife :) ben de aynı durumdayım o açıdan biliyorum
EveT canim sormustum ben bunu muhammet beyin asistanina. Randevuyu smdi alsanda amelyatini nisanda olacagin icin 8bin tlMerhaba kızlar bende muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum pazartesi görüşmeye gidicem sanırım nisan ayında 8 bin tl olcak mis fiyatları ben şimdi gidip nisana ameliyat tarihi alsam bendende mi o fiyat ister bilen varsa cevap verebilirmi lütfen.
Canim ben ameliyat olali 2 hafta oldu hala o pihtilar duruyo. Ama bi yag varmis henuz almadim ben. Onu sor muhammet beye bu arada zaten zamanla kendisi kaybolup gidiyo.Şu an balon gibi şiş olduğum ve burnumda bantlar olduğu için fotoğraf paylaşmıyorum zira hiç bir şey belli değil kare kafamdan başka Pazartesi dikişler alınacak yavaş yavaş inmeye başlayacak ödemler o zaman paylaşırım mutlaka. Onun haricinde sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeyin lütfen :)
ameliyat öncesi burnunuzda eğrilik var mıydı?Ameliyatimin üzerinden 1.5 ay gecti ve birkaç gündür burnumda bi eğrilik fark ediyorum. Umarım şişlik falandir çok can sıkıcı bir durum.
ameliyat öncesi burnunuzda eğrilik var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?