- 3 Ocak 2015
- 36
- 13
- 3
- 40
Boşuna kendini bu kadar yıpratıyorsun. Ameliyat olmak inan en basiti. Sonrasinda ağrı yok, sızı yok, nefes problemi yok. Birtek ihmal etmemen gereken şey ameliyat sonrası ilk 2 gün buz koymak çok önemli yoksa acayip morluk oluyor.benimde son 2 güncuma günü olacağım. korkudan hasta oluyorum galiba :)
üzerimde bir titreme, algıda güçlük mevcut.
abartıyor muyum anlamadım. ama ben bu ameliyattan çok korkuyorum
herşeyi tamamlamışken vazgeçmek çocukça olacak..
kendimi bırakmış durumdayım..
Boşuna kendini bu kadar yıpratıyorsun. Ameliyat olmak inan en basiti. Sonrasinda ağrı yok, sızı yok, nefes problemi yok. Birtek ihmal etmemen gereken şey ameliyat sonrası ilk 2 gün buz koymak çok önemli yoksa acayip morluk oluyor.
Sana şunu söyleyebilirim bende ameliyattan 10 gün önce bi hastalandım taaki ameliyat gününe kadar mide bulantısı, karın ağrısı, halsizlik ne ararsan vardı doktora gittim ve hiç bir şeyim olmadığını söylemişlerdi. Ameliyata son iki gün kala ise evin içinde üşüdüğümu ve tir tir titredigimi hatırlıyorum. Bunların tamamı ameliyata kadar yaşanıyor ama emin ol sonrasında gözlerini açtığında bütün herşeyi geride bırakmış oluyorsun acayip rahatliyorsun sonra odana doktorun geliyor sana ne kadar başarılı bir ameliyat geçirdiğini anlatıyor ve bana göre esas zor olan süreç başlıyor buda maalesef sabırla 1 yıl beklemek
sahsen ben 1 gun once oldum ama benım burnum felaket sorunluydu şimdide yuzum davul gibi
ameliyattan haberin bile olmuyo ben gayet gulerek ameliyat ekibiyle sohbet ede ede çıktım odama ama sonrası tam bi facia
merhaba yeni üyeyim 3 tane estetik ameliyatı olmak istiyorum göğüs büyültme labino plasti yve burum ameliyatı olmak istiyorum konunun basını kaçırdıgım için doktorunuzun kim oldugunu ve fiyatla ilgili yazıları bilmiyotum bana yarımcı olabilir misiniz cok kararsızım fiyatlarla ilgili hiçbir fikrim yok
K.B.B uzmanına labioplasti yada meme büyütme ameliyatı yaptiramazsiniz sankimerhaba yeni üyeyim 3 tane estetik ameliyatı olmak istiyorum göğüs büyültme labino plasti yve burum ameliyatı olmak istiyorum konunun basını kaçırdıgım için doktorunuzun kim oldugunu ve fiyatla ilgili yazıları bilmiyotum bana yarımcı olabilir misiniz cok kararsızım fiyatlarla ilgili hiçbir fikrim yok
slm en son ne zaman muhammet bey ile gorustun ve neler konustunuz ameliyat öncesi bişey atlamak istemiyorum. Bu arada kendini okadar sıkma bak burda arkadaşlar ö kadar olumlu şeyler söylüyorlar. Inşallah bizimde güzel gececekbenimde son 2 güncuma günü olacağım. korkudan hasta oluyorum galiba :)
üzerimde bir titreme, algıda güçlük mevcut.
abartıyor muyum anlamadım. ama ben bu ameliyattan çok korkuyorum
herşeyi tamamlamışken vazgeçmek çocukça olacak..
kendimi bırakmış durumdayım..
bende 30 nisana tarihimi aldım kızlar.. burun kökü yüksek olan varmıydı aranızda?
Ya ameliyattan ne kadar süre önce doktorunuzla gorusuceksiniz ya da görüstunuz mu ne konuşmak ne demek gerekiyo acaba benimde az kaldı bişey atlamak istemiyorum yardım edin kızlar be :)farkedermi ben de 30 nisanda muhammet beye oluyorum:) sen hangi hastanede olacaksın? görüştünüz mü muhammet bey ile detayları?
farkedermi ben de 30 nisanda muhammet beye oluyorum:) sen hangi hastanede olacaksın? görüştünüz mü muhammet bey ile detayları?
Ya a
Ya ameliyattan ne kadar süre önce doktorunuzla gorusuceksiniz ya da görüstunuz mu ne konuşmak ne demek gerekiyo acaba benimde az kaldı bişey atlamak istemiyorum yardım edin kızlar be :)
slm en son ne zaman muhammet bey ile gorustun ve neler konustunuz ameliyat öncesi bişey atlamak istemiyorum. Bu arada kendini okadar sıkma bak burda arkadaşlar ö kadar olumlu şeyler söylüyorlar. Inşallah bizimde güzel gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?