Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Slm bende kavis istememisdim Muhammet bey hafif tatli kavis yapmaya ikna etti bugun tam 50 günüm fotograflarim var bakabilirsin canim :)kavis 3.aydan sonra cikacakmis galiba

Slm bende kavis istememisdim Muhammet bey hafif tatli kavis yapmaya ikna etti bugun tam 50 günüm fotograflarim var bakabilirsin canim :)kavis 3.aydan sonra cikacakmis galiba
burnunuzun kalkıklığı konusunda bi istekte bulundunuzmu?

Seldasar yeni halini merak ediyorum. Resim paylasabilir misin?

mathilda resim paylasabilir misin?

Muhammet bey basdan beri bana kalkik bi burun gidecegini söyledi bende kalkik burunlari begeniyordum eski burnum cokda düsük deyildi aslinda albümümde eski burnumla cekilmis önden foto var bakabilirsin Zamanla o kalkiklik inecek

Muhammet bey basdan beri bana kalkik bi burun gidecegini söyledi bende kalkik burunlari begeniyordum eski burnum cokda düsük deyildi aslinda albümümde eski burnumla cekilmis önden foto var bakabilirsin Zamanla o kalkiklik inecek
ben muhammet beyin yaptığı burunları fazla kalkık buluyorum.ama sizin kararında olmuş..biraz fazlası abes kaçardı.
yüzünüzle uyumlu ve doğal durmuş..

ben muhammet beyin yaptığı burunları fazla kalkık buluyorum.ama sizin kararında olmuş..biraz fazlası abes kaçardı.
yüzünüzle uyumlu ve doğal durmuş..
Tesekkür ederim canim .baslarda kalkik duran burunlar inan zamanla iniyor kalkik yaptirmayan kisiler cok pisman cünkü 1 seneye kadar iniyor burun oturdukca

Pazartesi muh beyin muayenanesine gidicem. Ama kafam karısık muhammed beyin yaptığı burunlara çok kalkık diyen arkadaslar var, acaba muh beye ameliyat olanlar tesimlerini koyabılırlermı. Veya burnu kalkık olablar kendi öyle istediği içinmi kalkıktı.

Kalkık mı valla benim hiç kalkık değil hatta ben kalkık olmasını istiyordum biraz daha çünkü sonra iner diye korkuyorum bak istersen

Eklentiler

• image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 340
Öndende fotoğrafınız varmı ? Bu burna sahip olmak isteyen çok kişi var öyle demeyn:)
Önden aynıyım değişmedim :) teşekkür ederim bunları duymak iyi geliyo ben çok pimpirikliyim ondan sanırım

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 293
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 300
İlk randevuda götürdüm ama bence unutuyor doktor o kadar hastası var ki çok normal ameliyata girmeden hemen önce geliyo orda göstermek lazım ama ben göstermedim çünkü bana bırak muhteşem olacak dedi sanırım beklentim o yüzden fazla yüksekti ama yine de anlatmakta fayda var keşke ben daha net ifade etseydim kendimi diyorum gerçi bana bırak deyince aşırı bir güven oluştu hiçbi şey demedim ben :)

Tesekkür ederim canim .baslarda kalkik duran burunlar inan zamanla iniyor kalkik yaptirmayan kisiler cok pisman cünkü 1 seneye kadar iniyor burun oturdukca

C Chillen demekkı oyuzden herkes keşke kalkık ısteseydım dıor sonradan ındıklerını görünce bnede ozel bı kaç arkdasa sorduğumda bnce hafıf kalkıklık ıste cok pişmanım keşke ısteseymısım doğal doğal dıye tutturdum ındıgını görünce moral bıraz bozuluyor dıordu anladımm ..hafıf kalkıklık ıyıdır

İyi de bunu doktorun hesaplayıp ona göre yapması gerekmez mi biz buraya girip bilgi ediniyoruz kendimizce edimemeyenler nası düşünsün kalkık isteyemeyenleri en son inince o düzeye gelecek şekilde düşünerek başta kaldırması gerekmiyo mu ki ben bi şey de demedim bant takıldığı ilk günde en ufak bir kalkıklık yoktu benim sadece ve sadece kemiğim törpülenip düz hale getirilmiş bu kadar bu forumda niye doktorun bu kadar abartıldığını da anlamıyorum artık sürü psikolojisi olsa gerek ben de girmiş bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…