Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar merhaba bende pazar günü ameliyatımı oldum muhammet beye şuan 4. Günüm yarın tampon alınacak inşallah. Bende kalın deriliyim muhammet bey ince derilide 1 ayda ortaya çıkam burun sende 3. Ayda belli olur demişti bana şuan üzeri kapalı olduğu için çok farkedemesemde ve çokda şiş olmasına rağmen bariz bir değişiklik var bende tamponlar çıktıktan sonra tekrar yazacağım inşallah :)

Ne kadar güzel :) iyi ki varsınız arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim. Sizlerden böyle güzel yorumlar okuyunca korkularım hafifliyor, aldığım karar korkutmuyor. Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim :)

canım resmini görebilirmiyiz??
Nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum fotoğraf.
Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Herkese açık olsun istemiyorum da fotoğraflar sadece listemdeki kişiler görsün istiyorum :) bir de şu an önden patlıcana benziyor burnum ameliyat olan arkadaşlar sizin de o şekilde miydi? Henüz 11 gün oldu haliyle şiş tabi ki burnum da sanki yüzüme yakışmadı gibi bu hali pek..

Slm foto yüklemeyi bilmediğim icin yardimci olamiycam ama listene eklersen burnunu görmeyi çok isterim :)

Fotoğraflarına baktım burnun pek güzel olmuş. Şişlik de kapşonlu olan fotoda belli diğerlerinde normal gözüküyor. Yanlış hatirlamiosam kalın deriliydin di mi
Yok kalın derili değildi de o kadar şiş ki burnum önden Patlıcana ya da patatese benzemiyor mu yahu burundan çok :)

Ya şişten dolayı ise sorun yok ama değilse kötü çünkü ben tamamen ona bıraktım pek bi şey demedim :/
Ben şişlikten dolayı olduğunu düşünüyorum. Benim burnumda aynı şekilde özellikle önden kalkık ve eskiye oranla fazlasıyla değişti yüzüm.. Şişlikler geçsin güzel olacak ama eminim.. Sizin çok mu şiş fotoğraf ekleme şansınız varsa ekleyin bakalım bir?

Bant çıkmadı benim henüz ama azcık açıp baktım :) düz ve baya şiş bir görüntü vardı hemen kapadım

benim bir ay oldu :) ilk zamanlar ben de hiç beğenmemiştim burnumu
patates gibi kocamandı ve asimetrik şişlikler vardı.
şimdi şişlikler olmasına rağmen daha düzgün görünüyor burnum,
sabır sabır sabır işiymiş bu iş,
ameliyat haftası daha kolaymış :) beklemesi zor :)

Sanki bana ait değil gibi geliyo şu an :) yandan bi sıkıntım yok da önden şişlikler yüzünden bi değişik geliyo sanırım.. Yani aslında eminim o yüzden garip geldiğine ve 2 ay sonra güzel olacağına :)
Ilk zamanlardaki burunla şimdiki arasındaki farkı görebileceğimiz bi fotoğraf var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…