geçmiş olsun dranaz. daha önceden var mıydı kansızlık sorunun yeni mi öğrendinkndı dr'um bu arada Muhammet hoca degıl sonuçları kendsıne maıl atıcam yarın bakalım o nedıyecek off yaaaaa cok moralım bozulduu onca pekmez dut uzumm hıc bı ıse yaramamış ....
hanig değerin düşük çıkmış?kan tahlılı sonuçlarım bugun cıktı veee cok dusukmus doktor kan surubu verdıı sekretrını aradım kansızsanız amelıyata alamayız dedı
arkadaşlar ameliyat öncesi son görüşmede ne konuşuluyor? doktora burun fotoları falan mı göstereceğiz? benim terminolojiden vs hiçbişi den haberim yok. doktora ne istediğimi bile söyleyemem ki.
Canim her doktorun tarzi baskadir herkez farkli teknik kullaniyor Tamam ulrasonik le yapiyor emre bey ama yaptigi burun tarzlar ayni hepsi oyuk bi bicimde .Ultrasonik den öncede böyleydi ayrica bu morluk sislik yaptigi teknikle alakasi yok senin bünyene cild yapina bagliya bu kalın derılı burunlar ıcın ultrasonık rınoplasti dahamı ıyı forumda bı kaç kızın burunlarına bakıorumda gerçekten harıka duruorlarr cok dogal ve sekıllıı şişme sıfır , ödem sıfıra yakın ... gıttgımde onuda sorucamm hocaya tr ye ılk getıren emre ılhanmıs
kızlarr ameliyat iptal kan degerlerım dusuk vücudumun yarısında kan olmadığı ıcın amelıyat olamıorum tedaviye başladık ferplex adlı kan şuruplarından içiyorum
Bence de guzel olmusmerhaba tuba baktım fotolarına mükemmel olmuş burnun harikaa ötesi arkadaşlık teklifi yolladım benim fotolarada bakabilirsin cnm
Ceymey benim de burnumun simdiki (estetiksiz) hali seninkinin estetiksiz haline benziyor. Ben de muhammet dilbere ameliyat olacagìm. Burnunun en son halini merak ettim. Resim paylasabilir misin?Çok sevindim yanıtına, burnumun ucu toparlak görünüyor biraz korkuyorum böyle mi kalacak diye. Yoksa kısalığı falan güzel de, yuvarlaklığı sanki düşükmüş gibi duruyor. İnşallah inince biraz daha kalkık görünür.
Anesteziden korkma derim. Açık ameliyat hem hasta hem doktor acisindan daha rahat. doktor icini gorup rahatca manevra yapabilir diye dusunuyorum.valla bende muhammedemı olucam ama adam acık amelıyat yapıor lanet olmasınkıD
Ceymey taburcu olduktan sonraki gece basin dondu mu, cok halsiz hissettin mi? Ben yalniz basima gecirmek istiyorum bu sureci ama yaninda biri olsun diyorlar. istanbullu degilim de, otelde kalicam.Umaycığım heyecanını çok iyi anlıyorum 3-4 gün bir sıkıntın olacak ondan sonra yepyeni bir görüntün olacak çok mutlu olacaksın inşallah :). Şimdiden geçmiş olsun.
Ceymey kavis istemedim demissin. aslinda benim istedigim de seninki gibi bir burun ama tatli bir kavis seklinde tarif edebilirim onu. Ben de mi kavis istemiyorum demeliyim seninki gibi olmasi icin. Veya bunu okuyan diger kk uyelerinden muhammet dilbere yaptiran ve hafif kavis istedigini belirtenler kimler? Onlarin da resmini gormek isterim.Teşekkürler, çoktan çıktı tamponlarım. Hiç acı veya ağrı çekmedim. Ama tabi dokununca hafif bir sızlama hissediliyor. Benim burnum dar uzun ve ucu düşüktü. Bir tarafında da kemer vardı. Ben sadece kemerin törpülenmesini (ama kavis istemedim) ve burun ucumun çok olmasa da biraz kalkmasını ve doğal gözükmesini istedim. Öyle de oldu. Derim ince olduğu için arasıra bir taraflarından garip şişlikler çıkıyor :). Sonra bir bakıyorum inmiş. Ucu da hala biraz toparlak ama ilk çıktığı günden bu yana çok farketti. Bu haftaiçi fotolarımı koyucam inşallah. Yani işin özeti ben biraz kendim tarif ettim çoğunlukla da doktorun eline bıraktım. Sonuçtan memnunum
Fotolarini goremedim ecemula.ceymey ben muhammet beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsin 6 ay oldu benim sorun yaşamadım hiç çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?