- 25 Şubat 2015
- 37
- 0
- 13
- 40
fotonu goremedim canim..merhaba canım, ben de avusturyadan gittim ameliyatımı oldum geldim 5 hafta önce.. sormak istediğin ne varsa sorabilirsin, seve seve yardımcı olurum :)
Slm bende kavis istememisdim Muhammet bey hafif tatli kavis yapmaya ikna etti bugun tam 50 günüm fotograflarim var bakabilirsin canim :)kavis 3.aydan sonra cikacakmis galibaCeymey kavis istemedim demissin. aslinda benim istedigim de seninki gibi bir burun ama tatli bir kavis seklinde tarif edebilirim onu. Ben de mi kavis istemiyorum demeliyim seninki gibi olmasi icin. Veya bunu okuyan diger kk uyelerinden muhammet dilbere yaptiran ve hafif kavis istedigini belirtenler kimler? Onlarin da resmini gormek isterim.
burnunuzun kalkıklığı konusunda bi istekte bulundunuzmu?Slm bende kavis istememisdim Muhammet bey hafif tatli kavis yapmaya ikna etti bugun tam 50 günüm fotograflarim var bakabilirsin canim :)kavis 3.aydan sonra cikacakmis galiba
Seldasar yeni halini merak ediyorum. Resim paylasabilir misin?emre ilhan barış çakır ve muhammet dilber üçlüsü arasında gidip gelmek de idim. barış bey ile görüştüm. emre bey'in anadolu yakası olması sebebiyle ve randevu ve ameliyat tarihlerini çok ileri vermesi sebebiyle gidemedim. muhammet beyin muayenehanesini aradığımda 1 hafta sonrasına muayene randevusu aldım. muayeneden snra zaten kararımı vermiştim. tekrar arayıp ameliyat tarihi istedim. tam 1 ay sonrasına da ameliyat günü belirlendi. 19 aralık ta ameliyat oldum. bugün tam bir hafta oldu. anestezi sonrası zorlanmadım. ağrım sızım olmadı. şişlikler önce gözde başladı sonra yanaklara indi. çok az morluk var hala. onlar da makyajla kapatılmayacak gbi değil. tamponlardan da korkmayın hiç. hissetmiyorsunuz desem yeridir. pazar günü de dikişler alınacak ve bandajlar çıkacak. şu an rahatsız eden tek şey bandajların yapışkanı. kimbilir burnumun cildini ne hale getirmiştir
uzun uzun yazdım çnkü bnm karar vermemde burda doktor beyin hakkında yazılanlar çok etkili oldu.
ameliyat süreci beklediğimden çok daha rahat geçti. iyileşme süreci gayet hızlı.
o yüz bi haftada nası eski haline geldi hala şaşkınım :)
korkulacak hiçbişey yok. eğer değişimi gerçekten istiyorsanız hiçbiri zor gelmiyor zaten. önemli olan gerçkten istemek. her korktuğumda kendime bunu hatırlattım ve telkinde bulundum.
mathilda resim paylasabilir misin?Öncelikle bu zamana kadar olan aşamaları düşünürsek benim için en zor tarafı doktor araştırma süreciydi. Ankara'da olan isimler bir türlü içime sinmedi nedense ve dedim süreç gecikse bile ben bir kere olacağım ve bu da Muhammet Bey olacak. Bu fikre olan arkadaşların resimlerinden kapıldım tabi ama bizim için en büyük referans da o yani çünkü doktor ne kadar Prof veya estetikçi olsun hep olumsuz yorumlara da rastlamıştım. Sonra buradan tanıştığımız arkadaşlarla birleşip Muhammet Beyi de Ankara'ya gelmeye ikna edince içimi heyecan kapladı. Aslında hemen olmak istiyordum ama aralık ayını beklemem gerekti. Ve işte süreç geldi çattı 23 aralık görüşmeye gittim. Doktor kalın derili olduğumu sürecin benim için daha zor olacağını şişliklerimin daha geç ineceğini söyledi. Yani Muhammet Beyin en hoşuma giden özelliği o oldu yüzünüze baktığınızda muayene ettiğinde sonucun ne çıkacağını önceden biliyor ve inanılmaz güven aldım tüm ayrıntılarıyla nasıl bir sonuç elde edileceğini anlattı. Resimler çekildi. Ve ertesi gün sabah sularında ameliyata girdim. Çıktığımda hemen hiç morluk yoktu suratımda. Ama geceye doğru morluk ve şişlikler arttı bende. Bu kişiden kişiye değişiyormuş gerçekten . Benim arkadaşlara göre morluğum çok daha fazla oldu hiç morarmayan da var o biraz hassasiyetle alakalı kızlar.
