Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fikirdelisiiii son durumun nedir şu an burnun nasil

Estetik teminatını yazsanız bizimde işimize yarar belki

Estetik teminatında fiyat sabittir 5585 TL'ye poliçeyi alırsınız Acıbadem hastanesinde operasyonla ilgili muayene için ve operasyon için başka fiyat ödemezsiniz. Bu fiyat kapsamında estetik operasyonunu olursunuz.

Çok geçmiş olsun. Bize ameliyatla şlgili neler ravsiye edersiniz? Korkmaya devam edelim mi mesela :)

Arkadaslar bende pazartesi ameliyat olcam Muhammed beye. Cok korkuyorum bende paniek attak var ve biraz transiyonum dusuk

İ
İlerleyen günlerde durumunu yazarsan çok seviniriz inşallah güzel bi buruncuk çıkar bantların altından :)

kızlar merhaba dün muhammet bey ile görüştüm burun estetiği için burnumun kalın derılı oldugunu ama elınden gelenin en ıyısını yapacağını söyledi daha önce kalın derılı burun estetıgı yaptıranlar varsa bilgi verebılırmı acaba cok merak edıyorum.

canım merhaba ben de kalın deriliyim ve de muhammet beye 24 aralıkta ameliyat oldum 2. ay dolmak üzere.. doktorumuz bilgi vermiştir sana diye düşünüyorum .. doktor burnun yüzüme 2 beden büyük olduğunu kalın derili olduğum için de 1- 1 buçuk beden küçültebileceğini söyledi... bakalım ben de bekleme sürecindeyim aslında sonuçtan memnunum eskisine oranla kesinlikle yüzümle daha uyumlu bir burnum oldu ancak dediğim gibi kalın derili burun çok incelemiyor ve minik olmuyor.. benimki de öyle şuan ... ama kalın derili de olsak gelişme yüksek oluyor. Ayrıca çok zor oldugunu da düşünmüyorum ilk 15 günden sonrası kolay

Canım çok teşekkür ederim evet muhammet bey de aynen böyle söyledi zaten bana ama ben yinede nasıl olacağı konusunda merak ettiğim için bilgi almak istedim.Muhammet beye çok güveniyorum inş. sonuclar umdugumuzdan cok daha guzel olur.

Ameliyatta korkacak bir şey yok arkadaşlar. Ben benim kadar canı kıymetli insan görmedim bu saate kadar hiç ağrım sızım olmadı :) onbirinci günüm bugün yeni burnumla :) şu an kendisi kocaman.. öyle şiş ki patlıcana benziyor burundan ziyade ki iki ay sonrasını düşünerek ondan bile memnunum ben..

canım resmini görebilirmiyiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…