Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, ameliyat öncesindeki eğrilik ne dereceydi ve şuan bahsettiğin eğrilik ne derece?? muhammet beye durumu anlattın mı

Ameliyat öncesinde çok fazla olmasada yinede baya belirgindi. Şu anda ise aynaya baktığımda yada fotoğraf çektiğimde eğrilik azda olsa fark ediliyor. Muhammet beyle henüz görüşmedim martta kontrole gideceğim o zaman detaylı bakar zaten.

bana sorarsan marta kadar bekleme bir tekniği falan varsa masaj gibi ne kadar erken yaparsan o kadar iyidir. diye düşünüyorum. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. ve benim de bugüne kadar farketmediğim bir eğrilik varmış burnumda doktor tekrarlama ihtimalinden bahsetmişti ben de tedirgin olmuştum. umarım sana öyle geliyordur ya da geçici bişeydir. bu arada resim paylaşma şansın var mıdır?

Aslında haklısın fakat benn istanbulda yasamiyorum telefondada bunları konuşmak ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama yinede kendisine ulaşıp sorarım. Bu arada ben bir süredir fotoğraf paylasmiyorum ama fırsatım olduğunda özelden göndermeye çalışırim.

ankara ameliyatlarındanmıydın? profiline baktım da sanki görmüştüm.. önceki mesajımda da söylediğim gibi bence muayeni falan öne çekmeye çalış umarım geçicidir. fırsat bulup foto da yollarsan acayip sevinirim. çünkü benim de kafamda büyük soru işareti eğrilik

Evet canım Ankarada ameliyat oldum. Birkaç gün öncesine kadar fotograf albümum vardı fakat kaldırmak zorunda kaldım. Muhammet beyle bi konuşayım bakalım ne diyecek ona göre hareket ederim.

bence de en azından fotonu çekip gönderebilirsin. ancak doktor bey eğrilik için masaj vermiyor diye biliyorum ben. ama emre ilhanın bir videosunda ameliyat sonrası eğriliklere masajla müdahale ediyoruz, 2. aydan sonra işe yaramıyor türü bişi görmüştüm.

Evet Muhammet bey masaj önermiyor yalniz bu 2 ay sonrasında yapilan masajin işe yaramamasi çok kötüymus. Tek dileğim burnumda asimetrik şişlik olması

Canim 2 hafta sonra inmeye basladi benim yuzumdeki sisler. 18 Gun oldu ameliuat olali burnum haricinde sislik yok yuzumde. Muhammet bey burun koku 2 ayda burun sirti 4 ayda burun ucu 8 ayda iner dedi. Sabirla bekliyoruz

Canim 2 hafta sonra inmeye basladi benim yuzumdeki sisler. 18 Gun oldu ameliuat olali burnum haricinde sislik yok yuzumde. Muhammet bey burun koku 2 ayda burun sirti 4 ayda burun ucu 8 ayda iner dedi. Sabirla bekliyoruz
Şişliklerin inmesiyle ilgili bu süreleri doktor bey senin durumun için mi söyledi yoksa genel olarak mi acaba ??

öncelikle şimdidenost: 21034999 .!.:
Dr.Muhammet bey'e ameliyat olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi lütfen :)
Dr.Muhammet bey'e ameliyat olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi lütfen :)
Merhaba öncelikle şimdiden geçmiş olsun ancak doktor seçimi bu konuda çok önemli! Doktorun yaptığı photoshopa değil, doktorun ozguvenine dikkat et balım. Yakın bir arkadaşım oldu aşırı büyük bir burnu vardi ve suan masalahi var muazzambir burun oldu iletisime gecmeni sağlayabilirim

Kızlar ben iki gün önce oldum ama acayip şiştim gözümün biri kapanmak üzere ne iyi gelir arnica kremi sürüyorum

Biraz saçma gelebilir ama çiğ patates koymani öneririm bunu bana Selin hemşire söylemişti ve inanılmaz işe yaramıştı.

estetik teminatı alırsınız ödeyeceğiniz tutar belli kafanız rahat bir şekilde hem muayenenizi olursunuz hemde operasyonu olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…