2. ve 3. gün morluk şişlik artıyor. Şuan 5. gün bitti baya geriledi şişlik neredeyse yok morluk sarılaştı. 4. gün veya 5. gün tamponlar ve atel alındı. Orada burnunuzun ilk halini görüyorsunuz. Çok değişik bir his kızlar. Şiş olmsına rağmen çok beğendim. Yani Muhammet beyin tarzı zaten bana çok hitap ediyor. Ben fazla kavisli ve ucu sivri burunları hiç sevmiyorum örneğin. Kısaca sonuç şu ana kadar beni tatmin etti. Benim burnum uzun ve düşüktü. En çok bunlardan rahatsızdım. Burun ucum kısaltıldı düşüklük kaldırıldı hafif kavis verildi. Anlayacağınız işlem baya bi çoktu. Umarım hepiniz istediğiniz burna kavuşursunuz kızlar.
Canim noldu duzeldi mi?Benim burnum gibi yani arkadaşin dedigi
burnunuzun kalkıklığı konusunda bi istekte bulundunuzmu?
Muhammet bey basdan beri bana kalkik bi burun gidecegini söyledi bende kalkik burunlari begeniyordum eski burnum cokda düsük deyildi aslinda albümümde eski burnumla cekilmis önden foto var bakabilirsin Zamanla o kalkiklik inecekburnunuzun kalkıklığı konusunda bi istekte bulundunuzmu?
ben muhammet beyin yaptığı burunları fazla kalkık buluyorum.ama sizin kararında olmuş..biraz fazlası abes kaçardı.Muhammet bey basdan beri bana kalkik bi burun gidecegini söyledi bende kalkik burunlari begeniyordum eski burnum cokda düsük deyildi aslinda albümümde eski burnumla cekilmis önden foto var bakabilirsin Zamanla o kalkiklik inecek
Tesekkür ederim canim .baslarda kalkik duran burunlar inan zamanla iniyor kalkik yaptirmayan kisiler cok pisman cünkü 1 seneye kadar iniyor burun oturdukcaben muhammet beyin yaptığı burunları fazla kalkık buluyorum.ama sizin kararında olmuş..biraz fazlası abes kaçardı.
yüzünüzle uyumlu ve doğal durmuş..
Pazartesi muh beyin muayenanesine gidicem. Ama kafam karısık muhammed beyin yaptığı burunlara çok kalkık diyen arkadaslar var, acaba muh beye ameliyat olanlar tesimlerini koyabılırlermı. Veya burnu kalkık olablar kendi öyle istediği içinmi kalkıktı.
Acayiplik bende mi bir ben beğenmiyorum galiba nası bi iş anlamadımOff harika olmuş burnunuz sizin resminizi götüreym ne zaman ameliyat oldunuz
Öndende fotoğrafınız varmı ? Bu burna sahip olmak isteyen çok kişi var öyle demeyn:)Acayiplik bende mi bir ben beğenmiyorum galiba nası bi iş anlamadım11 şubatta oldum
Önden aynıyım değişmedim :) teşekkür ederim bunları duymak iyi geliyo ben çok pimpirikliyim ondan sanırımÖndende fotoğrafınız varmı ? Bu burna sahip olmak isteyen çok kişi var öyle demeyn:)
Daha 1 ay olmuş ameliyat olalı gözünüz alışmamıştr belki. Ameliyat süreci nasıldı. İlk randevuya giderken resim götürdünüzmüÖnden aynıyım değişmedim :) teşekkür ederim bunları duymak iyi geliyo ben çok pimpirikliyim ondan sanırım
Tesekkür ederim canim .baslarda kalkik duran burunlar inan zamanla iniyor kalkik yaptirmayan kisiler cok pisman cünkü 1 seneye kadar iniyor burun oturdukca
İyi de bunu doktorun hesaplayıp ona göre yapması gerekmez mi biz buraya girip bilgi ediniyoruz kendimizce edimemeyenler nası düşünsün kalkık isteyemeyenleri en son inince o düzeye gelecek şekilde düşünerek başta kaldırması gerekmiyo mu ki ben bi şey de demedim bant takıldığı ilk günde en ufak bir kalkıklık yoktu benim sadece ve sadece kemiğim törpülenip düz hale getirilmiş bu kadar bu forumda niye doktorun bu kadar abartıldığını da anlamıyorum artık sürü psikolojisi olsa gerek ben de girmiş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?