zahmet olmazsa sevinirim..Sigorta şirketinin sunmuş olduğu bir hizmet bu. İsterseniz size özelden yazayım.
1 nisan itibâri ile 8bin tlmuhammet dilberin burun estetik ücreti ortalama fiyatı kaç arasında geziyor
Fikirdelisiiii son durumun nedir şu an burnun nasiloyle de insanlarla ic ice olmak zorundaysan daha zor. eger muhammet beyden baskasina ameliyat olsaydim hic umudum olmazdi. cok arastirdim icime sinen dr muhammet beydi. muhammet beye cok guvendigim icin icimde umut var zaten. bekliyorum insallah kisa sure sonra gecer sikintilarimiz
Ameliyat oldunuz mu acaba nasıl geçti memnun musunuz :)11 şubatta oluyorum şimdiden içimi korku saldı umarım vazgeçmem
Estetik teminatını yazsanız bizimde işimize yarar belki
evet oldum bugün tampon alındı beş gün kaldı tampon ikinci ve üçüncü gün çok şişti yüzüm gözüm kapandı nerdeyse sonra geçmeye başladı henüz şiş burnumu göremedim bant yapıştırıldıAmeliyat oldunuz mu acaba nasıl geçti memnun musunuz :)
evet oldum bugün tampon alındı beş gün kaldı tampon ikinci ve üçüncü gün çok şişti yüzüm gözüm kapandı nerdeyse sonra geçmeye başladı henüz şiş burnumu göremedim bant yapıştırıldı
Kesinlikle etmeyin çok da araştırmayın yani rahat olun hiçbir şey hissetmiyosunuzÇok geçmiş olsun. Bize ameliyatla şlgili neler ravsiye edersiniz? Korkmaya devam edelim mi mesela :)
O zaman iyimiş :) yoksa ben vazgeçtim deyip kaçama potansiyelim oldukça yüksek :)Canim ameliyattan once sana bi hap veriyolar. Cesaret hapi. Gule oynaya gidiyosun ameliyata :)
İlerleyen günlerde durumunu yazarsan çok seviniriz inşallah güzel bi buruncuk çıkar bantların altından :)evet oldum bugün tampon alındı beş gün kaldı tampon ikinci ve üçüncü gün çok şişti yüzüm gözüm kapandı nerdeyse sonra geçmeye başladı henüz şiş burnumu göremedim bant yapıştırıldı
canım merhaba ben de kalın deriliyim ve de muhammet beye 24 aralıkta ameliyat oldum 2. ay dolmak üzere.. doktorumuz bilgi vermiştir sana diye düşünüyorum .. doktor burnun yüzüme 2 beden büyük olduğunu kalın derili olduğum için de 1- 1 buçuk beden küçültebileceğini söyledi... bakalım ben de bekleme sürecindeyim aslında sonuçtan memnunum eskisine oranla kesinlikle yüzümle daha uyumlu bir burnum oldu ancak dediğim gibi kalın derili burun çok incelemiyor ve minik olmuyor.. benimki de öyle şuan ... ama kalın derili de olsak gelişme yüksek oluyor. Ayrıca çok zor oldugunu da düşünmüyorum ilk 15 günden sonrası kolaykızlar merhaba dün muhammet bey ile görüştüm burun estetiği için burnumun kalın derılı oldugunu ama elınden gelenin en ıyısını yapacağını söyledi daha önce kalın derılı burun estetıgı yaptıranlar varsa bilgi verebılırmı acaba cok merak edıyorum.
canım merhaba ben de kalın deriliyim ve de muhammet beye 24 aralıkta ameliyat oldum 2. ay dolmak üzere.. doktorumuz bilgi vermiştir sana diye düşünüyorum .. doktor burnun yüzüme 2 beden büyük olduğunu kalın derili olduğum için de 1- 1 buçuk beden küçültebileceğini söyledi... bakalım ben de bekleme sürecindeyim aslında sonuçtan memnunum eskisine oranla kesinlikle yüzümle daha uyumlu bir burnum oldu ancak dediğim gibi kalın derili burun çok incelemiyor ve minik olmuyor.. benimki de öyle şuan ... ama kalın derili de olsak gelişme yüksek oluyor. Ayrıca çok zor oldugunu da düşünmüyorum ilk 15 günden sonrası kolay
Ameliyatta korkacak bir şey yok arkadaşlar. Ben benim kadar canı kıymetli insan görmedim bu saate kadar hiç ağrım sızım olmadı :) onbirinci günüm bugün yeni burnumla :) şu an kendisi kocaman.. öyle şiş ki patlıcana benziyor burundan ziyade ki iki ay sonrasını düşünerek ondan bile memnunum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?