canım merhaba ben de kalın deriliyim ve de muhammet beye 24 aralıkta ameliyat oldum 2. ay dolmak üzere.. doktorumuz bilgi vermiştir sana diye düşünüyorum .. doktor burnun yüzüme 2 beden büyük olduğunu kalın derili olduğum için de 1- 1 buçuk beden küçültebileceğini söyledi... bakalım ben de bekleme sürecindeyim aslında sonuçtan memnunum eskisine oranla kesinlikle yüzümle daha uyumlu bir burnum oldu ancak dediğim gibi kalın derili burun çok incelemiyor ve minik olmuyor.. benimki de öyle şuan ... ama kalın derili de olsak gelişme yüksek oluyor. Ayrıca çok zor oldugunu da düşünmüyorum ilk 15 günden sonrası kolay
Çok güzel olmuş canım :) çok ödemin de yok sanırım :) önden de var mı fotoğrafı?12.gün
Önden şiş baya yandan yok gibi :) önden atarım ilerleyen günlerdeÇok güzel olmuş canım :) çok ödemin de yok sanırım :) önden de var mı fotoğrafı?
Çok güzel olacak eminim :)Önden şiş baya yandan yok gibi :) önden atarım ilerleyen günlerde
Aşırı doğal olmuş yalnız annem bile anlamayacak bu kadarını beklemiyordumÇok güzel olacak eminim :)
öncesindeki sıkıntınız neydi?Aşırı doğal olmuş yalnız annem bile anlamayacak bu kadarını beklemiyordum
Önden iyiydi zaten değilmedi önden görüntü ben biraz daha havalı ve kavisli istiyordum aslındaöncesindeki sıkıntınız neydi?
Yeniden ekledim fotoğraf burnumun kalkıklığı düzeliyo :)8 bin mi? ethicada en son 7bin di ne zaman 8 oldu?
Kalkık olması daha iyi başta inince kavislenecek güzel olacak ama benim hiçbir zaman kalkık olmadı direk düz ve inikti umarım daha da fazla inmezYeniden ekledim fotoğraf burnumun kalkıklığı düzeliyo :)
Muhammet bey genelde düz burun tercih etmiyo hafif kavis veriyo tabi siz düz istemediyseniz.. Panik yok daha çok yeni her gun farklı buruna uyanıyorum ben.. Burnumuz oturana kadar sabırKalkık olması daha iyi başta inince kavislenecek güzel olacak ama benim hiçbir zaman kalkık olmadı direk düz ve inikti umarım daha da fazla inmez(
açıdan anlıyorum ben burun ucum tamamen düz bir çizgi gidiyor herkesinki mesela yukarı doğru bie çizgiMuhammet bey genelde düz burun tercih etmiyo hafif kavis veriyo tabi siz düz istemediyseniz.. Panik yok daha çok yeni her gun farklı buruna uyanıyorum ben.. Burnumuz oturana kadar sabır
açıdan anlıyorum ben burun ucum tamamen düz bir çizgi gidiyor herkesinki mesela yukarı doğru bie çizgi
Geçmiş olsun. Ben henüz doktora karar veremedim. Resimlerinize bakamadım. Profilinize girince 7 resim var diyor ama göremiyorum. Neden acaba? Ben siteye yeni üye oldum da yardımcı olursanız sevinirim. Ben ilk olarak Muhammet beye gideceğim. Ama karar vermek çok zor. Ne zamandır yorumları okuyorum. Kafam çok karıştı.Yok kalın derili değildi de o kadar şiş ki burnum önden Patlıcana ya da patatese benzemiyor mu yahu burundan çok :)
Kendisiimi giriyor ameliyata çok kısa zamana vermiş okadarreklam hasta mümkün değil gibi günde iki ameliyat olsa ki olması gereken o çok eeken bile nevermiş düşünmek lazım
Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına
demetyaz78
sahra77
bsylmz34
bu 3 kişinin de aynı kişi olduğunu biliyormuydunuz ?
Geçmiş olsun. Ben henüz doktora karar veremedim. Resimlerinize bakamadım. Profilinize girince 7 resim var diyor ama göremiyorum. Neden acaba? Ben siteye yeni üye oldum da yardımcı olursanız sevinirim. Ben ilk olarak Muhammet beye gideceğim. Ama karar vermek çok zor. Ne zamandır yorumları okuyorum. Kafam çok karıştı.
Benide izler misiniz acaba resimlerinizi merak ettim de :)Şimdi görebilirsin fotoğrafları seni izlemeye aldım :) ben ameliyattan önce burada yazan yorumların hepsini okudum yıllar öncesinden başlayarak sonrasında da gidip görüşüp hemen ameliyat oldum açıkçası. Şu an daha çok yeni ancak ben bu halinden dahi memnunum burnumun ki 20 gün bile olmadı daha.. Iyice araştırın Muhammet Bey'e görüşmeye de gidin bana sorarsanız ondan sonra karar verirsiniz. Revizyon olarak bilgim yok ne yazık ki ama sitede albüm kısmında Muhammet Bey'e ait olan pek çok burun görebilirsin. :)
Canım bende senin gibi havalı kavisli istemiştim ama benimde çok düz oldu fAkat 2 ayim yeni doldu tam istediğim gibi olmasa da çok daha şekilli oldu. Sıkma canını kafandakini istediğin burnu tahmin ediyorum tam öyle olmasada onun yarısı kadar oluyorSadece yandan kemer ve çıkıntı vardı
Önden iyiydi zaten değilmedi önden görüntü ben biraz daha havalı ve kavisli istiyordum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?