Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar ameliyat öncesi hastanede tahlil olarak ne yapılıyor?

tahlıl olayını bende merak edıorumm

Tahlil zaten ücrete dahil hastaneye gidince ameliyattan önce bir kaç tüp kan alıp bazı değerlerimize bakıyorlar.. Hemogram, hematoloji, koagulasyon, seroloji ve bi kaç tane daha tahlil yapılıyor .. Panel1 diye geçiyo hatta..

canım peki kacsaat once hastanede olmak gerekiyor ? sonuclar hemen çıkıyor mu

Bir gün önceden yaptırdım ben hatta sanırım 12 saat önce falandı zira çok ani ameliyat oldum biri vazgeçtiği için.. Tam olarak bilemiyorum tahlil sonucları her yerde aynı sürede mi çıkıyor. Ben Acıbadem'de oldum akşam 6'da kan verdim gece sonuçlar çıkmıştı

kızlar bişey aklıma takıldı. bazı resimlerde kimi arkadaşlarımızın burnu çok düz bazılarında hemen hatları belli olmuş bu neyle alakalı ? .. benide bi endişe sardı.. ameliyat olan arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda :/

birde burun ucu kimilerinde çok kalkık duruyor zamanla iniyor mu? iniyorsa kalkık olmayan burunlarda da inme oluyor mu?

cevabın için teşekürler. kan testi sadece o zaman değil mi?
bir de hastane bizi nasıl tanıyacak? ben muhammed hocanın hastasıyım diyip mi gireceğiz? :)

Evet evet Muhammet Bey'in hastasıyım diyince doğrudan işlem yapıyorlar.. Bi defa yapıldı bana test başka yapılmadı bildiğim kadarıyla he ameliyat sırasında yapılan farklı işlemler varsa bilmiyorum o ayrı..

Farkedermi sormuşsun da genelde Isteğe göre kalkık ya da kavisli oluyo burunlar.. O ilk ucu kalkıklığı ilk dönemdeki gibi olmuyo yavaş yavaş iniyo tabi ama dediğim gibi kalkık burun istiyosan onu belirtmende fayda var.. Burnun yapısına ve derinin cildin yapısına göre de değişiklik gösteriyo iyileşme süreci bazı kişilerde daha çabuk ortaya çıkıyo bazılarında daha geç ama herkes için geçerli bi 6 ay kıstası var yine de :)

canım ben olmuşken hafif ucu kalkık ve kavis olsun istiyorum sırtı düz inen burun istemiyorum

Muhammet dilber revizyon olanlar en son hangi hastanede ne kadara oldunuz
şimdi sekreteri aradım 15 bin diyor sadece acibademde yapiyrZ diyor

arkadaşlar ben bir de aylar önce ameliyat tarihi aldım. az da kaldı. ama ne arayan var ne soran. benim bir şey yapmam bekleniyor mu?

arkadaşlar bir sorum daha olacak. ameliyatta malum bölgeye sonda falan takılıyor mu? külotla girildiğini okudum, ama o zmn külodu onlar mı çıkarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…