Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ameliyat olmayı isteyen burda araştırmalar yapan sorular soran arkadaşlar!! bizde aynı geçtiğiniz yoldan geçiyoruz bizi en iyi sizin anlamanız lazım ama ne msjlarda aktif olmanıza rağmen ne bu formda sorduğumuz soruya cevap verme lütfunda bile bulunmuyorsunuz.. yaşadığınız bişeyi soruyoruz zor mu cevap vermek.. ben ameliyatımı oldum bitti bumudur yani ?? (sözüm cevap verenlere deil kızlar cevap vermeyenlere)

Evet oldum bittim diil tabi ki Haklısın herkesin bence de tecrübelerini paylaşması lazım katılıyorum sana ve şahsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum hadi diğer ameliyat olan arkadaşlar sizler de amelşyat olup kaçmayın lütfen :)
Olmayanlardan da bir ricam olacak ama.. Lütfen soru sormadan önce forumu iyice okuyun tüm soruların cevapları bu başlığın içinde zaten mevcut esasında.. Ben ameliyat olmadan önce üç dört soru sordum ya da sormadım ki zaten cevap veren olmadı pek ben de 1500 sayfayı okudum üşenmeden.. :) gözlerim şaşı oldu a dostlar! Ben bazen forumu göremiyorum eğer cevap veren olmazsa size bana özelden mesaj atabilirsiniz her zaman için diye konuyu noktalayayım :)
Bir de sonda mı hiiii diyorum sonda olsa olmazdım ben bu ameliyatı

canım benim senin ameliyattan sonra bizimle ne kadar ilgilendiğin ortada hakkını yiyemem sözüm sana deildi zaten .. 2013 den beri bu formdayım okuyorum ama zaman geçiyor aklımıza daha başka sorular geliyor bi çıkış ilk ağızdan olana soruyorsun işte.. hepimiz bu yoldan geçiyoruz sonuçta

Açık Çek herkese :) özl mesajlarınız itinayla cevaplandırılır :) foruma yazınca mail gelmiyo da her zaman özelden yazınca hemen mail düşüyo o yüzden daha hızlı dönüş sağlanıyo

D
2013 nedir yahu ol ol koşarak ameliyat korkacak bi şey yok :) uzadıkça uzuyo sonra ben beş yıl önce bi niyetlendim sonra vazgeçtim şimdi de 2 günde oluverdim uzasa yine korkardım kesin:) korkacak bi şey yok ama emin olsun herkes :)

Kizlar benim bugün 45 günüm tam sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz seve seve cevap veririm sonucda bizde bu yoldan gectik ,bende amelyatdan önce gece gündüz burada yazilanlari okudum arkadaslardan bilgi aldim Allah herkezin yardimcisi olsun .Ben cok detayci biriyim,Muhammet bey bunu biliyor sagolsun ona göre cok titiz davrandi bütün sorularima sabirla cevapladi vede cok ilgilendi doktor kimligini birakarak bi arkadas gibi iletisim kurdu buda beni cok rahatlatti kendisine buradan bin kez tesekkür ediyorum sayesinde tam istedigim gibi oldu hersey...

Arkadaşlar 15 şubattaydı ameliyatım albümdeki resimlerimi güncelledim bakabilirsiniz:)

Ne çabuk geçiyo zaman anlamadım ben şimdi yeniden fotoğraf çektim de 28 gün olmuş :) aman şiş ama ödem derken nerdeyse bi ay bitti bile..
Ameliyattan korkan arkadaşlar korkmayın :) süreç gerçekten zor diil keske önceden olsaymışım..

ameliyattan sonra zaman öyle cabuk mu gecıorr yaa :)) bana sankı hıc gecmeyecekmıs gıbı gelıorr kıme sorsamm cabuk gecıor dıyorr suan amlyt gunumun gelmesıne daha varr gecmıorr zaman yavaş:)

Hemen geçiyo hiç merak etme :) ameliyattan önce heyecan oluyo bi de insan sabırsızlanıyo falan ondan sanırım az biraz daha yavaş.. Ne zaman olcaksın ameliyat?

Selam arkadaslar bi yardım edin ya bazen Ankara'ya gelıomus Muhammet bey ne zaman geldıgını nerdn bılcez

Selam canim ben bir ay önce yurtdisindan geldim ameliyattan sonra kalacak yerim olmadigindan otelde kaldim hem acibagdeme hemde muhammet beye cok yakin bi otelde kaldim istersen otel adini verebilirim : )
olur cnm msj atabilirsin adını otelin

Kizlar bende Muhammed beye ameliyat oldum(revizyon) baska revizyon olanlar varmi? Bi kac sorum olacakti:)

[QUOTEhaftaya Eyes24, post: 39812956, member: 663692"]Selam arkadaslar bi yardım edin ya bazen Ankara'ya gelıomus Muhammet bey ne zaman geldıgını nerdn bılcez [/QUOTE]
Sanrm haftata

detayli bilgiyi sekreterinden al sanrm bu hafta

Temmuz
[QUOTEhaftaya Eyes24, post: 39812956, member: 663692"]Selam arkadaslar bi yardım edin ya bazen Ankara'ya gelıomus Muhammet bey ne zaman geldıgını nerdn bılcez
Sanrm haftata

detayli bilgiyi sekreterinden al sanrm bu hafta[/QUOTE]
Temmuz dendi oyuzden ya cok gelıo ama Ankara'ya. Sanrm

Eğer yakın zamanda ameliyat günü olup da herhangi bi nedenden dolayı ameliyatı iptal edecek olan olursa bana yazabilir mi acaba? Kuzenim de ameliyat olacak da ay sonuna gün aldı eğer daha erken yer bulursak hemen olmak istiyo :)

hangi gün canım martın sonu mu ? bi tane boşluk varmış Muhammet bey yapalım o zmn ameliyatını demişti bende nisanı seçmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…