tekrar baktım yok ne patlıcana ne de patatese benziyo :) senin de dediğin gibi şimdilik şiş. temennimiz en kısa sürede şişliklerin inmesi olsunYok kalın derili değildi de o kadar şiş ki burnum önden Patlıcana ya da patatese benzemiyor mu yahu burundan çok :)
slm doktorun muhammet bey miydi??Ya şişten dolayı ise sorun yok ama değilse kötü çünkü ben tamamen ona bıraktım pek bi şey demedim :/
eveyslm doktorun muhammet bey miydi??
Canım düz görünüyor ama bir hafta çok çok erken yargıda bulunmak için :) ömürlük olsun burnuşun güzel görünüyor:)Bir hafta oldu çok düz değil mi
Canım düz görünüyor ama bir hafta çok çok erken yargıda bulunmak için :) ömürlük olsun burnuşun güzel görünüyor:)
düzden kastınız ne arkadaşlar?Bir hafta oldu çok düz değil mi
Kavis yok yani düz bir şekilde iniyor sen kendin giyiyosun ameliyate gittiğin gibi geliyorsundüzden kastınız ne arkadaşlar?
bir de çok alakasız bir soru olacak ama ameliyat sonrası kıyafetleri kim giydiriyor? odada giyinik mi uyanıyorsunuz?
Canım geçmiş olsun yeniden.. Bantlar çıksın hele bi dur bakalım.. Kavisin ortaya çıkması 2 ayı buluyor dedi Muhammet Bey bana bu arada panik yok. Senin kavisin çıkacak benim şişliklerim inecek sonra burnuşları gezmeye çıkarcaz :)Bir hafta oldu çok düz değil mi
Canım yaa teşekkür ederim ben bi de kavis olsun demedim olmasın da demedim ona bıraktım ondan korkuyorumKa
Canım geçmiş olsun yeniden.. Bantlar çıksın hele bi dur bakalım.. Kavisin ortaya çıkması 2 ayı buluyor dedi Muhammet Bey bana bu arada panik yok. Senin kavisin çıkacak benim şişliklerim inecek sonra burnuşları gezmeye çıkarcaz :)
Arayıp sorsanıza telefonla.. Genelde çok hafif kavis veriyo burunlara Muhammet Bey kendisine bırakıldığı zaman :)Canım yaa teşekkür ederim ben bi de kavis olsun demedim olmasın da demedim ona bıraktım ondan korkuyorum
Ama sis oldugu belli neden üzüldün bu kadar :)Bir hafta oldu çok düz değil mi
Düzden kastım kavissiz demek , ben ameliyat olmadım henüzdüzden kastınız ne arkadaşlar?
bir de çok alakasız bir soru olacak ama ameliyat sonrası kıyafetleri kim giydiriyor? odada giyinik mi uyanıyorsunuz?
kızlar muhammmet beyin burun fiyatı güncel hali nedir??
şuandaki güncel fiyat 8 bin tl canım bende pazartesi gitti görüşmeye bu fiyat söylendi.
Yuh 8binmi
Adam iyice coşmuş burdan meshur olduya fiyatıda ucurmuş
aynen öyle canım fiyat gerçekten çok pahalı ama burdan okuduğum yorumlarda amelıyat olanlar gerçekten memnun muhammet beyden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?