Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde son 2 gün cuma günü olacağım. korkudan hasta oluyorum galiba :)
üzerimde bir titreme, algıda güçlük mevcut.
abartıyor muyum anlamadım. ama ben bu ameliyattan çok korkuyorum
herşeyi tamamlamışken vazgeçmek çocukça olacak..
kendimi bırakmış durumdayım..

Boşuna kendini bu kadar yıpratıyorsun. Ameliyat olmak inan en basiti. Sonrasinda ağrı yok, sızı yok, nefes problemi yok. Birtek ihmal etmemen gereken şey ameliyat sonrası ilk 2 gün buz koymak çok önemli yoksa acayip morluk oluyor.
Sana şunu söyleyebilirim bende ameliyattan 10 gün önce bi hastalandım taaki ameliyat gününe kadar mide bulantısı, karın ağrısı, halsizlik ne ararsan vardı doktora gittim ve hiç bir şeyim olmadığını söylemişlerdi. Ameliyata son iki gün kala ise evin içinde üşüdüğümu ve tir tir titredigimi hatırlıyorum. Bunların tamamı ameliyata kadar yaşanıyor ama emin ol sonrasında gözlerini açtığında bütün herşeyi geride bırakmış oluyorsun acayip rahatliyorsun sonra odana doktorun geliyor sana ne kadar başarılı bir ameliyat geçirdiğini anlatıyor ve bana göre esas zor olan süreç başlıyor buda maalesef sabırla 1 yıl beklemek

sahsen ben 1 gun once oldum ama benım burnum felaket sorunluydu şimdide yuzum davul gibi

Çok teşekkür ederim :)
kollarım kan vermekten morardı zaten. aynı zamanda troid hastası olduğumdan, bir dünya test yaptırmak zorunda kaldım.
kan vermek, ameliyattan daha zor :)
umarım söylediğiniz gibi benimde rahat geçer.

ameliyattan haberin bile olmuyo ben gayet gulerek ameliyat ekibiyle sohbet ede ede çıktım odama ama sonrası tam bi facia

merhaba yeni üyeyim 3 tane estetik ameliyatı olmak istiyorum göğüs büyültme labino plasti yve burum ameliyatı olmak istiyorum konunun basını kaçırdıgım için doktorunuzun kim oldugunu ve fiyatla ilgili yazıları bilmiyotum bana yarımcı olabilir misiniz cok kararsızım fiyatlarla ilgili hiçbir fikrim yok

Merhaba,

Muhammet Bey'in şuan ki güncel burun fiyatı 8000 TL'dir. burun dışında başka ameliyat yapmıyor diye biliyorum. yanılıyor da olabilirim. ofisinden kendiisne ulaşabilirsiniz.

yanlış bilgi vermek istemem..

K.B.B uzmanına labioplasti yada meme büyütme ameliyatı yaptiramazsiniz sanki

slm en son ne zaman muhammet bey ile gorustun ve neler konustunuz ameliyat öncesi bişey atlamak istemiyorum. Bu arada kendini okadar sıkma bak burda arkadaşlar ö kadar olumlu şeyler söylüyorlar. Inşallah bizimde güzel gececek

Ya a
farkedermi ben de 30 nisanda muhammet beye oluyorum:) sen hangi hastanede olacaksın? görüştünüz mü muhammet bey ile detayları?
Ya ameliyattan ne kadar süre önce doktorunuzla gorusuceksiniz ya da görüstunuz mu ne konuşmak ne demek gerekiyo acaba benimde az kaldı bişey atlamak istemiyorum yardım edin kızlar be :)

Ya a
Ya ameliyattan ne kadar süre önce doktorunuzla gorusuceksiniz ya da görüstunuz mu ne konuşmak ne demek gerekiyo acaba benimde az kaldı bişey atlamak istemiyorum yardım edin kızlar be :)

benim 30 nisanda ameliyatım salı günü ameliyat öncesi görüşmemizi yaptık. ama o günde bi hatırlatma yapmamı istedi malum hastası çok ne istediğimizi tam söylemek bize düşüyor :) ne konuştuğumuza gelince ; nasıl bi burun istediğimi ne istemediği mi resimlerle kendisine gösterdim. oda olur veya olmaz vs gbi söylüyor zaten.

Merhabalar,

çok detaylı bir şekilde şu burunu istiyorum şöyle olsun gibi bir konuşma yapmadım. Muhammet bey 5000'e yakın bir burun yaptığından kimin yüzüne ne gidecek, ne kadar kaldıracak iyi bilir diye düşünüyorum. konuşmamda sadece; kalkık bir burun istemediğimi, doğal ve iyi nefes alan bir burun istediğimi belirttim.
valla şaka maka son saatlerim kaldı ameliyata ve ben yoğun bir şekilde çalışıyorum :)

Sigara da içemiyorum. ama akşam dayanamayıp yakarım :)
umarım bu kadar strese, sıkıntıya, heyecana değer..

Ameliyata girerken bir iğne vuruldu ben sonrasını hatırlamıyorum sonra birileri ismimi söylüyordu uyandım başta kendime gelemedim zorlayinca gözlerimi acabildim hiç bir ağrı olmadı gayet rahattı hi tedirgin olmayın ameliyat sonrasi çok az zahmetli o kadar da olacak tabi

ben de bu cumartesi görüşeceğim, begendiğim ve begenmediğim burunları göstermeyi planlıyorum muhammet beye. 1 günde nasıl 2 ameliyat yapıyor bu doktorlar yahu, gerçekten zor iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…