Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ba

bana %80 başarı oranı verdi. o kadar para verip %80e razı olmak kafamı karıştırıyor açıkçası. dediğiniz gibi aks eğriliğinde ztn hiçbir garanti yok.

Mart ayına daha var nasılsa ben sizin yerinizde olsam yeniden görüşürdüm Muhammet Bey'le. Başka doktorlarla görüşerek onlardan da fikir alabilirsiniz esasında bu da size yardımcı olacaktır. Ben Muhammet Bey'den önce pek çok doktorla görüştüm ve her birinini söyledikleri kafamda başka sorular uyandırdı. Neden %80 dedi aks haricinde başka bir durum daha mı mevcutmuş?

sizin de dediğiniz gibi başka doktorlarla da görüştüm. hatta eğriliği özellikle sordum, kesin düzelir dediler. o yüzden onlara güvenemedim hiç.

bana %80 demesinin nedeni belki de eğriliğin daha fazla olmasıdır.

ne güzel de anlatmışsın :) teşekkür ederim. ben Muhammet Bey haricinde hiç bir doktorla görüşmedim. ama internetten çok araştırdım örneklere baktım. senin de söylediğin gibi aslında ben de karar verip görüşmeye gittim ama sanki yine de içime sinmeyen bişey var. fakat ne olduğunu bilmiyorum. aks benim burnumda da varmış belki de ondan mı etkilendim ne çünkü yüzde 10 eğriliğin tekrarlama durumunu bana da söyledi. ondan tedirgin olmuş olabilirim bir de anlamadığım allah korusun eğriliğin tekrarlaması durumunda ne derece oluyor ki çünkü ben dr. bey söyleyene kadar burnumda bir eğrilik olduğunu farketmemiştim:) sana çok çok geçmiş olsun

Ben biliyordum eğrilik olduğunu bariz belliydi o yüzden de %10 ihtimal bana çok gelmedi sanırım :) bir de ne derece eğrilik oluyor tekrar edince bilemiyorum onu sormadım açıkcası zira tüm doktorlar aynı ihtimali söyledikleri için çok takılmadım o ihtimale.

bendeki eğrilik şuna benziyor, bu kdr eğri olmasa da.

Eklentiler

• eğrilik.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 119
başka bişey için de yüzde üç ihtimal vermişti ama onu unuttum şimdi :) bendeki eğrilik dediğim gibi bi tek doktor bey tarafından farkedildi. şimdi aynaya baktığımda bazen görüyorum bazen göremiyorum :) baya hafif heralde.. internette o kadar korkunç yamulan burunlar gördüm ki evlerden ırak öyle bişey olmasından korkuyorum. gerçi muhammet beyin hastalarında gördüğüm kadar sorun yaşayan pek kimse yok ama o ihtimal düşüncesi bile başlı başına kabus

pekıı kızlarr kalın derılıısınn dıyenn burun delıklerın eşitsiz olabılır yzude ellı dıyenn kımse olmadımı benden baskaa herkesın burun derısımı inceee yaaaa(((

ben öğrendim arkadaşlar.
aks eğriliği %10 geri dönermiş. bunun bi kısmı sadece profesyonellerin anlayacağı şekilde olurmuş, bi kısmı eski eğriliğin daha düzelmiş ama yine de eğri hali olurmuş. bir kısmı da eski eğriliğin aynısı olurmuş. ama hangisi yüzde kaç bilemiyorum.

Merhaba kızlar bende muhammet beye ameliyat olmayı düşünüyorum pazartesi görüşmeye gidicem sanırım nisan ayında 8 bin tl olcak mis fiyatları ben şimdi gidip nisana ameliyat tarihi alsam bendende mi o fiyat ister bilen varsa cevap verebilirmi lütfen.

Malesef yeni tarife :) ben de aynı durumdayım o açıdan biliyorum

Ev
EveT canim sormustum ben bunu muhammet beyin asistanina. Randevuyu smdi alsanda amelyatini nisanda olacagin icin 8bin tl

Canim ben ameliyat olali 2 hafta oldu hala o pihtilar duruyo. Ama bi yag varmis henuz almadim ben. Onu sor muhammet beye bu arada zaten zamanla kendisi kaybolup gidiyo.

Burun ucundaki kan pıhtıları banyoda temizleniyor,
yada ıslatılmış kulak pamuğu ile hafifçe temizleyebilirsiniz.

Çoook teşekkür ederim. Beni rahatsız etmiyor da sokağa çıkmam gerekirse bu şekilde çıkmak istemiyorum :)
Hemen öğreneyim o yağı ben o halde..
Laylaysy benim suratımdaki şişlikler hala inmedi bir hafta oldu ameliyat olalı. Burnumun şiş olacağını biliyorum da suratım acaba ne zaman inmeye başlar tecrübe ettiğin nedir?

Ameliyatimin üzerinden 1.5 ay gecti ve birkaç gündür burnumda bi eğrilik fark ediyorum. Umarım şişlik falandir çok can sıkıcı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…