- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
Şu an incirli ethica da can dostum nihalim ameliyatta. Anılarım canlandı iki yıl önce ben de bu koridorlarda heyecan içindeydim. Fotolarını paylaşıcam[/QUOTE
slm kızlar.. çok heycanlıyım ilk muayenede böyleysem ameliyatta nasıl olcağım kimbilir :) ne yapmam gerekir kafam çok karışık neleri söleyeceğimi unuttum şuan :/
İnş canım şuan yola çıktık 5 te randevumCanım bence nasıl bi burun istemediğini belirtmeyi unutma :)
İstemediğini kesin olarak söylersen ondan çıkarak yol almak çok daha rahat olur.. Burnunla ilgili mutlu olmadığın detayları da paylaşırsın ve eğer nefes alma problemin varsa onu da belirt bence :) zaten Muhammet Bey aklına takılan her şeyi anlatacak sen de aa evet evet o da vardı diye onaylayacaksın:)
Hadi bakalım Muhammet Bey'i eminim zaten çok seveceksiniz görünce :) Ece'nin yeni burnuyla arası çok iyiymiş dersiniz görünce eğer okumuş olursanız gitmeden önce :)İnş canım şuan yola çıktık 5 te randevum
okudum canım derim unutmazsam inş:)Hadi bakalım Muhammet Bey'i eminim zaten çok seveceksiniz görünce :) Ece'nin yeni burnuyla arası çok iyiymiş dersiniz görünce eğer okumuş olursanız gitmeden önce :)
Benim öyle elime geliuor ama sıkıntı yapılacak birşey değilYanlız bi olumsuz yön var ince deriliymişim. Transparan gbi düşün hatları belli eder yani bi çıkıntı olsa farkedelir dedi.. 100 kişiden 10 nda elle dokunulunca hissedilir 3 ünde göze gelir dedi
Kalın derili değilim ben ama kendi ameliyatımda şöyle düşündüm ve inanılmaz rahattım. Ne kadar kötü olabilir ki sonuçta kemerli bi burnum var ve kemer gidecek, Muhammet Bey de zaten işinin eri.. Aks da vardı yani burun eğriliği onun da %10 tekrarlama durumu olabiliyormuş hatta onun için de hem yamuk, hem kemerli hem düşük üçlü burnum olcağına hafif yamuk olsa yine de eskisinden güzel olur diyerek es geçtim.. Çok şükür her şey gayet yolunda gitti hatta 2 aydır görüşmediğim bi arkadaşımla karşılaştım burnumu değil saçımın ucundan aldırmıştım onu farketti :)merhaba kızlar,kalın derili burun amelıyatı olanlar şuan da görüntü olarak memnunlarmı acaba burunlarından nisana amelıyat tarıhı aldım ama korkuyorum ya sonuc guzel olmazsa diye lütfen yorumlarınızı paylaşırmısınız.
Kalın derili değilim ben ama kendi ameliyatımda şöyle düşündüm ve inanılmaz rahattım. Ne kadar kötü olabilir ki sonuçta kemerli bi burnum var ve kemer gidecek, Muhammet Bey de zaten işinin eri.. Aks da vardı yani burun eğriliği onun da %10 tekrarlama durumu olabiliyormuş hatta onun için de hem yamuk, hem kemerli hem düşük üçlü burnum olcağına hafif yamuk olsa yine de eskisinden güzel olur diyerek es geçtim.. Çok şükür her şey gayet yolunda gitti hatta 2 aydır görüşmediğim bi arkadaşımla karşılaştım burnumu değil saçımın ucundan aldırmıştım onu farketti :)
İçini rahat tutup inanmak en rahatı.. Kalın derili olunca iyileşme süreci daha uzun oluyor biliyorum ama kendini o şekilde bile en olumlu neyse ona inandır.. Nisan'da süper bi burnun olcak :)
Canım çok teşekkür ederim gerçekten doktoruma çok güvenıyorum. Bende artık senin gibi düşünücem :) içimi rahatlattın ne kadar kötü olabılırkı sonucta iyi düşünelim iyi olsun inş. :)
ben de yakında ameliyat olacağım. ancak öncesinde hocayla görüşme fırsatım olmayacak. yani nasıl bir şey istiyorum vs hiç konuşamayacağız. ameliyat öncesi hoca uğruyor mu yanımıza? çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. burnum da aynen sizin tarif ettiğiniz gibi. rabbim pişman ettirmesin.Kalın derili değilim ben ama kendi ameliyatımda şöyle düşündüm ve inanılmaz rahattım. Ne kadar kötü olabilir ki sonuçta kemerli bi burnum var ve kemer gidecek, Muhammet Bey de zaten işinin eri.. Aks da vardı yani burun eğriliği onun da %10 tekrarlama durumu olabiliyormuş hatta onun için de hem yamuk, hem kemerli hem düşük üçlü burnum olcağına hafif yamuk olsa yine de eskisinden güzel olur diyerek es geçtim.. Çok şükür her şey gayet yolunda gitti hatta 2 aydır görüşmediğim bi arkadaşımla karşılaştım burnumu değil saçımın ucundan aldırmıştım onu farketti :)
İçini rahat tutup inanmak en rahatı.. Kalın derili olunca iyileşme süreci daha uzun oluyor biliyorum ama kendini o şekilde bile en olumlu neyse ona inandır.. Nisan'da süper bi burnun olcak :)
ben de yakında ameliyat olacağım. ancak öncesinde hocayla görüşme fırsatım olmayacak. yani nasıl bir şey istiyorum vs hiç konuşamayacağız. ameliyat öncesi hoca uğruyor mu yanımıza? çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. burnum da aynen sizin tarif ettiğiniz gibi. rabbim pişman ettirmesin.
merhabaaa
muhammet dilberin ameliyat ücreti hakkında bilgisi olan yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?