Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

acıbademde olacağım inş.

sehirdışından gelenler acıbademe yda muayenehane ye yakın nerde kalabilir

sagol tatlım arastırmaya baslamam grek..sen muh dilbere mi ameliyat olmustun

Ben biraz fazla şanslıyım normalde de. 4 Şubat'ta muayene oldum 6'sı sabahı biri iptal edince hemen yerine geçip ameliyat oldum iki gün sürdü yani :)

aaaa gecmiş olsun canım kontroller ne kdar snra oluyor..memnun kaldınmı.su an nasıl gözüküyo

Şu an şiş olmasına rağmen ben memnunum burnumdan.. Profilimde bir kaç tane fotoğraf var gerçi pek çoğu 10. Gün falan henüz yeni eklemedim bi iki tane hariç :) Mart ortasında kontrol olacak da normalde kuzenimin yarın muayenesi var ben de gideceğim onunla.

Teşekkür ederim :) bence çok değişti bana sorarsan da insanlar saçımı burnumdan önce farkediyo işin garibi.. Bana değişik geliyordu başta yeni yeni alışıyorum :)

Arkadaşlar 15şubatta muhammet beye ameliyat oldum yeni albüm açtım kalın burum derisi için aklında soru işareti olanlar resimlerime bakabilirler :)

ameliyatımın 30.günü kızlar oldukça zorlu bir süreç aslına bakarsanız minimum streste atlatmanızı dilerim

sehirdışından gelenler acıbademe yda muayenehane ye yakın nerde kalabilir
Selam canim ben bir ay önce yurtdisindan geldim ameliyattan sonra kalacak yerim olmadigindan otelde kaldim hem acibagdeme hemde muhammet beye cok yakin bi otelde kaldim istersen otel adini verebilirim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…