Nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum fotoğraf.canım resmini görebilirmiyiz??
Slm foto yüklemeyi bilmediğim icin yardimci olamiycam ama listene eklersen burnunu görmeyi çok isterim :)Nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum fotoğraf.
Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Herkese açık olsun istemiyorum da fotoğraflar sadece listemdeki kişiler görsün istiyorum :) bir de şu an önden patlıcana benziyor burnum ameliyat olan arkadaşlar sizin de o şekilde miydi? Henüz 11 gün oldu haliyle şiş tabi ki burnum da sanki yüzüme yakışmadı gibi bu hali pek..
Izle demek listeye eklemek sanırım değil miSlm foto yüklemeyi bilmediğim icin yardimci olamiycam ama listene eklersen burnunu görmeyi çok isterim :)
Öyledir heralde :) bende seni izlemeye aldım :)Izle demek listeye eklemek sanırım değil mi
Sanırım başardım :)Öyledir heralde :) bende seni izlemeye aldım :)
:)Sanırım başardım :)
Fotoğraflarına baktım burnun pek güzel olmuş. Şişlik de kapşonlu olan fotoda belli diğerlerinde normal gözüküyor. Yanlış hatirlamiosam kalın deriliydin di miSanırım başardım :)
Yok kalın derili değildi de o kadar şiş ki burnum önden Patlıcana ya da patatese benzemiyor mu yahu burundan çok :)Fotoğraflarına baktım burnun pek güzel olmuş. Şişlik de kapşonlu olan fotoda belli diğerlerinde normal gözüküyor. Yanlış hatirlamiosam kalın deriliydin di mi
Benim de 11 gün oldu ve inanılmaz şiş.. Geçecek şimdi sabretme zamanı :)Benim bir hafta oldu çok şiş ondan mı kavis falan belli olmuyor canım çok sıkıldı
Ben şişlikten dolayı olduğunu düşünüyorum. Benim burnumda aynı şekilde özellikle önden kalkık ve eskiye oranla fazlasıyla değişti yüzüm.. Şişlikler geçsin güzel olacak ama eminim.. Sizin çok mu şiş fotoğraf ekleme şansınız varsa ekleyin bakalım bir?Ya şişten dolayı ise sorun yok ama değilse kötü çünkü ben tamamen ona bıraktım pek bi şey demedim :/
Bant çıkmadı benim henüz ama azcık açıp baktım :) düz ve baya şiş bir görüntü vardı hemen kapadımBen şişlikten dolayı olduğunu düşünüyorum. Benim burnumda aynı şekilde özellikle önden kalkık ve eskiye oranla fazlasıyla değişti yüzüm.. Şişlikler geçsin güzel olacak ama eminim.. Sizin çok mu şiş fotoğraf ekleme şansınız varsa ekleyin bakalım bir?
Bantlar alınsın bakalım önce :) benim bant varken iki Patlıcana eşdeğerdi şimdi bir :) umuyorum ilerleyen günlerde iyice oturacak :)Bant çıkmadı benim henüz ama azcık açıp baktım :) düz ve baya şiş bir görüntü vardı hemen kapadım
inşallah ya bekleyip görücezBantlar alınsın bakalım önce :) benim bant varken iki Patlıcana eşdeğerdi şimdi bir :) umuyorum ilerleyen günlerde iyice oturacak :)
Sanki bana ait değil gibi geliyo şu an :) yandan bi sıkıntım yok da önden şişlikler yüzünden bi değişik geliyo sanırım.. Yani aslında eminim o yüzden garip geldiğine ve 2 ay sonra güzel olacağına :)benim bir ay oldu :) ilk zamanlar ben de hiç beğenmemiştim burnumu
patates gibi kocamandı ve asimetrik şişlikler vardı.
şimdi şişlikler olmasına rağmen daha düzgün görünüyor burnum,
sabır sabır sabır işiymiş bu iş,
ameliyat haftası daha kolaymış :) beklemesi zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?