Arkadaşlar 15şubatta muhammet beye ameliyat oldum yeni albüm açtım kalın burum derisi için aklında soru işareti olanlar resimlerime bakabilirler :)
arkadaşlar ameliyat öncesi hastanede tahlil olarak ne yapılıyor?
tahlıl olayını bende merak edıorumm
Tahlil zaten ücrete dahil hastaneye gidince ameliyattan önce bir kaç tüp kan alıp bazı değerlerimize bakıyorlar.. Hemogram, hematoloji, koagulasyon, seroloji ve bi kaç tane daha tahlil yapılıyor .. Panel1 diye geçiyo hatta..
Canim ben ameliyatgünü saat 7 de hastanedeydim 8 gibi damaryolu acildi ve damaryolundan alinan kanla tahlil yapildi saat 11 de ameliyat oldum :) sonuclar cok cabuk cikiyorcanım peki kacsaat once hastanede olmak gerekiyor ? sonuclar hemen çıkıyor mu
cevabın için teşekürler. kan testi sadece o zaman değil mi?Tahlil zaten ücrete dahil hastaneye gidince ameliyattan önce bir kaç tüp kan alıp bazı değerlerimize bakıyorlar.. Hemogram, hematoloji, koagulasyon, seroloji ve bi kaç tane daha tahlil yapılıyor .. Panel1 diye geçiyo hatta..
Evet evet Muhammet Bey'in hastasıyım diyince doğrudan işlem yapıyorlar.. Bi defa yapıldı bana test başka yapılmadı bildiğim kadarıyla he ameliyat sırasında yapılan farklı işlemler varsa bilmiyorum o ayrı..
Farkedermi sormuşsun da genelde Isteğe göre kalkık ya da kavisli oluyo burunlar.. O ilk ucu kalkıklığı ilk dönemdeki gibi olmuyo yavaş yavaş iniyo tabi ama dediğim gibi kalkık burun istiyosan onu belirtmende fayda var.. Burnun yapısına ve derinin cildin yapısına göre de değişiklik gösteriyo iyileşme süreci bazı kişilerde daha çabuk ortaya çıkıyo bazılarında daha geç ama herkes için geçerli bi 6 ay kıstası var yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?